Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
segitsetek ki, mire jo is pontosan ez a 3G technologia?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
PEPE85
senior tag
Kicsit megkésve, de válaszolok.
Például ha nő(csaj, lány) van a másik oldalon, akkor mindenképpen pozitív a videótelefonálás, de amúgy is, nekem tetszik. Újdonság, nem sok ember használja, januártól úgy is drága lesz, utánna tuti nem fogok videótelefonálni szóval most kell kihasználni. Kiépítik a rendszert frankón, de a videótelefonálást elég valószínű, hogy 2006-ban nem sokan fogják használni, talán ha kicsit lejjebb megy az ára, de a NET-et annál inkább, most már megfizető. 1GB 10k az már nem olyan rossz, azt már be lehet osztani.Watch 4k movies with Netflix :)
-
Phix
tag
''A videótelefonálás december 31-ig ingyen van, nah ennek van értelme, de amúgy egy nagy szívatás az egész.''
Épp a videotelefonálásnak? Én látok némi fantáziát számos 3G-s szolgáltatásban – de történetesen a videotelefonálásban pont nem (pedig a telefonom alkalmas rá, ingyen is van, mégsem videotelefonáltam egyetlen egyszer sem).
Te miben látod az értelmét?[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
Speed
addikt
Én meg magára a szolgáltatásra
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
^Bundi^
őstag
kiváncsi leszek az áraikra...
Nos Omnes Una Manet
-
PEPE85
senior tag
Ezt a viccet. Csak a 3G adatforgalom van ingyen, tehát ha 3G lefedettségi területen vagyok, akkor nem számítanak fel adatforgalmi díjat, de ha kimegyek a lefedettségi területről, akkor már rögtön elkezdődik a számlázás és ez a csodálatos kedvezmény is csak egy hónapig van.
A videótelefonálás december 31-ig ingyen van, nah ennek van értelme, de amúgy egy nagy szívatás az egész.Watch 4k movies with Netflix :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest