Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
beeboy
addikt
ÉN VOLTAM!!!
valaki nyomjon fel, oszt risztelünk! ;]Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
gado
tag
Helo.
Megtudná valaki nekem mondoni, hogy honnan tudnám letölteni a Pegasus lavelező programot?Előre is kössz.
gado -
VÁMpír
aktív tag
LOL
A vérdíj azt jelenti, hogy meg kell ölni a delikvenst. Ideje lenne megtanulni magyarul! -
Geller
tag
Talan erdemes egy kicsit mas vonalon is megvizsgalni ezt a viri dolgot.
Nem kell nagyon szetnezni, hogy most minden portalon, forumon..stb a virivel vannak elfoglalva, es csak itt a prohardveren van jonehany olyan topic, hogy melyik a legjobb virkill prog.Aztan ahogy kielemezik, folytatodik ott, hogy melyik mennyibe kerul, melyikhez van diakkedvezmeny..stb....es eccer csak a virkill progok gyartoi sza@rosra keresik magukat ebben a 3 hetben, mert ha valakinek egy ilyen brutal viri kifekteti a gepet, es ugrik a fontos doksija, progja..stb, akkor raszanja magat meg egy magyar is(!), hogy 20 ropiert vegyen egy virusolot. Nyugatabbra meg plane, mert ott 5x6x10x tobbet keresnek, es nekik 70 Euro nem oszt, nem szoroz.
Ertitek mar?...regebben siman elkaptak a viri irojat, ha TENYLEG valaki rosszindulatbol irta. Most. meg nem....lehet, hogy nem veletlenul.....
GellerGeller: My ICQ number is:#114947743
-
salazol
őstag
Szerintem ez a vírus egyáltalán nem programozói csoda.
Inkább jó pszihológus volt az illető.
Az emberek gondolkodásmódját ismeri jól.
Annyi az egész, hogy a userek többsége már tudja, hogy a csatolmány kiterjesztése fontos, a gördítősáv alul meg nem tűnik fel. A ''sokspace'' ötlet a fájl nevében, egyedül ez a zseniális a vírusban. -
Loha
veterán
Ha már itt tartunk az influenza ellenszerét is megtalálhatná vki :))
-
Kriza
őstag
Szerintem azért akarják megtalálni a vírus íróját, mert kell végre a Microsoftnak egy igazi jó szoftverfejlesztő! :)
De most komolyan: aki ilyen vírust ír, az biztos más - kevésbé kártékony - SW-t is képes lenne írni elég magas szinten.
Egyébként van olyan ország, ahol nem büntetik az ilyent? Mert ha van, akkor lehet, hogy az lesz Bush következő háborús célpontja. :FFenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
simonzé
addikt
Most ugrott be: itt a lehetőség, hogy egy ellenségemet feldobjam. Jól kivallatják, és ha kis szerencsém van, pont ő írta a vírust. Akkor pedig meggazdagodom!
Megyek is, és alaposan kidolgozom a tervet.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz CharlieDrop #13 üzenetére
Debizony az Outlookkal van gas. A szemét ''vírusgazda'' az outlook hibáin keresztül tervezi meg a támadást, mert az a legelterjedtebb.
Anno a múlt században a Poco mail nevű remek kis progival leveleztem, és jött valami '99-ben halálosnak számító vírus (még a Nexusos időkben történt), és nem rongált semmit. Ugyanaz a vírus a cégnél megfektette az outlookot aktív vírusirtó mellett!
Tehát a megoldás az ingyenes Pegasus, vagy a The Bat, leginkább pedig a POCO mail használata. Minden ellen ezek sem jók, de 150%-osan kicáltják az outlookot.I don't fit in. I fit out.
-
Tiggr
tag
Hát én már régóta mondom, hogy nem kéne Outlook-ot használni... A munkahelyi postafiókjaiban egy vírus sem volt, a freemail-esek telementek hülyeséggel, de nem tudtak mit kezdeni... :))
-
simonzé
addikt
Miért poén az, hogy megbénítom a netet?
Hackelje meg a Microsoft honlapját, ha vele van baja, de ne szívasson engem!
Örülnék, ha ismerném, mert megverhetném, és ráadásul még pénzt is keresnék a feladásával.
Ne hittem volna, hogy valaha ilyet mondok, de HAJRÁ MICROSOFT!!!I don't fit in. I fit out.
-
salazol
őstag
''A Microsoft által felajánlott díjra bármilyen nemzetiségű állampolgár pályázhat, kivéve, ha önmaga is részt vett a kártevő létrehozásában. Utóbbi esetben a redmondi egy petákot sem hajlandó fizetni, mert nem szeretné ha néhány év börtönért cserébe megélhetési forrást nyújtana az alkotóknak a vírusírás.''
Idézet a prog.hu vonatkozó cikkéből.
[Szerkesztve] -
WuDu
tag
Neszeneked, itt görizek éhbérért, ahelyett, hogy irok egy virust, szétküldöm, és amikor pár millát ér a fejem, akkor feladatom magam a családommal.. :)
Máris megoldva a ''nyugdíj'' :D -
Matr x
aktív tag
válasz burgatshow #2 üzenetére
Én összesen egy darab levelet se kaptam. Outlookot nem használok.
Talán szerencsés kevesek közé tartozok. ;]Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
robee24
tag
Nem csodálkoznék ha a ''szerző'' egy nagyobb software cégnél vagy valamelyik kormánynál kapna majd munkát vádalku képpen!!:U
http://pilotanaplo.blogspot.hu/
-
törölt tag
én akarom megtalálni, kell a lóvé :)
-
Matr x
aktív tag
Hahh! Elfogásban segítenek:) írnak egy progit, és a végén a saját rendszerük omlik össze :))
Komolyan - Tényleg kapják el az írót. Bár a Blaster is jött, látott, fertőzött. Ami most vírus, az mindenkit megfertőz?Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- DIGI kábel TV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...