- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Én attól félek, hogy a nagy árversenyt mi felhasználók szívjuk meg, hiszen előbb utóbb rá lesznek kényszerülve a gyártók arra, hogy egyre rosszabb minőségű alkatrészeket szereljenek a gépekbe, hogy nyereséges legyen azokat gyártani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Cathfaern
nagyúr
Azt, hogy a 4 MP kevés, azt csak azok mondják, akik vagy nem értenek ozzá, vagy érdekük, hogy vegyél újabb, s újabb gépet :U Otthoni felhasználásra bőven elég, 4 MP-ből már gond nélkül lehet A4-es méretű nagyítást is csináltatni (a profi felhasználás már más téma, de általában ott is elég a 4 MP, csak akkor nem lehet képkivágást csinálni, mert ahhoz már nem elég)
eXodus: gyanítom az a 0 nem kell oda :P -
eXodus
őstag
Tavaly még 275,7 milliárd jen volt a profit. Az árbevétel idén várhatóan 9 százalékkal, 3470 milliárd jenre emelkedik (1 dollár=110,5 jen).
Ezt most nem értem. -
td
senior tag
Hát nekem sem lesz :(( Pedig nagyon szeretnék, és valóban, 60-80-ért qrva jó analógokat lehet kapni (akár a sima EOS300-as is, vagymi)
És elég meredek, hogy 100 (200, 300) fölött vannak a jó gépek, miközben azt halljuk, hogy ''Ááááá, 4MP az kevés!''
Pedig a CCD és az elektronika tömeggyártott olcsó cuccok. Javítsatok ki, ha tévedek.
Pl. a 60-as, 70-es években óriási forradalmat jósoltak az IC-knek, aztán a forradalom elmaradt, merthát a gyártók persze hülyék lesznek előállítási költség közelében adni, amikor jóval többet is bezsebelhetnek. Persze, tudom, K+F, de azért ennyire tán mégsem kéne...''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
jerry311
nagyúr
Háát ha jól olvastam ez az olcsóbb (alsóbb9 kategóriákra vonatkozik.
Soha nem lesz nekem canon eos 300D-m :(( -
Kriza
őstag
Szerintem is helyes! De még így is drágák a gépek! Elég csak arra gondolni, hogy 60-80eHUF-ért milyen analóg gépet kaphatunk!
Részlet a cikkből: '' A Fuji mindennek ellensúlyozására az eladott menynyiség növelésére és a főbb alkatrészek előállítási költségeinek csökkentésére törekszik. '' - elég kár, hogy csak az áresés miatt törekszik az előállítási költségek csökkentésére!
Már csak az a kérdés, hogy meddig folytatódik ez a dícséretes tendencia!?Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
td
senior tag
Nagyon helyes. :)
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
Aktív témák
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok