Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Tudod mi az a jobb kártya? Nem azt jelenti, hogy pusztán gyorsabb 3D-ben!
Egy ati rage pro és egy tnt képmínőségét nem lehet összehasonlítani.''
Ahhha...
1. Mint említettem, a cégnél ilyen kártyát használtam, évekig. A képminőség, mint olyan, egyrészt szubjektív (a teljesítmény meg _nem_!), másrészt max. egy noname TNT(2)-vel összehasonlítva jobb az Ati Rage (olyan van a netes gépben), egy _márkással_ összehasonlítva a különbség elhanyagolható.
2. Akkor mégis, milyen kitételre használjuk a ''jobb'' kifejezést?!? Amíg a leggyorsabb kártya cím birtokosa volt az nV, az Atisok éltek ezzel a nehezen megfogható, sovány vegasszal, hogy ''deszebbaképe...'' Most egy kicsit fordult a helyzet: viszont a ''128 bit kontra 96 bit'' miatt sokak szerint az nV-nek van szebb képe... Akkor most melyik a ''jobb''?!?
3. Bírom, amilyen stílusban beszólsz embereknek (pl. DcsabaS-ra gondolok). Ha én összekeverném a MS és a SS alapú anti-aliasingot, akkor egy darabig csöndben maradnék - vga ügyben legalábbis..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest