Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
olyan rég igérgetik már.. lassan tömegcikk lehetne végre...
tudom vannak már elektronikus könyvek (féltégla formátum ) de ez lenne az igazi... -
orbano
félisten
Azért az évente 1 millió papír elég gyér.Ezt azt vetíti előre, hogy 2010-2012-nél előbb nemigen fog elterjedni nagy mennyiségben ez az e-papíros biznic...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Thrawn
félisten
Annak is örülsz majd, ha az üdítős palackokon a papír szépen futtatja körbe-körbe az adott márka nevét? Esetleg szép színesen? Netán villogva? Később megjelenhetnek a hangtechnikával ellátott cuccok is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tkazmer
addikt
Nekem tetszik a dolog....mert új technológia
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
REDeath
őstag
Ez tök jó csak nekem nem 100%, hogy mér nem elégednek meg a nem hajlíthatóval...
Mert ez hiába hajlítható, szerintem azért kettétűrni nem lehet, meg ha lesz rá egy ''szamárfül'' akor ott az úgymarad örökre... ha még egyáltalán használni lehet majd
Persze nem lehúzni akarom, de ez 2009-ben még aligha fog terjedni...
(Viszont már tudom ha elég olcsó lesz miként fogom moddingra használni )
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest