Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
''az ország WTO-tagsága függhet ettől.''
LoLLeR!!!
Valami busman újságíró gondolom egy brit ''The Sun'' színvonalú újságnál kitalálta ezt a szépen hangzó üres puffogtatást, és most minden portál/ügynökség/stb. átveszi, anélkül, hogy átgondolná mit is jelent a dolog tulajdonképpen.
A WTO-nak - többek közt - olyan országok is tagjai, mint Sierra Leone vagy Ruanda. Oroszország nem azért nem tag, mert a WTO nem kegyeskedik felvenni, hanem mert egyelőre nem tudták közös nevezőre hozni az érdekeiket, így maradhat megfigyelő, és a WTO döntései rá nem kötelezőek.toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tkazmer
addikt
Szerintem ez az összeg az alapján került meghatározásra, h vmi irtozatosan nagy, egesz biztosan kifizethetetlen osszeg jojjon ki vegeredmenynek, es igy mindenkeppen be kelljen zarni a siteot.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Pompi
nagyúr
Nem akarok példákat hozni ahol a büntetés többszöröse az a szolgáltatás vagy termék árának mert felesleges.
Az, hogy legyen ennyi vagy annyi, vagyis, hogy mennyi lenne a reális összeg megint más kérdés. A cikkben egyértelmüen le vannak írva ennek az ésszerütlenül magas árnak az indokai.Feel Good Inc.
-
ftc
nagyúr
és mi a lótúró kerül ennyibe egy számon...
pl 5000FT egy CD album 12 szám van rajta 417FT számonként... nagyon durván 4 dolcsi számonként....büntetéssel legyen mondjuk 6 dolcsi és kész ne essenek már a ló másik felére... -
Én ugyan nem komázom a ruszkikat, Putyint meg inkább tartom Sztálin méltó utódjának, mint demokratának, de itt azért elzavarnám a nyugatot a véreres f...ba. Ez már erőteljesen súrolja a függetlenség megsértésének határait... legalábbis a szememben.
https://www.coreinfinity.tech
-
PrinczA
őstag
''az ország WTO-tagsága függhet ettől.''
Nem semmi -
lenox
veterán
Ugy kene tenni, mint Magyarorszagon, a perelt osszeg 6%-t fizessek be, aztan lehet pereskedni, es majd meglatjuk mi jon ki a vegen. Ha jol szamolom, ez 99 milliard dollar. Ha ki tudjak fizetni, pereskedhetnek, de en nem hagynam, hogy akarmilyen pofatlan szamot be lehessen mondani, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest