Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Elton J. szerint tönkreteszi az emberi kapcsolatokat... Ő milyen emberi kapcsolatban is él?
-
pulcsi
tag
ez nem normális na mindegy a Belga is a neten kezdte illetve ott terjedt nagyon be is futootak
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Pukkancs
aktív tag
Divot írásai között van a megveszed vagy letöltöd nevü iromány ami megmagyarázza, hogy miért van ennyire kibukva de akkorsem az internetet hanem a warezolást kéne betiltatnia (magam részéröl összevissza beszél)
-
EQMontoya
veterán
én bezáratnám Elton Johnt
Same rules apply!
-
adalbert1
veterán
Na ez igazán lol. Mikor veszik már észre, hogy inkább kevesebb és minőségibb zenét/filmet kellene kiadni/készíteni és akkor a hőn áhított profituk is magasabb lenne (nem mintha sajnálnám őket, azon gazdagodjanak is, akinek ezt a sok szart le tudják nyomni a torkán, csak ebben a dömpingben sokszor elvesznek az igényes alkotások)
-
Loader
tag
Ez h*lye! Vagy 20 évvel mennénk vissza az időben. A fejlődést is drasztikus mértékben visszavetné!
''Te! Hogyis van ez?''
-
menpee
aktív tag
Le akarod kapcsolni a netet Elton?? Lehet próbálkozni! Csináld!! Mondjuk élő közvetítés mellett, hogy mindenki láthassa a pofáraesésed. Ha meg sikerülne valahogy, elmehetne webes biztonságtechnikai szakembernek, legalább nem csinálna ''zenét''...
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Polikarpov_1
csendes tag
Remélhetőleg nem ennek a hölgynek a SEGG-édletével szűnik meg a net... (A Nap sem azért kel fel, mert kukorékol a kakas - jelen esetben : mert kárál a tyúk - bár ez némiképp sértő a tyúkokra nézve -maradjunk a jérce kifejezésnél!
[Szerkesztve] -
Fooler89
őstag
Ez mióta I.T. new?
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
inkább menjen vissza ánuszmajomnak
-
VaniliásRönk
nagyúr
Neten is alá lehet írni a petíciót?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
PPeter
addikt
Elton John örüljön hogy ilyen modern a világ, ANÁL is inkább, hogy most már büszke lehet arra, amiért korábban még kiközösítették volna az érzékenyebb emberek.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Djuree
félisten
ezt a barmot
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
PPeter
addikt
A kedvenc ilyen történetem, amikor a Universal egyik embere azt mondta, hogy az internetes kritikákat is be kellene tiltani, mert így túl hamar terjednek a negatív vélemények és sokan nem veszik meg az albumokat, nem néznek meg filmeket.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
JohnnyX
őstag
En 5 evig nem adnek hangszert a kezebe.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
PazsitZ
addikt
Hát kb azért nincs mobilja, mert még külön embert tart arra is hogy telefonáljon helyette .
De egyébként meg nem hiszem, hogy az internet a zene minőségének legnagyobb baja, hanem a média által kialakított közizlés, amiből ő is merít rendesen...
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
törölt tag
sok tehetseges ember rohangal az utcakon, aki nem tudja a studio berletet megfizetni...na ezert nincsen minosegi zene...
-
Nimrod
addikt
Igaza is van meg nem is. Igaz, hogy az elmúlt időben elkorcsosodott a zene és mindenki mindenkit másol, megújulás nincs vagy csak nagyítóval keresve fedezhető fel. Meg persze a warez sem tetszik nekik, mert nem futja még egy kastély felépítésére.
Másrészt hülyeség, mert az igaz, hogy az emberek több időt töltenek esetleg a gép előtt, de ugyanakkor kevesebbet a tv előtt, és mondjuk a zenei adók bámulásától nem lesz senki sem előrébb, addig egy közösségi oldalon/fórumon megismerhet másokat és kibeszélheti a véleményét zenészekről és még tanulhat is. Vagy csak a flame megy, de hát az internetes társadalom most egy másik téma, zenéről beszélünk.
Ha már ott tartunk, hogy keveset találkoznak a zenészek, vegyük ide a túrnézásokat is. Művészkéim nem Suzukival vagy bicajjal mennek a koncertjükre, hanem magángéppel, felszerelésnek megint csak különgép dukál. A káros anyag termelést meg az elpazarolt villamos áramot mindenki tudja. Ezek után van képük magukat természetvédőnek kikiálltani, meg hogy kapcsoljuk le az internetet. Szerintem is kapcsoljuk le az internetet, de akkor elvárom, hogy a művész urak/hölgyek/egyéb pedig menjenek gyalok turnézni és felejtsék el a repülést. Kérem kapcsojja ki. -
Arbarest
csendes tag
Sztem sem azbinternet miatt romlott, hanem egyszerűen az imperialista felfogás miatt... Már nem azene miatt cisnálják, hanem a pénz... És 3000 forinté soha nem fogok CD-t venni... Továbbá... Nagyon szép nagyon jó Elton Dzson, DE mikor már a 100. lemezét adja ki akor már nemtud úja adni... én személy szerint nem kedvelem zenéjét, de van amit kedvelek és abból is a 15-20. lemeznél már monoton... érződik rajta, hoyg azért adták ki, hogy pénzhez jussanak, mert érzik nem sokáig tehetik meg...
Én inkább a plébek-eket tiltanám meg és a zenének felső árhatárt húznék... -
erdoke
titán
Talán csak rossz napja volt, mert elhagyta a férje... Vagy meglazult a parókája.
A legjobb aláírás a héten
-
ftc
nagyúr
Abban igaza van, hogy nem találkoznak annyit az emberek. A zenében nicns igaza. A kis bandák esetleg kezdő énekesek, zenészek csak igy tudják bemutatni mit tudnak.
-
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Ráadásul még hülyeségeket is beszél, mert az internet éppen a minőségi zenélést teszi elérhetővé és süllyesztőbe küldi a szemetet. Persze elhiszem, örexik már, nem úgy szuperálnak már a dolgok, mint régen...
https://www.coreinfinity.tech
-
adalbert1
veterán
Szerintem meg azért romlik a zenék minősége, mert már nem művészet, hanem ipar szinten nyomják. Zárjuk be az összes nagy kiadót 5 évre meg Elton-t is!
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Hát ja. Biztos van, aki szereti a zenéjét meg őt magát, nekem inkább a gyomrom fordul fel tőle...
Inkább magát kapcsolná le, ne a netetAki él és nem boldog, az téved!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Eddig sem voltam nagy véleménnyel róla, de most (reklámfogás ide, ludditizmus oda) megkapja tőlem a ''menthetetlen vaskalapos idióta dinoszaurusz'' jelzőt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kutya topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...