Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
gergod
tag
Bocsánat, de én még 1 db segítőkész MM eladóval nem találkoztam, mindnek büdös a munka.
Igazából túl sok eladóval sem találkoztam, olyan gyorsan elhúznak a p***** hátra, csak győzd kivárni valamelyiket.
Persze mint mondom, én nem találkoztam. Attól még biztos van.
Rendes biztonsági őrrel már találkoztam. Elnézést kért a kellemetlenségért. Le a kalappal. -
Jaja.
pl. Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 MediaMarkt-ban 20k bruttó, ugyanez az egér a Mistralnál 10k bruttó. Ez már egy kicsit bunkóság. Elmehet a MM a sunyiba... :((( -
zsborbas
aktív tag
És az a 'hipiszupi DVD' az a blue diamondot jelenti? Mert nálam még nem akadt egyszer sem, pedig a gyerek állandóan meséket néz rajta, és még nem panaszkodott egyszer sem. Szüleim Yamadájában akadós lemezt is hiba nélkül játsza. Lehet kifogtam egy jobb minőségűt belőle? Na majd egy hét múlva újra jelentkezem a tapasztalatokkal.
-
zsborbas
aktív tag
válasz
zebrafish #30 üzenetére
El kell hogy keserítselek, de ténylegesen volt nekik ilyen akciós lejátszójuk, sőt mi több nem is csak 1 db. Én aznap reggel fél 6-kor voltam a Tescoban. Hát ne tudd meg mi volt a raktár kijáratánál. Vagy 50-60 ember várakozott. Aztán 6 előtt 5 perccel megjelent egy szerencsétlen eladó, 'békán' egy raklapnyi dvd-vel. Húzta volna szegény a helyére a cuccot hogy majd kirakja az akciós polcra. Persze rögtön lerohanták, egy darab nem maradt a raklapon. Aztán jött a második raklap cucc. Abból már a fele megmaradt mire a helyére vitte. De ott is kb 2 percig volt belőle. Volt aki 5! db-ot vitt belőle. Na ez már a pofátlanság teteje!!! Büdös nepperek! Ja és a vásárlók 90%-a nem épp az idén barnult volt. Erre van eszük! A dévédé meg a vidijó meg a hifi. Bezzeg a gyereknek ruhára meg ennivalóra nincs és állnak sorba a segélyért! Kellene nekik tejjegy meg kenyérjegy, nem készpénz!!! Na de ez már nem ide tartozik.
Én nem kifejezetten ezért a lejátszóért mentem, hanem bevásárolni, mivel épp járólapoztunk és csempéztünk a konyhában. A mester meg jött 7 órára és később nem igazán értünk volna rá boltba menni.
Sikerült nekem is vennem 1 db-ot a fentebb említett lejátszóból. Ha jól láttam 3 márka is volt az akciós cuccok között. Volt Yamada 5520, a hirdetett Blue Diamond meg valami Triton vagy micsoda :) .
Én egy Blue Diamondot vettem, és kellemesen csalódtam. Nagyon korrekt kis gép, mindent tud amit kell. Optikai, koax, komponens, scart, s-video kimenet, 5.1 hang is van rajta, és játszik mindent. Összahasonlítottuk szüleim Yamadájával és magasan veri a Yamadát mind kép mind hangminőségben. -
zebrafish
tag
:((( engem is jól átejtett a tESCO... a márc 14-ére meghirdetett akciós DVD lejátszó helyett reggel nyolckor már csak egy szép feliratott találtunk, amin megértésünket kérték, hogy a teljes raktár kászlet elfogyott. Olyan profin megírt tábla volt, hogy szerintem már előző nap megcsinálták :(((
-
sanyibacsi
csendes tag
Egyetértek. Eladó nuku, sok árucikk kiállítva. Mondom az eladónak (hajnyíró és borotválkozó készletet is akartam):
- Megveszem ezt.
- Nincs.
- Sebaj, jó lesz az a kicsit drágább.
- Az sincs.
- És amaz?
- Nem, az sincs csak a két legdrágább.
- Mikor lesz?
- Meg van rendelve n darab. Nem tudjuk mikor érkezik.
Hmmmmmmm.
Most hétvégén az elektromos fogkefémet akartam pótolni, persze a tíz kiállított modellből csak a négy legdrágább volt mindenféle extrával ami tök felesleges.
Kérdem mikor szállítják, szokásos válasz: valamikor. Izé. Aki náluk vásárol az valóban nem hülye, hanem balek. -
Perjel
tag
''Emberibben bánnak az emberrel az üzletben, segítenek, kedvesek (már aki)''
hMM... nekem inkább ellenkező a tapasztalatom... semmivel sem kedvesebbek és segítőkészebbek, sőt... az ilyen nagy boltokban előszeretettel rázzák le az embert, ha egyáltalán el tud csípni egy eladót. -
I. Richard
senior tag
Igazad is van abban, hogyha az emberrel normálisan bánnak, akkor hajlandó azt a kis pluszköltséget kifizetni. De ne a termék áránál 30-40%-kal többet fizessen a kasszánál.
A normális eladó pedig nem csak a MM-ben található, embere válogatja, ki hogy viszonyul a vevőhöz... (udvariasság, lelkiismeretesség)
Aki lekezelően viszonyul a kevésbé képzett emberhez.... asszem az ilyet nem kell kommentálni.... :))
Az MM-es eladónak legfeljebb nem érdeke rádsózni egy olyan cuccot, ami a cégnek nagyobb hasznot hoz. -
Guardian
csendes tag
-
zotyesz01
tag
No meg ott van a Loomax asztali DivX/DVD ''játékos'' 29900-ért, ennyiért azért nem drága.
-
nobufalo
tag
Media Markt, mert hülye azért vagyok :)
Kevés olyan dolog van amit érdemes megvenni a MM-ben, viszont most árúlnak 6500forintért egy duracell gyorstöltőt 4*1800Mah-ás elemmel amiket egy óra alatt felnyom! azért ez nemrosz árr! és van rá egy év gari -
detri
aktív tag
Rengetegszer felb..tam már az agyam az MM árain, nagyon rühellem. Nézelődni szabad, aztán valahol máshol megvenni a cuccot.
Olyan jó volna valahogy tudatni az emberekkel, h ugyan ne vásároljatok már ott, mert attól még, h aszondja olcsó, magasan a legdrágább hely. :((( -
zotyesz01
tag
Szvsz ez nem így van. A kisbolt sokkal jobban rá van szorulva, hogy normálisan bánjon veled, neki ez a reklám, ő nem bírja megfizetni a több millás TV reklámokat.
Most persze nem a M....al, B.....sh-ről beszélek, de persze itt is jól bánhatnak veled. Meg a MM-ban is. Csak ők nincsenek annyira rászorulva... -
tozso
tag
válasz
I. Richard #19 üzenetére
Azt aláírom hogy drága, de talán emberibben bánnak az emberrel az üzletben, segítenek, kedvesek (már aki), mint egy tisztán számtech boltban, ahol kinézik és lekezelik azt aki nem ért hozzá (szerény személyem is ilyen). Hát nem lehet mindenki pc guru és mindent tudó, engem más dolgok érdekelnek jobban.
-
I. Richard
senior tag
A MM egy nagy átverés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jóval drágábbak, mint bármely más ilyen jellegü áruház-kiskereskedő-stb,
Azt hiszik, hogy a csiri-biri-reklámokkal átverhetik a nép okosabb, körültekintőbb tagjait?:(((:((:( -
PrinczA
őstag
MM-ben akart 1 ismerosom venni egy mega-giga-profi Sony dig. camerat, utolso darab volt bazi nagy akcio 249000HUF, egy kicsit korulneztunk es egy ''kisboltban'' 210000HUF-ert vette meg.
-
Perjel
tag
Vettünk kv főzőt MM-ben, aztán otthon megnéztük a Tesco újságot, abban majd 3k-val olcsóbb volt ua. a gép. Mi voltunk a hülyék, no more MM. :(
Drágák, vagy legjobb esetben egy árban vannak egy márkabolttal, pl. akciósan ua. volt egy Panasonic TV, mint amennyiért a Panasonic boltban, 20m-el arrébb (Westend). -
nn687
tag
ja, de lehet jogi felelősségbiztosításuk is, de sztem ennél az összegnél tökmindegy.
Amúgy meg a MM egy 'elit' hez szól szerintem, akik elmondhatják hogy ezt a MMben vettem, akcióikkal reklámaikkal mégis a kispénzű réteget célozzák...
Amúgy meg rühellem hogy az újságjuk olyan nagy hogy véletlenül se tudj még lapozni se benne... -
Daniell
csendes tag
2 millió?? nevetséges szerintem a költségvetésükbe be vannak kalkulálva az ilyen büntetések. :(
-
Yutani
nagyúr
G U S Z T U S T A L A N ez az egész.
-
bitfarkas
őstag
Arra jók azért ezek a büntetések, kivált, ha nagy a nyilvánosságuk, hogy rádöbbentsék a vevőt, hogy a szlogen szerint ''azért, mert a MM nem hülye'', őket sokszor annak nézi. Talán így kevésbé dőlnek be a reklámjaiknak.
-
Anub1S
tag
En is pont ezeket mondom.
Direkt nezegettem az araikat es eleg sokszor volt
kamu akciojuk! -
Ploszi
senior tag
na meg azt is meg lehetne nézni, hogy ezek a hiper akciós árak mennyire azok! mert ált. még mindig a norm. ár fölött vannak :(
-
F-ECT$
titán
Szvsz 1 MM mindenféle akció nélkül 1 forgalas óra alatt termel 2 milla nyereséget...
-
lesaux
veterán
Kétmillió forint? Egy életre megemlegetik! ;]
-
Charlie Gordon
aktív tag
Media Markt ! Mi más ??? :DD :)) :DD
-
Anub1S
tag
Sztm is megerdemlik, de hulla felesleges.
Ha jobban bele gondoltok akkor 3* annyit keresnek az ilyen ''akciokon'', mint amit most rajuk vertek :((( -
Out
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1 üzenetére
En azon gondolkodtam hogy a Tescot perlem be, de nem er annyit az egesz.....
-
Alvin_ti4200
félisten
Meg is érdemlik.
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung QE50Q80D Felsőkategóriás 127cm AI 4K Qled Smart Tv!(Szinte új dobozos)
- MSI Cyborg 15 A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Sigma 56mm F1.4 DC DN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest