- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz MichaelSD #11 üzenetére
Nem azt mondta, hogy értéktelen szar, hanem hogy nem használható az API dokumentáció külsősöknek.
A cikkből:
a versenyügyi biztos szóvivője így indokolta a bejelentést: „amit eddig átadtak, semmit sem ér.”
Különben. hányszor kell elmagyarázni az MSnek, hogy mit csináljanak? Mert ez már a sokadik felszólítás.
Csak egyszer, de akkor értelmesen. Mert úgy tűnik, már sokadszorra nem sikerült. -
MichaelSD
őstag
válasz Gregorius #10 üzenetére
Nem azt mondta, hogy értéktelen szar, hanem hogy nem használható az API dokumentáció külsősöknek. Különben. hányszor kell elmagyarázni az MSnek, hogy mit csináljanak? Mert ez már a sokadik felszólítás. Különben meg ez van. Itt nem Bush bácsi haverjai ülnek a kormányrúdnál. EUs cégekj meg Amerikában szívnak. Ez van.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Gregorius
őstag
amíg senki nem látta, h mit adott le az ms és mit kifogásol az eu, addig miről vitatkozunk?
Nem kell ismernem ahhoz egy tízezer oldalas dokumentumot, hogy tudjam, kinek higgyek jobban, ha az EU ''ez egy értéktelen szar'' félmondattal elintézi a dolgot.
(Azzal meg ne is probaljanak senkit se etetni, hogy nem tudjak, hogy hogyan kell megirni egy API dokumentaciojat)
És azzal, hogy hogyan kell megírni egy API dokumentációját, amibe a bizottság nem tud belekötni? -
dabadab
titán
''300 fős stáb készítette a dokumentációt de az sem volt elég?''
Lattad azt a dokumentaciot? (Meg a haromszaz doksiirot?) Hat akkor meg?
Azt meg az elejetol fogva tudni lehetett, hogy a MS-nek az osszes buntetes kozul az API-k kiadasa faj(na) a legjobban, ezek utan nem vagyok meglepve, hogy megprobaljak elmismasolni a dolgot. (Azzal meg ne is probaljanak senkit se etetni, hogy nem tudjak, hogy hogyan kell megirni egy API dokumentaciojat)
Eperfa: igen, megy a kozosbe, de nem noveli meg a koltsegvetest, hanem a tagallamoknak ennyivel kevesebbet kell befizetnie.
[Szerkesztve]DRM is theft
-
Eperfa
tag
amíg senki nem látta, h mit adott le az ms és mit kifogásol az eu, addig miről vitatkozunk? mert lehet h ti igen, én nem tudom eldönteni, h értelmetlen szőrszálhasogatás v valóban lényeges elemek hiányoznak. és engem személy szerint nem motivál, h 'jaj de jó, többet fizet az ms', ellenben sokkal többet jelentene számomra, ha végre valóban hasznát látná a közösség ezen dokumentációnak..
(télleg, amit az ms befizet a kasszába az gondolom megy a közösbe, ugye? tehát nincs olyan h azt mittomén opensource fejlesztőknek adják v ilyesmi?) -
^Bundi^
őstag
én sosem sajnáltam őket és nem is ismerem a pontos állás -t mivel nem tudom, hogy mit adtak le, de ez az egész eléggé nevetséges kezdve a media playeres okoskodással..:S
én kb 4 éve nem indítottam el jééé...mégis nézek videokat..
kb olyan mintha az ms -t jo fejőstehénnek néznék akit megtartanak még 1 darabig;)Nos Omnes Una Manet
-
-
REDeath
őstag
lol 300 fős stáb készítette a dokumentációt de az sem volt elég? eu esetleg a forráskódra nem kíváncsi 100%-ig? nevetséges....
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest