Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
ha ez igaz , akkor elmehet a Microfos a...! ha nem akkor is :D
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
robekri
addikt
Microfos és a Bill Géc esete! :(((
Köszönnnyük szépen!
Üdv.:Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Szőrös
veterán
Ááá ez hülyeség. ID s Carmack (asszem így híjják) ezt nem csinálná + a PC-s társadalommal. Ha + igen akkor többet nem sürün jelenhetne meg semmilyen nyilvános fórumon mer' kifütyülnék mint atom + kapna záptojást s káposztát nyakába. :D
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Clyde22_
tag
Hatalmas presztizsveszteség lenne John Carmack-nak, emléxem amikor bemutatták a GeF3-at nVidiáék, ott mutogatta a Doom3 egyes real-time renderelt jeleneteit.....
Sztem a hír kacsa, tutira lesz Doom3 PC-re!
(bár az is biztos, hogy harmatgyenge lesz....
remélem sokan megveszik majd az Engine-t, és lesz aki normális játékot is ír rá.....)Ne egyél a sárga hóból!
-
9CS
senior tag
Hmm... Szerintem se teszi meg Carmack ezt, de mivel az id is pénzből él azért kicsit félő... bár eddig talán a legfüggetlenebb játék író cég volt. Bili jó nagy összeggel készülhetett :DD, hogy egyáltalán hír lett belőle.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
marcee
addikt
Egyelőre nem nagyon kapog levegőt és mintha infarktusom is lenne. :O
Ha ez a Carmack gyerek ebből akar még egy ferrarit venni, akkor tiltakozás képpen felgyújtok valakit a MS magyarország székháza előtt.\m/
-
realist
őstag
csak szólok, hogy ma nem április 1. van...:(
-
ödönke
aktív tag
nem hülye azé Karmak se, ha belegondolsz 3-5 millio példányszámmal lehet számolni pc-s eladással, ez azért nagyon sok pénz+még az xbox eladások is, na ha csak only x-box lesz nemhiszem hogy a microfos ki tudná csak így pengetni a nem éppen nyereséges xbox mellett egy ekkora összeget , karmak nem fog bedölni a microsoftnak, azért szerintem ez már preztizskérdés is számára (remélem :))
-
Versus
senior tag
Ami a prociknál az Intel v. AMD ,a VGA-knál a Radeon v. Nvidia az a játék piacon az UnrealEngine v. ID Software. Carmack ebbe több ok miatt nem megy bele:
1.Őt a PC-s gamerek tették naggyá anyagilag és erkölcsileg is.
2.Üzletileg hatalmas hiba lenne tőle, az ID hatalmasat bukna az Xboxot meg csak azért sem venné meg a csalódott gamerek tömege akik pláne nagy MS rajongók.
3.A licenszekből is nagy zs. jön ,a játékfejlesztők meg olyan engine-ért fizetnek inkább szakmai és marketing okokból ami egy népszerű játékra épül.
Amúgy el tudom képzelni hogy Bill bácsi bepróbálkozott,sőt az ajánlat összegét is el tudom képzelni de szerintem az ID jóval okosabb és tökösebb ennél.
A Doom3-tól én sem várok túl sokat,de az engine-ből jó dolgokat ki fognak hozni az biztos!Amúgy Sof2 rulez ! :)))Premium Vintage
-
Tgab
csendes tag
A Microlófasz már megint a kedvenc trükkjét alkalmazza: most kapsz egy kalap pénzt, vagy kockáztatsz a PC-s piacon. Ennek már sokan bedőltek. Viszont ha Carmack fejével gondolkodunk, neki nincs oka attól félni, hogy nem veszik meg az emberek a programot. Szerintem még akkor is megvennék ha a legszarabb játék lenne a földön. Erre akar rástartolni Bill bácsi is. Gondolom van egy rakás fanatikus (nem itthon) aki a Doom 3 mellé megvenné a ''dobozt'' is.
Hozzátenném, hogy kevés Quakert láttam billentyűzet és egér nélkül létezni, az meg ugye annak a vacaknak nincs.
DE egy elég nagy összeg még az ID-t is meggyőzheti, mi meg mehetünk a sóhivatalba.... -
maniac
senior tag
Az id software es J.C. EZT NEM CSINALJA MEG!!! EZT NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!! ...NEM CSINALJA MEG!!!
Remeljuk... -
HÁZIGAZDA
Update: a hír némi pontosításra szorul. Arról van szó, hogy az M$ mindent megtesz, hogy a PC-s verzió ne debütáljon ELŐBB, mint az XBox-os. Azaz a kettő egyszerre jelenjen meg.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
maniac
senior tag
meg valami: J.c: fel eve ezt mondta: ''xbox-hoz hozza se nyulok''
Mindenki vonja le a kovetkezteteset. -
Pendragon
csendes tag
En nem ertem miert vagytok annyira kiakadva.
Eloszor is a cikk nem arrol szolt hogy a M$ azt akarja hogy a dum3 csak xboksz-ra jelenjen meg, hanem annyit akar elerni hogy elobb vagy legalabb egyszerre jelenjen meg a ket platformra a jatek.
Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat...''This brave new world has fallen and decayed...''
-
marcee
addikt
Mondjuk az is igaz, hogy a Carmack gyerek mindig a technológiai fejlődés mellett teszi le a voksot, ami egy konzolon szerinte nem lehetséges.
Ill. eleve OpenGL párti, sőt a linuxot sem hanyagolják.\m/
-
FaBatka
aktív tag
Az X-boxot meg széthekkelik a linux istenei...
Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
marcee
addikt
válasz Pendragon #18 üzenetére
''Masodszor meg egy kicsit rohelyes szerintem hogy pont azok anyaznak akik nap mint nap mikrofos oprendszeren nyomatjak a jatekokat... ''
Nem értem miért ne zavarhatna, hogy az MS a legpupabb játékokat akarja megvenni a X-Box exklúzívnak. Mi köze ennek, ahhoz hogy Windows-t használok, és még szeretem is.\m/
-
Superman
nagyúr
Valaki azt írta, hogy ''Microlófasz'', hát ez óriási hahahahaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
A fenébe beakadt a billentyűzet!
Mind1. A helyzet az, hogy én sem vagyok túlságosan meglepődve. Gondoljatok arra, hogy anno 100 éve a Bungie cég elkezdte fejleszteni a Halo nevű játékot. Aztán a Microlófasz (hehehe...) közvetlenül mielőtt kész lett volna felvásárolta a Bungiet szőröstül - bőröstül és a Halo csak XBoxra jelent meg.
A PC -s gamerek meg akkorát koppantak mint Rottenbiller. Most megjelenik már PC -re is, de mit ér ez, amikor XBoxra már a Halo2 is kijön... -
MLaca
őstag
Ez egy hatalmas félreértés! Nem arról van szó, hogy a M$ az xboxon szeretné a PC előtt megjelentetni a Doom III -mat, hanem arról, hogy a KONZOLOK piacán az xboxra portolt verzió jelenjen meg elsőként (a KONZOLOK között). Nagyon sok helyen található ez a hír ROSSZUL fordítva, illetve ROSSZUL értelmezve. Szó volt arról is, hogy ESETLEG az xboxos verzió a PC-ssel egyidőben jelenjen meg, de ez nem valószínű. Érdemes egy idegen anyagot többször átolvasni, értelmezni és UTÁNA nyilatkozni (u.i. nem vagyok M$ szimpatizáns, de a valótlan dolgokat nem csípem).
http://mlzphoto.hu/
-
rog
addikt
ha a hir igaz, es megcsinaljak, akkor az id-nel csak zsenik dolgoznak.
hiszen mind lattuk mar a doom3-at (alpha-demo, mpeg,avi). na ha ezt megcsinaljak az xbox-ra. akkor le a kalappal. -
MLaca
őstag
''A Microsoft mindent megtesz, hogy a PC-s verziót visszatartsa az Xbox port elkészültéig, hogy közösen debütáljon a két verzió.'' - ez az a rész, ami azt jelenti, hogy a PC-ssel EGYÜTT EGY IDŐBEN jelenjen meg, ne később, de ne is előbb :) Na EZ a valószínütlen része a hírnek.
-
MLaca
őstag
De sokkal vadabb híreket is lehet erről a témáról olvasni. Pl. a német www.planetquake.de oldalon is voltak ebből félreértések. Egyrészt mert az olvasók sajátosan értelmezték a hírt, másrészt mert a hír írója kissé félreértelmezetten fordított az angol eredetiből (http://www.homelanfed.com/index.php?id=13306 - itt meg kell jegyeznem, hogy az angol szöveg sem teljesen egyértelmű...). Majd meglátjuk; AZ lesz egyértelmű igazán :DDD
-
marcee
addikt
válasz Pendragon #26 üzenetére
Olvastam, csakhogy a Halo-val is így kezdődött, először legyen box-ra és majd 6 hónap múlva jön pc-re is, de hát nem jött és nem azért mert megbukott, éppen ellenkezőleg.
Szerintem minden követ megmozgatnak, hogy ezt mégegyszer megjátszhassák.
A boxot meg nem fogom megszeretni, ki van csukva, örülök ha 2-3 évente fel tudom újítani kicsit a gépem.\m/
-
Pendragon
csendes tag
-
Den
veterán
mellesleg ha a pc-s gémerek nagyobb része meg is venné a játékokat amivel játszik, nem kéne azon parázni hogy egy játék csak konzolra jelenik meg.
www.simson4t.hu
-
MLaca
őstag
Szerintem is túllihegjük, de ebben nekem is volt részem az idétlen kötözködésemmel. Felejtsük el, úgyis kijön amikor kijön, miután elkészült, amikor elkészül :)
-
marcee
addikt
válasz Pendragon #33 üzenetére
Én sem akarom eröltetni, már megnyugodtam, ill. sikerült meggyőzni magam, hogy nem tudná a pc verziót még az ms sem kihúzni.
Emiatt megértem, hogy ha ''túl nagy ügyeztek''.
DE, veled még nem fordult elő hogy valamit vártál marhára és már előre szeretted. Én speciel már számolom a napokat a GTA3-Vice City megjelenéséig és igen kellemetlenül érintene, ha nem játszhatnék vele. Vagy például a Mátrix második részét is premieren kivánom megtekinteni.
Miért nem lehet ezt megérteni?\m/
-
Louie
tag
Akkor most ''megnyugtassalak'' benneteket? :DD
Mindenki elfelejtette mit tett az EA? Ugye múlt évben kigyütt a Két Torony konzolokra, de PC-re? Ígérték, hogy így, meg úgy, aztán kijött a mai napig? He?
Pedig az EA szépen gyárt PC-s játékokat. Ez kimaradt volna?
Gondolkozzatok el ezen!Asus P4P800 Deluxe, P4-3,2Ghz HT, 2GB RAM, 80+400+160 giga Seagate és Samsung, Sapphire 3850 HD AGP, Pinnacle PCTV 310i, SB Audigy 2 ZS, Optiarc író, és még ami nem fér ide
-
up
senior tag
OFF
Leírná valaki, hogy milyen vas van az xbox-ban? Nem lesz egy kicsit szerény a doom3-hoz? (igaz, legalább célhardver, meg nem is kell túl nagy felbontásban mennie, de azért...) -
Fr4G
aktív tag
ha carmack nem adja el magát (a játékot) az msoftnak, veszek neki egy tűzpiros ferrarit :DD
-
klumbik
tag
persze Carmack átírja az ogl-es engine-t dx-hez... ezt nehezen hiszem el, ennyi év opengl tapasztalat után, ami mogotte van...
vagy csinálnak egy saját ogl icd-t, vagy ahhoz nagyon hasonló orrvérzésig optimalizált valamit, csak doom3-hoz? nem hinném''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet
-
HiperG
addikt
Én részemről baromságnak tartom az összes játékkonzolt (xbox, ps stb.).
Minek? Ha valaki jáccani akar vegyen pc-t :t -
Cathfaern
nagyúr
Hagyjad. Úgyse fogják megérteni. :(
Valaki még írta a topic elején, hogy X-Box-hoz nincs bill. meg egér :( Csak szólok, hogy egér már SNES-hez is volt...Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
rog
addikt
igen. ezt tudom.
de nezd meg a speckoit poligon/sec. textura memoria merete. ram savszelesseg.
ezek kevesek egy ilyen osszetettsegu 3d-s megjeleniteshez.
viszont ha megodjak a sracok, akkor a pc-s verzio is hihetetlen lesz. mivel a ketto kodja alig ter el. a hasonlo hardver es szoftver kornyezet miatt. -
Colin Mcree Rallie3-at még mindig várom, pedig bejelentették az októbert. Jó kivártam. Azt monták utána, hogy január,és csak playstation2-n jelent meg. Most elmúlt január és juniusban jön. Az óriások így el tudják venni az ember kedvét....
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Aktív témák
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest