- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
-
IT café
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Én azt sajnálom, hogy még mindig nem gyártanak egy olyan telefont, ami minden tekintetben verhetetlen. Ezt leginkább annak tudom be, hogy kapkodnak, versenyeznek, és emiatt sokszor összecsapják a dolgot. A programozókon óriási lehet a nyomás, nincs idő eleget tesztelni, foglalkozni vele. Szeretem ezt a p10-et, de vannak hibái, lássuk be. Eleinte a nougattal azt éreztem, hogy ez egy hibátlan készülék, hogy verhetetlen. Most már nem érzem ezt, de persze az androidos vonalon talán a legmegbízhatóbb, csak sajnálom, hogy nem hozták ki a frissítésekkel belőle a legtöbbet.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
akosxyz
senior tag
válasz Wallenberg #11786 üzenetére
A P10 utáni Huawei készülékekre már nem 3 év jár?
-
PACSA75
őstag
válasz benfolds #11793 üzenetére
Ez igaz valóban zárt, és ezt én sem szeretem benne (persze néhány kiskaput már találtam - forrás a google + yt), de egy ideje az android is hasonlóvá vált számomra, mivel mjnden készülékemre ugyanazokat az apk kat és beállításokat tettem fel, csak a készülék neve változott, ezért is váltottam, persze valószínűleg a kövi telóm újra androidos lesz😁 (bár ki tudja).
-
benfolds
őstag
válasz PACSA75 #11792 üzenetére
nem a bonyolultságot hiányoltam belőle (sőt, szerintem az android beállítási lehetőségeinek száma már túlzó - egyébként ebből vissza fognak venni, ahogy olvastam nemrég), hanem nem tetszett, hogy minden le van butítva, nem testre szabható, teljesen zárt rendszer. ha pátoszosan akarnék fogalmazni, akkor nekem az andoroid a nyitottság és a szabadság, az ios pedig a bezártság és az unalom. és a köré épített vallásos áhítat sem tetszik, annak ellenére, hogy elismerem, hogy steve jobsnak köszönhetünk mindent.
-
PACSA75
őstag
válasz benfolds #11791 üzenetére
Nem szeretnék Iphone tpikot generálni itt, de az az igazság, hogy az árán kívül (valamint ennél a modelnél 6s az aksin kívül) nem igazan tudok fogást találni rajta. Tulajdonképpen ezért is vettem most és ezt a típust, mert ez a legszebb, méretben nekem a legjobb, és most használtan az ára is elfogadható. Neked 6 Plus od volt, ez 6s, ennel a sebesség is kifogástalan, pedig 2gb ram és dual core os proci hajtja.
U.i. Nekem az android sem tűnik bonyolult rendszernek, sőt.
De hogy valamennyire on topik legyek, a P10 volt az eddigi leges legjobb telefonom, semmi okom nem volt a váltásra, egyszerűen csak a kíváncsiság. Azaz talán a kijelzője a leggyengébb pontja a P10 nek, ezen kívül és ezzel együtt is best buy, még most is.
-
benfolds
őstag
válasz sityupityu #11790 üzenetére
nekem a p10 előtt 6 plus-om volt pár hétig, de nem tudtam megszeretni. megvannak a pozitívumai, stabil rendszer, jó kamera, szép kijelző, jó audió, tökéletes anyaghasználat és összeszerelés. de egy faék egyszerűségű dolog (persze érthetően sokak számára ez inkább előny), számomra unalmas volt. gyorsnak mondjuk nem volt gyors, de a 6 plus már vagy 4 éves volt idén, ha jól számolom. itt bejön az iphone másik előnye, mert nem sok androidos telefon használható még 4 év után is. abszolút megértem, hogy megvan a piaca, kivéve ha az új árát nézzük. sok apple-fan számára is túl messzire mentek már, egyre többen váltanak androidra.
-
veterán
válasz akosxyz #11784 üzenetére
Nekem a P10 előtt pont egy S7-es volt. Nem szándékosan váltam meg tőle, sajnos a Dunába kötött ki, jobban mondva a fenekén. Azért van egy-két dolog ami hiányzik a P10-ből és amikben szerintem jobb az S7. Vannak dolgok, amikben pedig ez a telefon a jobb. De erről írtam is itt május környékén amikor megvettem a P10-et. Amúgy tényleg jó, ráadásul én a szolgáltatómnál 90-ért jutottam hozzá.
(#11785) PACSA75 Az S7 mellett nekem volt egy iphone SE is (belsőben ugyanaz mint a tied csak az 5-ös külsejében van), nyáron adtam el. Jók ám az Iphone-ok, animációban meg szerintem nincs is jobb náluk, de én nem tudtam megszokni ezt a zárt rendszert.
Ja ha már feljebb említették a HDR-t... ilyen jól még egy telefonban sem láttam működni ezt a funkciót mint az iphone-ban, ráadásul van benne automata mód is ami szintén nagyon jól működik. Ott van ám a kamerájuk nagyon. Videó felvételben meg pl jobb a P10-nél, de erről is írtam itt.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Kovaratis
senior tag
válasz Wallenberg #11787 üzenetére
162000. Nem érezni semmi extrát. Igaz eddig is tette a dolgát hiba nélkül.
-
johnsmithnex
tag
Használtam p20at pár hétig, de sztem semmivel nem volt jobb a p10nél.
Sajnos egymás mellett nem tudtam tesztelni.
De pl auto módban fos képeket csinált a p20. Túleröltetett hdr.
Pl ez...
Az árnyékok sötétek, az égbolt kiégve. A növényzet túl van élesítve.
Sebességbe kb ugyanaz. Ott is tapasztaltam mikrolagot a rendszerben és itt-ott meg is akadt... -
Wallenberg
senior tag
Mindenkinek megjött a GPU Turbo?
Akinek megjött, annál mennyit "gurít" a teló AnTuTu tesztben?
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz sityupityu #11783 üzenetére
Általában a Honor egy picit mindig a Huawei testvér modellje alatt van (ezt tapasztalatból is állítom), tehát a P20 valószínűleg jobb a P10 nél, de szerintem az igazi előrelépés a P20 Pro lenne, de az óriási (méretben). Mivel én is tanácstalan voltam, viszont meguntam a P10 et, Iphone 6s re váltottam. Ez sem előrelépés, de legalább más, nem volt még ájfosom, ezt is ki akartam próbálni😀.
[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
válasz PACSA75 #11782 üzenetére
Na igen, pont ezt tárgyaltuk, hogy nem igazán van olyan, amire érdemes lenne váltani. A Honor sem és a P20 sem akkora előrelépés, hogy P10-t érdemes lenne cserélni. Sőt, ezekszerint a Honor még inkább visszalépés.
100k remek ár ezért a telóért. Én másfél éve eközött és az S7 között vaciláltam. Örülök, hogy ezt választottam, unokatesóm S7-sében már cseréltek aksit és alaplapot. Pedig kb ugyanakkor vettük őket. Oké, hogy gariban mindent megcsináltak, de akkor is elég bosszantó lenne, hogy ennyit kell szívni vele. Nekem a kezdetektől fogva semmi gondom nem volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
PACSA75
őstag
Vettem ma az asszonynak egy Honor 10 et, ami elméletileg a Huawei P20 "ikertestvére" (tuti két petéjű ikrek voltak). Hát néhány oldallal előrébb, azoknak akik kérdezték mire érdemes váltani P10 ről, én a H10 et ajánlottam. Visszaszívom, felejtsétek el, ez nem előrelépés semmilyen tekintetben, azaz csak a nagyobb kijelző, de minden más gyengébb. Állítólag a kamerák 24 mp esek, meg sem közelíti a P10 képeit, ráadásul saját launcher-ével mikrolaggok láthatók (a Nova val jó), de semmiképpen nem előrelépés, még az ő Honor 8 ához sem. Ilyet ne vegyetek.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz vomir1 #11774 üzenetére
Akkor azonnal vedd meg! Annyiért nagyon megéri!
Nem csak a mintadarab volt már meg véletlenül?
Voltam bent ma délután a debreceni Média Marktban.
Már csak a mintapéldány volt még 100.000 Ft-ért.A Huawei P9 és P10 Lite telefonokból már nem volt egy darab sem.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz sityupityu #11722 üzenetére
Nálam is látszódik P10 Pluson.
Viszont nincs beégés, nincsenek mikrolagok és fagyások.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Kovaratis
senior tag
-
veterán
-
xcsabo
senior tag
Nem rossz.
-
vomir1
tag
válasz Wallenberg #11773 üzenetére
Fekete szürke volt kint, a rendes p10, 110 helyett 70re leakciózva a westendben, oda volt biggyesztve kézzel írva egy papír hogy kupon napok, huawei p10 109.990 áthúzva, 70.000
-
Wallenberg
senior tag
válasz sityupityu #11771 üzenetére
Csodálkoztam én is rajta rendesen.
Mondom, rákérdezek már, hogy igaz-e. Nem volt igaz.
Firstphone, Aqua: 100 ezer alatt van a telefon 3 év gyártói garanciával.
Arany, ezüst mindkettőnél van, zöld csak a Firstphone-nál.
3 év gyártói garanciával pedig ma már kevés telefont árulnak mai, gyorsan változó világunkban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Wallenberg #11769 üzenetére
Fura lett volna az a 70 ezer...
-
sajby
senior tag
válasz Wallenberg #11763 üzenetére
Uccsó ár valami 99990FTvolt amire emlékszem
-
akosxyz
senior tag
válasz Wallenberg #11757 üzenetére
Igen, azt mondjuk olvastam, hogy előjöttek ilyen problémák. Lehetséges, hogy időszűkében voltak már. Nem tudom mennyi készüléket érint ez a hiba.
-
xcsabo
senior tag
válasz Wallenberg #11763 üzenetére
Szerintem is gyanús. Nem a lite az?
-
windlord
őstag
Az enyemet tegnap vitte el a garifutar. Se kep, se hang...
Kivancsi vagyok mit tudnak kezdeni vele, illetve mi van ha semmit sem tudnak kezdeni vele.
A T kinalataban allitolag mar nincs. Huawei azt mondja, ha javithatatlan, akkor cserejegy fog szolni a T -hez. Erdekes lehet majd a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
freezespider
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Igaz, hogy nem P10 hanem P10 lite, de nem tudok wipe cache -et csinálni, mert ha egyszerre nyomom a hangerő+ -t és a bekapcsoló gombot, akkor is normál módban indul el a telefon.
Mi lehet a gond? -
-
wdx
őstag
válasz johnsmithnex #11752 üzenetére
Első körben tudd, hogy nem az emui a ludas, másod körben valószínűleg így viszonyul hozzá az emui: háttérben van, zabálja az akkut mint állat, akkor minek futtassam, ha azt a parancsot írták belém alapból, hogy ezeket az energiazabáló alkalmazásokat lőjem ki, és nem kaptam rá más parancsot?
Szóval így keresném a megoldást. Nekem, a youtube kilövésére úgy sikerült megoldást találni, hogy engedtem automatikus kezelésre, és kikapcsoltam a figyelmeztetést nagy fogyasztású alkalmazás esetén. Emellett tehetsz lakatot az alkalmazásra a legutóbbi alkalmazások listáján (négyszög a navigációs gomboknál), ekkor már nem engedi bezárni elvileg.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
akosxyz
senior tag
válasz <Adamsky> #11755 üzenetére
Például egy mate 20 pro. Az azért mutat újat egy P10-hez képest. Viszont ennyit nem áldoznék telefonra.
Nézegettem a P20 trilógiát is, de azok nem jelentenek akkora előrelépést, hogy megérje váltani P10-ről.Meg hát ahogy írtad is, ha jól bírja, akkor felesleges a váltás. És hát szerencsémre az én P10-em nagyon jól bírja
Két napja kb jött egy frissítés is, Gpu turbo-t is tartalmazott. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz johnsmithnex #11751 üzenetére
Engem ez nem igazán érdekel. Ha bírja, akkor 3-4 évig - ahogy az előző telefonom - ez is marad. Nem vagyok az a "vegyünk újat, mert már unom típus". Ha lesz érdemi előrelépés - na, ez az amit kétlek - akkor cserélek majd. Egyébként, igen, vicc. Ennél sokkal szarabb készülékeket árulnak drágábban ...
(#11752)
Ha, már mindenféle kivétellistán és "lakatoláson" túl vagy, akkor tegyél ki egy widget-et a Spotify-hez, hátha. Nálam a túrázós programoknál csak az segített.(#11754) Insult
"Ami esetleg tényleg értelmes előrelépés lenne, az meg majdnem 300k..." - az mi lenne? -
akosxyz
senior tag
válasz <Adamsky> #11750 üzenetére
Én is pont ebben a cipőben járok. Jövő év elején jár le a szerződésem a szolgáltatónál. Hosszabbítani fogok, de kb nincs alternatíva, hogy mire lenne érdemes cserélni a p10-et. Ami esetleg tényleg értelmes előrelépés lenne, az meg majdnem 300k...
Az összecsukható telefonoknak meg nem igazán értem a hasznát. Nem tudom, hogy milyen funkciót tudna adni egy olyan telefon, hogy kényelmesebb és jobb legyen egy készüléket használni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
johnsmithnex
tag
Segítsetek!
Tudom, hogy ez többször is volt téma.
Milyen beállításokkal tudom rábírni az emuit, hogy ne zárjon be egy adott alkalmazást?
Xboxon hallgatom a zenét Spotify-al.
Telefonon meg megy az app mint távirányító.
De kb 2-3 perc és bezárja az appot.
Sokszor ugyanez van youtube-al is ha ilyen formában használom.
Minden trükk érdekelAmíg megírtam ezt a pár sort, be is zárta. Pedig nem írok lassan.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz vomir1 #11747 üzenetére
70e Ft , a P10?? Naná, szerintem, igen. Főleg úgy, hogy egyre több az esély a Pie-ra.
... én még többet is adnék érte. Kinek a pap, kinek a papné, de elnézve a felhozatalt és olvasva a híreket én elég pesszimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy mire tudom majd (!) lecserélni a P10-em. Jövőre a hülyeség új szintet lép. Jönnek a kihajtható telefonok, a "lyukas" kijelzők és a betegebbnél, betegebb megoldások a "kávátlanításra".[ Szerkesztve ]
-
vomir1
tag
Sziasztok! Szerintetek megéri még ilyen telefont venni? Westendben 110 helyett 70ért van kirakva! GALAXY a8 vagy Lg G6tal szemben milyen?
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz Dave920117 #11745 üzenetére
Köv héten bizti meglesz mert úgy vettem észre ahogy az ff-ben megjelenik utánna 3-4 héttel jön ki nekünk. Mármint a független dual simesre.
Huawei P30
-
Dave920117
tag
Értem. Akkor valószínű a frissítés a ludas. Várom a turbot
-
_CICAFIU_
aktív tag
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz johnsmithnex #11741 üzenetére
Hivatalosan még nem jött ki az a frissítés szerintem. De már 19.-e óta lehet látni a firmware finder-ben.
Huawei P30
-
Nagyezsda
csendes újonc
válasz Dave920117 #11739 üzenetére
Két frissitessel ezelőtt nekem is melegedett illetve besotetedett a kijelzo, de már ez megszunt.
Az új gpu turboval miután bellitottam hasít -
Dave920117
tag
Sziasztok!
Játszik valaki a PUBG-val telefonon?
Mitől lehet az, hogy régen nem forrósodott a telefon a játéktól, most viszont nagyon, ráadásul mikor meleg a készülék nagyon laggos a játék. Semmit nem állítottam a játékon belül, a legalacsonyabb felbontáson játszom. -
dredjudge84
őstag
Na újabb hibát találtam! A kamera csinál olyat, hogy kb 5 és 10mp között egyet berezzen a kép. Ha fényképező módban van akkor is, meg ha videó módban akkor is. Lehet ennek köze a rebrandeléshez? Mert az enyém single simes független volt, és rebrandeltem dual simesre.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Leírom én is a tapasztalatomat a fentebb olvasottakkal kapcsolatban:
A képernyő elfordulásnál nincs színmélység változás.
Képernyőbeégés (kb 10 percre) nálam is szokott lenni
Böngészésnél random váltogatja a fényerőt (Opera)
Nincsenek mikrolaggok
Nincsenek lefagyások (nagyon ritkán van újraindítva, olyankor is csak azért,mert: "miért ne?")
Max 3 óra SOT
Nougat B185 -
wdx
őstag
válasz johnsmithnex #11731 üzenetére
Az is lehet, hogy megszoktuk. Cserébe jó az üzemidő
-
PACSA75
őstag
Én semmit nem állítottam sőt gyárizva sem volt még soha, csak simán frissítés, és még semmi akadás nem volt, kivéve amit már írtam, bejövő hívásnál lefagy a felvevő csúszka, ilyenkor nem tudtam felvenni, de ez kb 2 szer egy hónapban, ezt a legutolsó frissítés óta csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz johnsmithnex #11720 üzenetére
Nougat-on az egész telefon teljesen folyékony volt, most is az szinte, csak a fejlesztői beállításokban az animációkat kell 0,5x-re állítani. Suhanni fog
-
PACSA75
őstag
Én meg fordítva, most vettem egy 6s t. Ismerkedem az ios el. Szerintem egyébként jobb a P10, de meguntam, akartam valami mást. Persze erős a késztetés hogy vissza cseréljem 😁.
Ennek imádom a méretét, a 4,7" a tökéletes számomra.[ Szerkesztve ]
-
BlackLamb
tag
válasz johnsmithnex #11711 üzenetére
Nálam is ez van. A legutóbbi frissítés óta csinálja. Én már ilyeneken fenn sem akadok...
Színprofilt piszkálod akkor kevésbé látszik[ Szerkesztve ]
-
gegekutas
aktív tag
válasz dredjudge84 #11721 üzenetére
Rengeteg videót nézek a telón, de ilyet nem tapasztaltam, viszont a crhome le van tiltva ezáltal az androidsystem web wiew is. Ez az a program ami a netes videókat kezeli a crhome jóvoltából.
-
veterán
Iphone - nak vannak a legszebb animációi ez kétségtelen.
-
veterán
válasz dredjudge84 #11721 üzenetére
Ez hülyeség, hogy mindenkinek ilyen csak nem látja! Megnéztem a felrakott videót és ott valóban lehet látni, de nálam ilyen nincs.
-
xcsabo
senior tag
válasz johnsmithnex #11718 üzenetére
Csak nem matricáztak át egy szifont? 😊
-
johnsmithnex
tag
válasz <Adamsky> #11715 üzenetére
Kézi forgatásnál is látszik.
Elforgatási animáció előtt befagy a kép. És ez a befagyott kép már sötétebb.
Megmondom őszintén, nem zavar, csak fura jelenség.Szerintem lehet nem is p10em van, mert csak nekem vannak állandó bajaim....
- beégett képernyő-user error
- lagos rendszer-user error
- most meg ez-user error -
xcsabo
senior tag
válasz sityupityu #11696 üzenetére
Én is megnéztem... Semmi. Szerintem júzer error lesz. Se YouTube, se film, se videó.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz johnsmithnex #11713 üzenetére
Próbáld már meg légy szíves úgy, hogy kikapcsolod az automata elfogadást, majd videó nézés közben "kézi vezérléssel" forgasd el a képet a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva.
-
johnsmithnex
tag
válasz <Adamsky> #11712 üzenetére
Az elfordulási animáció így kezdődik.
Befagy a kép, sötétebb lesz és utána fordul. Valószínű ezért változik, mert ott megáll a kép egy pillanatra mielőtt elfordulna.
Érdekes, hogy próbáltam a beépített screenrecord-al is megörökíteni és úgy nem jelentkezik a probléma. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz johnsmithnex #11705 üzenetére
Előre is elnézést, ha félreértenék valamit, vagy rosszul értelmezem a videót, de 0:39-től, ahogy ide-oda "ugrálsz" a felvett videóban, hogy demózd a színtorzulást, ott igazából nincs képernyő elforgatás. Rendes - úgy értem, az én értelmezésem szerinti elforgatás - 0:26 körül van egy pillanatra.
Na, közben megnéztem a videót (pontosabban az elejét). A végén már nagyítóval is de nem tudom előidézni a jelenséget.
Ami még nagyobb gond, hogy ötletem sincs, mi okozhatna ilyet. A fejlesztői részben a dinamika növelés (vagy mi a szösz) ki van kapcsolva?[ Szerkesztve ]
-
Freeeak
csendes tag
Megkerestem a videót, nálam is ezt csinálja. Eddig nem tűnt fel.
-
veterán
válasz johnsmithnex #11698 üzenetére
Jól látszik a videón. Én ilyet még sosem tapasztaltam.
(#11699) dredjudge84 Legutolsó Oreo verzió, de nálam a régebbieknél sem volt ilyen jelenség.
-
wdx
őstag
Megvan, mostmár látom én is. De csak hogy háttérben fut egy csomó programom (ami általában nem szokott lenni). Kiderítem, mi okozza... kis türelmet.
-
johnsmithnex
tag
válasz johnsmithnex #11704 üzenetére
itt van mégegy
A lényeg, hogy fektetett módban fakóbb a kép. Elforgatási animáció előtt a videó megáll és sötétebb lesz, majd jön az animáció.
A videóm ezt próbálja bemutatni lassítva.[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz dredjudge84 #11699 üzenetére
Oreón vagyok, b376-on. Eddig még ilyet nem tapasztaltam. Lehetségesnek tartom, hogy valamelyik alkalmazás csinálja, esetleg a chrome (régebben volt vele valami hasonló gond), vagy a youtube... Ki tudja.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz johnsmithnex #11698 üzenetére
Valamit látni vélek...
Mi ez a videó? Megnézném én is a telefonon. Azt is írd majd meg, hogy hány percnél van ez a jelenet. -
windlord
őstag
Telefonalas utan se kep, se hang a kovetkezo zsebkivetelkor. Toltest se veszi fel. Semmire sem reagal. Sajnalom, mert imadom a kicsiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával