Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Na igen, tudnak a semmiből is "hírt" kreálni az már egyszer biztos. Pl ha belekavarunk pár "celebet" így folytatódna:
" Több híres médiaszemélyiség is tiszteletét tette a megnyitón, Benkő Dániel lantművész, meztelenül, próbálta ki a kiállított Guitar Hero játékot. A jelenlévők között ugyanakkor: Bakáts Tibort is megtaláltuk aki éppen egy x-boxszal a kabátja alatt próbált észrevétlenül kilopózni az üzletből. Személyesen nem akart kameránk elé állni, de ügyvédjével megüzente, tettét megélhetési nehézségek motiválták."
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
Csak az ingyen szóra ugrik a nép, lesz itt még a megnyitó napján Szellő István tálalásában este 19.00-kor ilyen hír: "Több, súlyosan sérült embert kellett kórházba szállítani az új MS üzlet megnyitójáról, ugyanis egymást taposták agyon az ingyen konzolért"
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
floatr
veterán
"a készlet erejéig" -- 3db
Amúgy ez a hirdetés kissé fogyasztóvédelem-gyanús még az alatta lévő kiegészítéssel is. Csak szólok...
-
MacCaine
őstag
Hehe...
-
Zirowe
nagyúr
És az itt vásárolt microsoft termékeknél vajon elutasíthatom az eula-t és kérhetem vissza a pénzt?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Inv1sus
addikt
Most minden IT cafe-s hírnek a címét bírálni fogjátok? Beleolvasok majd a hozzászólásokba és rögtön arról lesz szó, hogy nem jó a címadás?
Jó! Tudom. Elégedetlen ember a magyar... Mert ez így nem mehet tovább, hogy nem az van, amit én akarok itthon a fotelembe ülve. Mi az már?
Ez jut eszembe róla:
18+[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Kantorpe
tag
Ket hete vettem, utolag lehet kerni a xbox t ?
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
wii90
tag
Szerintem meg jó dolog és most akár merről is nézzük a dolgot, lássuk be aki azt hitte ,hogy kajak hozzá vág az MS egy 360boxot 1 ft -ért az láma már megbocsássatok de ez így van hol éltek biztos ,hogy a föld nevű bolygón? Másodszor pedig az MS biztosan nem fog rá tenni egy lapira 50k -t csak hogy az a 25db konzol ára vissza jöjjön nekik mert ugye ott van az is hogy a készlet erejéig szóval az off -ott hagyja az aki nem ért hozzá az Office -t meg hát most nem tudom ti melyik feléről nézitek de hol kapni ingyen? csodálkoztok ,hogy meg kell venni az akcióhoz? Kérem átgondolta ezt valaki?
-
addikt
válasz Winner_hun #29 üzenetére
Tényleg nem tudom miért nem lehetett: "Office 2010-es notebook mellé egy forintért ad Xbox360-at a Microsoft hétfőn"
itcafénak:
Még, ha az átemelt sajtóközleménynek az is volt az eredeti címe. Ne csináljatok már ingyen reklámot az MS-nek (ha meg nem ingyen, akkor legyen feltüntetve, hogy hirdetés).
Látogatottságot azzal is el lehet érni, hogy azt írjátok ki címbe, hogy A MS kifutó konzollal szúrja ki a potenciális vásárlók szemét... (ugyanúgy bulváros, de az igazsághoz közelebb áll legalább).
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
pzstm
titán
azért ez igen szép dolog és komoly előrelépés szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JSaN
addikt
LOL mekkora nagy atvagas, es ha netan megis kapokdnak. Akkor vegen mar nem adnak zixszbokot, mondvan a (keszlet erejeig).
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
modd3r
őstag
Csodák márpedig nincsenek, az árba tutira bele lesz kalkulálva a konzol ára így vagy úgy....
-
Winner_hun
titán
Bulváros cím, fujj de nem szeretem az ilyeneket.. Csak a lényeg marad le...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gergosz2
veterán
azt hittétek mi hogy 1 forint lesz?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
úgylátszik amerikából ez is ideért
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Luzso
tag
Ha valaki mégis venne én 10 forintért átveszem az Xboxot. Gondolj bele, 10szeres haszon!
XBox: TannishComa036, LG G3
-
amadeus11
senior tag
Majd tapossák egymást rendesen Lesz nagy tolongás meg sok zsebes . Aztán rájönnek hogy semmi sincs ingyen , oszt hazamannek
There is a star
-
villamos
őstag
Csak az Office alsó hangon 120k körül van. Ehhez egy notebook oprendszerrel együtt legyen mondjuk 200k, tehát így 320 k összesen. Ehhez képest a 4G Xbox alsó hangon 40 k, de 60 ért már 250 gigás, és Forza4 is van mellé.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
RootRulez
félisten
Egyet értek, ha a 120.000 Ft-os notebook + Win7 + Office ára itt 350.000 lesz, az a legkevesebb, hogy hozzád dobnak egy (lassan kifutó) konzolt...
A cím meg vetekszik az egyik múltkori cikk címével. De kell az olvasó...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Brutális eb
addikt
Remélem soha nem kerűlsz olyan helyzetbe,hogy emberek sorsáról dönts.
Miért zavar,hogy valaki esetleg él ezzel a lehetőségel?Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
dBLOOD
tag
A cím tipikus makroszopszos parasztvakítás.
Ha újraszületnék milliomosnak és fegyvert fognának a fejemhez, tuti vennék egyet notival. Aztán persze msoffice-t törölném, az xboxot meg összetörném, de elmondhatnám, hogy 1 ft-ért szereztem tőlük a boxot.Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
Youri
veterán
Kicsit át kellene szerkeszteni a címet, mert így a hatásvadásznál is hatásvadászabb
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
salival
aktív tag
Azt lehet tudni milyen áraik lesznek a notiknak?
YNWA
-
törölt tag
mekkora egy ordas nagy hazugság a cím
-
netpeti98
addikt
Látom a címet gondolom ennyiért kihagyhatatlan lenne erre látom a leírás végén ha vásárolsz mellé egy laptopot.
Üdv netpeti98
-
dokee78
félisten
De megörült gondolom sok ember,hogy csak 1 Ft,de utánalovasva,Laptopvásárlás mellé jár.
-
Inv1sus
addikt
És mennyi lesz a legolcsóbb Office 2010 programcsomaggal ellátott notebook? Mert ha a normális árnál másfélszer többé adják, akkor még szép, hogy adnak mellé Xboxot.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben