Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Már megvan, tudjuk... :D
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Dr. Balage
csendes tag
jaja
ASUS P4G8X-Deluxe,Intel P4 3.06@3.45GHT+Zalman 7000CU,Sapphire Atlantis Radeon 9800pro 128 DDR (380@425/680@720)+Thermaltake Giant II+CoolLink 92mm (2700RPM),Infineon 2x256MB PC2700(300MHz),Creative Sound Blaster Live 5.1,80GB Maxtor 7200RPM ATA133,60GB Maxtor 7200RPM ATA100, 2x80mm+120mm venti
-
engusz
veterán
válasz Dr. Balage #2 üzenetére
[OFF]
Szép hosszú aláírásod van... :P
[/OFF]Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Yutani
nagyúr
-
Geli
senior tag
ki tette fel?:))..jó?müxik minden?..ki van javitva a (a vga nem tudta megjeleniteni a képet,gép újraindul...kérjük rakjon fel ujabb drivert hiba:) )
-
Ploszi
senior tag
nekem jól működik és az ati.mtag is megvan hozzá (soft mod) :)
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
jeges
senior tag
azér' ez nem teljesen igaz
lehet, hogy adott esetben azér' van kiírva, hogy egy esetleges kérdésfeltevéskor ne az legyen a 2. és 3. és stb. hozzászólás, hogy
''milyen proci? milyen alaplap? milyen ...?''
(persze lehet, hogy más esetekben meg egyszerű felvágás, de nem kell rosszindulatot feltételezni :) ) -
Legolas
senior tag
A lényeget emberek! Jó az új catalyst? Gyorsabb?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
AttackR
tag
Tudja valaki melyik a legjobb catalyst egy radeon 9100-hoz?
Túl sok a jóból..... túl szép lehet!
-
Viktor77
titán
És egy Radeon 7500-höz? Ne azt mondjátok hogy a 3.7!
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
freya
aktív tag
Nekem személy szerint szétfagyott, amikor el akartam indítani a DX-et... ilyen nálatok nem volt senkinek? Nagy fekete képernyő, semmi válasz, semmi hibaüzenet...
-
laja
tag
Mindenképpen a legújabb Catalyst-verziót javaslom. A kiváló Call of Duty demóban pl. HATALMAS, 50-70%-os sebességnövekedést tapasztaltam én is, meg mindenki más is a rage3d fórumán.
Abit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
-
Arius
aktív tag
válasz Dr. Balage #2 üzenetére
Plusz jó sz*r memóriáid vannak...ilyen konfignál ez valahogy kilóg a sorból, de nagyon :)
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
Kosh Naranek
tag
Ezt elbaszták a 3.5-höz hasonlóan. A ControlPanel-ben hiányzik a Refreshrate Override menüpont, így a kibaszott XP már megint csak 60 Hz-el frissít D3D alatt. :((
Ezenkívül eltűnt a Trueform állítási lehetőség, ami a 3.6 alatt még rendelkezésre állt. Ez a feat hanyagolva lesz ezután az ATI részéről? Máshogy nem tudom értelmezni a dolgot. Van egy olyan érzésem, hogy egy beta változattal állunk szemben. :(
Gratulálok a készítőknek és a tesztelőknek.
Valaki nézze már meg, hogy létezik-e ebből a verzióból Omega változat! Kíváncsi vagyok, ott is hiányoznak-e ezek a dolgok.
Ezek után a gépemre visszamászott a 3.6-os Cat. és az előző ControlPanel. -
jerry311
nagyúr
válasz Kosh Naranek #24 üzenetére
jóvan akkor marad a 3.6
nem tudom mindenki (legalábbis elég sokan) odavan ezekért az omeg driverekért, én meg felteszem a szűz win 2k-ra és szaggat ami addig jó volt. Most akkor hogy is van ez? -
Keitaro
addikt
válasz Kosh Naranek #26 üzenetére
Érdeklődnék kicsit. Trueformot hol használod?
Mert én is megkukkantanám mennyit javít élőben, de kéne ehhez egy ''szenvedő'' alany játék fronton. -
Bálintosz
senior tag
Ez a Catalist 3.7, vagy ehez a cservízcsomag??
Xelo vagyok.... GanXta aXta maAAXta...
-
misa77
csendes tag
Szerintem jobb a 3.7 mint az eddigiek, a frissitéssel nekem nem volt problémám alapból 85Hz adott és szerintem szebb a kép az újabb játékoknál.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / Aragami, Transformers, Oddworld, stb. - 2024.08.08.
- Win 11 Pro Retail kulcs - digitális licenckulcs - Online aktiválás Win 11 Professional
- Age of Empires nagydobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen