Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
Aktív témák
-
laja
tag
Megerősíthetem, hogy a 9700-as szériával is gond van a 3.8-as driverekkel párosítva. Miután installáltam au új drivert, a monitort (LCD monitor DVI-kábellel) egyszer csak kikapcsolva (stand-by) találtam. Sem a ctrl-alt-del, se az alt-f4 nem segített, csak egy restart. Másodszor a szemem láttára történt a dolog: internetezés közben a képernyő egyik sarkán egy zagyva pöttyökből álló négyszög jelent meg, aztán a monitor kikapcsolt. Ekkor visszavettem a 9700-as enyhe túlhúzását alapértékre, és kikapcsoltam a driverben a ''VPU auto-recover'' opciót. (Ami elméletileg grafikai összeomlás esetén kikapcsolná a 3d alkalmazást, és visszatérne a Windowsba restart nélkül.). Azóta, kb. egy hete, nincs gondom. Megjegyzem, hogy az enyhe overclock-kal a kártyám korábban a 35 fokos nyáron is mindig atomstabil volt. Futtattam 8 órágig Prime95-öt is, hogy megnézzem, nem valami más alkatrész hibázott-e. Nem.
Egyébként ezt a monitorkikapcsolós problémát rengetegen jelezték a rage3d fórumán.Abit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest