Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
engusz
veterán
Nem értem az embereket már hónapok óta...
Miért kell fikázni 2 gyártó közül azt, akinek éppen lasabb szériájú kártyája van kint(nVidia)? Próbálkozik, de nem jön össze (FX5800). Aztán dobbant (FX5900) és kb ugyanott van mint az ''ellenfél'' (R9800).
Emlékszem Én is, hogy annó az ATI-k nem éppen a gyorsaságukról voltak híresek. El kell ismernem, hogy képük viszont szebb volt. Akkortájt miért nem ment ekkora fikázás? Nem emlékszek rá, hogy ekkora viták lettek volna...
Lehet, hogy teljesen hülye vagyok, de azt sem értem, hogy miért büszke az user magára és miért isteníti azt a céget aki gyártotta a kártyáját?
A ''csaláshoz'' visszatérve... ...Tényleg nem szép dolog. De, mint már mondták a kollégák, Én is biztos vagyok benne, hogy mindkét cég csal rendesen! Az egy dolog, hogy éppen milyen programnál derűl ki és, hogy az mennyire népszerű.
Bevallom, hogy nVidia kártyám van, de elgondolkoztam egy ATI-n. Igen, azért mert gyorsabb. De mellette nem fikázom az nVidiát. Nincs rá okom. Mivel a mostani kártyájuk (Ti4200) tökéletesen üzemel.
Érdekes dolgok vannak errefelé 2003-ban :)Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest