- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
747
senior tag
mondjuk jatekra igen draga mulatsag mac-et venni, mert csak a PowerMac-ben tudod cserelni a
grafkartyat. en jatekra megtartottam a ''regi'' PCmet. nem igazan akarok kiadni 2500 dollart egy
dualG5re, hogy evente 5szor jatsszak rajta egyet. -
747
senior tag
''Szerintem van rá program b?ven, amire kell, meg csomó Linux alkalmazást, és egyáltalán UNIX-
ost le lehet fordítani Mac OS X-re.''
jo hogy mondod, ezt el is felejtettem! a sok profi mac-es program mellett szinte az osszes linux
program is fut a mac-en! aki nem hiszi, jarjon utana:
http://fink.sourceforge.net/ -
747
senior tag
a WMA-t nem azert utaljak rengetegen, mert Microsoft, hanem mert *tenyleg* szar. ha a Microsoft
kitalalna valami jobbat, mint a tobbiek, siman azt hasznalnam, de erre nem latok sok eselyt :)
amugy az eroszakolasrol annyit, hogy ami az Apple-nel nem tetszik, azt egy mozdulattal ki lehet
kapcsolni. en pl lekapcsoltam az iTunes zeneboltot, meg sem jelenik az iTunes-ban, es
beallitottam, hogy ne AACbe, hanem 192kbit-es MP3ba grabbeljen. nincs olyan program, amit ne
lehetne mac-en deinstallalni, ha nem tetszik az iChat, vagy a Safari browser, vagy a QuickTime,
egy mozdulattal athuzod a papirkosarba, es le van torolve. es senki nem etet olyan idiota buzi
dumakkal, hogy ''ez az oprendszer integralt resze, nem deinstallahato''. -
747
senior tag
''Az okát nem tudom, miért ilyen az Itunes, de nekem pl. a WMP 9 és a 10 beta már egyre
szimpatikusabb''
az a feature is szimpatikus a Media Player-ben, hogy elkuldi a Microsoftnak, hogy milyen DVDket
nezel?
''ellenben pl. a Quicktime vagy az igen rosszemlékű Realplayerrel szemben.''
mac-en mindketto nagyon franko. a mac-es Real-ben pl egy darab reklam sincs, es az internetre
sem akar kimenni a tudtom nelkul.
''Ha a Macnek olyan szoftverellátottsága lenne, mint a PC-nek''
nem fogod elhinni, de a mac-nek jobb a szoftverellatottsaga. es itt nem a mennyisegre, hanem a
minosegre gondolok. alapbol jar pl minden gephez az AppleWorks, de Microsoft Office-t is tehetsz
ra. alapbol teljes fejlesztokeszletet kapsz ingyen (XCode), DVD lejatszot, videovagot (iMovie), DVD
authoring programot (iDVD), fotogyujtemenykezelot (iPhoto), hataridonaplot (iCal),
zenegyujtemenykezelot (iTunes), beepitett tanithato spamfilteres levelezoprogramot (Apple Mail),
es meg sorolhatnam. es itt nem gagyi, shareware-szintu cuccokrol beszelunk, hanem teljes erteku,
professzionalis programokrol. ja es a mac alapbol tud PDFet olvasni, es PDFbe nyomtatni, Acrobat
nelkul.
''tudnak nagyon jó dolgokat csinálni, de ők sem tévedhetetlenek''
senki sem tevedhetetlen. itt is becsuszik neha 1-1 hiba, de messze nem annyi, es messze nem
akkorak, mint a windows eseteben. miota OSX letezik, egeszen pontosan EGY exploit volt benne,
amit mar befoltoztak. -
eddie303
őstag
-
faster
nagyúr
Az okát nem tudom, miért ilyen az Itunes, de nekem pl. a WMP 9 és a 10 beta már egyre szimpatikusabb, ellenben pl. a Quicktime vagy az igen rosszemlékű Realplayerrel szemben. Ha a Macnek olyan szoftverellátottsága lenne, mint a PC-nek én is elgondolkodnék egy Powerbookon, az OSX nagyon tetszik, szóval elismerem, tudnak nagyon jó dolgokat csinálni, de ők sem tévedhetetlenek.
-
747
senior tag
''Miért gagyi a WMA? Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint az Apple saját formátuma...''
a WMA egy kalap szar ugy ahogy van, torzitja a zenet es rontja a minoseget. bizonyos
tartomanyokban megemeli a hangerot, hogy ''szebben szoljon''. olvass at par zenei forumot, vagy
fogj egy spectrum analyzert, ha nem hiszel nekem. (WaveLab-ben asszem van FastFourier
analizis.) -
747
senior tag
igen, a windowsos iTunes egy kenyszermegoldas, be akartak lepni a PC piacra mindenkepp. (azert
jobb, mint a MusicMatch Jukebox, amit elotte adtak az iPod-hoz!)
egyebkent igazad van, az iTunes ezerszer jobb Mac-en (PCn en se hasznaltam), de ez a jobb
rendszerarchitekturanak is koszonheto. PCn eleg gyors gep kell az iTunes ala. -
twollah
nagyúr
''az Apple iPod azonban hiányzik a kompatibilis modellek listájáról''
Vajon miert is hianyozhat.
Nem is tudom...
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest