- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
dabadab
titán
''lesz cenzúra?''
Lesz.
''az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak?''
Mert igy a kinai hirdetoktol is begyujthetik a penzt.
''így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google...''
Max. a nagyon naivoknak. A vmivel jobban tajekozottabbak errol mar jo ideje tudtak (keringett is egy kep, amin rajta volt egy-egy screenshot a kinai meg az amerikai Google-rol, hogy mit adnak a Tienanmen kereszoro eredmenyul), a meg jobban tajekozottabbak meg azt is tudjak, hogy hogy mukodnek a nagyvallalatok.DRM is theft
-
ngabor2
nagyúr
ez a többszörösen összetett mondat kicsit kifogott rajtam így péntek délután. röviden: lesz cenzúra? ha igen, akkor az miért jobb nekik, mintha beintenek a kínai kormánynak? nem viszem tovább a szálat, mert az már a poltopik témája... más se tegye.
így ezáltal igen sokaknak elég nagyot zuhan a szemében a google... hacsak nincs annyi eszük, hogy ''hivatalosan'' cenzúráznak, de nem dugják el tulságosan a kiskapukat. -
tkazmer
addikt
Nem tudom, de az én szemléletem szerint is inkább maradniuk kell kínában, pont azért, amit ők is mondtak, hogy ha kivonulnak, azzal veszítenek ők is, és a netezők is, tehát senkinek sem jó.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dahua NVR1108HS-W-S2 NVR 8 csatornás Wifi-s hálózati rögzítő
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest