- Mozilla Firefox
- OpenWRT topic
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #67 üzenetére
Pl pont a joojoo-t már márciusban elkezdték forgalmazni, dehát a média telibe volt vágva az apple kampányával, ezért nem volt érdemi visszhangja. De tablet-et is lehetett már korábban kapni sőt azokra pl netbook remixet pakol(tat)ni már csak az egyszerű felhasználói élmény érdekében.
Itt most egy dolog van, ami említésre méltó: az iphone-nál bevált rendszert/felületet átültették egy tablet-re. Ez innovációnak gyengusz, pláne annak a fényében h hasonlót egy netbook remix is tud nyújtani, bár biztos meg lehet magyarázni, hogy ez sokkaljobbabb
-
floatr
veterán
Senki nem vitatta az apple marketing-stratégiájának sikerét. A ms is alkalmazza pár éve. Csak szakmai fórumban könnyen előfordul, hogy a marketing-meghajtású projektek relatív sikerét kissé fanyalogva fogadja a sok "paraszt", inkább egy marketinges szaklap fórumában kéne lelkesen tapsoló embereket keresni.
Mert amikor a sorbanálló azt válaszolja a választás okát firtató kérdésre, hogy "izé, szép, lehet kattingatni" meg ilyenek, akkor az valóban nem technológiai siker
(#65) Nyugdíjas:
Ennél jobban csak az tetszett, amikor fel voltak háborodva, hogy a gugli versenyre kelt velük[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #54 üzenetére
No alakul, mostmár csak a többi hozzászólással együtt kéne értelmezni és akkor kijön, hogy nem az apple termékekkel van a bajom, sőt itt az általad célbavett "többség"nek sem, hanem a feltétel nélküli rajongással, az "automatikusan jó"-val. Te is gyakorlatilag arról beszélsz hogy "általában véve az újgenerációs tablet", miközben azt sugallod, hogy az egyedüli ilyen életrevaló dolog, az apple-től jön. Hát ez a marketing...
-
floatr
veterán
A barkács alatt elsősorban az átlaghasználatra gondoltam, fikázás meg persze könnyen megy, mert nálunk házon belül is akad egy-két fan, akik komoly észérv nélkül bármit megvennének tőlük. De nekem -- mint mondtam -- éppen ez a megmondós/magaslovas fanság az, ami nem tetszik. Elolvastam a zindexes cikket, és nevetnem kellett. Lehetnek vélemények, hogy kinek mi tetszik, de ez a szemellenzős rajongás felnőtt embereknél már vicces.
A multitaccsot először a surface-nél láttam, gondolom a hagyományos tablet régebbi találmány lévén nem kezeli, de ez is csak átmeneti dolog. A win7 és az xorg is fel van készítve multipointeres dolgokra, így technikailag adottak a feltételek, de a magam részéről nem hiányoltam eddig sehonnét.
-
floatr
veterán
válasz Nyugdíjas #44 üzenetére
Engem leginkább arra emlékeztet a dolog, hogy megfelelő marketinggel mi mindent el lehet adni abszolút nem versenyképes áron, mert fogalmuk sincsen, hogy az ipad-en kívül is létezik tapis tablet, sőt most jön a java. De ugyanezeknek az embereknek arról sincs fogalma, hogy androidos telefonok is léteznek, nem csak iphone, amit ugyanolyan egyszerűen lehet kezelni (market meg tsai)
De akkor mégegyszer: az egyszerűség jó, de ha szabad felhasználási lehetőség ( != kötelező barkács) is társul mellé, akkor kicsit szélesebb rétegeket is ki tud szolgálni a fanclubon kívül
-
floatr
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #36 üzenetére
Már csak azt kéne észrevenni, hogy nem a tablet kategóriát pocskondiázzák, hanem ezt a konkrét gépezetet, és akkor már másképp fest az összkép. Mert nem csak iFotelben és iKanapén lehet iNternetezni
-
floatr
veterán
A slate-el egy kategória kb, de várom a gugli cuccosát
Nomeg a nokia kütyüjét. Az akksi tekintetében valószínűleg optimálisabb lesz. De ha most az üzemidőt és a használhatóságot kell méricskélni, akkor én inkább az utóbbi mellett döntenék. Amúgy meg elég nagy és megmagyarázhatatlan ellenszenvet érzek az apple termékek iránt, ezét jót nevettem nemrég egy villáminterjún, amit egy sorbanállóval készítettek, és próbálta megmagyarázni, hogy tulajdonképpen miért is van szüksége neki annyira az ipad-re. -
floatr
veterán
Elolvastam azt a cikket is háááát ööö...
Három igen lényegi dolgot emelt ki pozitívumként a cikk:
-- koncepció, ami kell, mert koncepció nélkül nem lehet eladni az első napon 300 ezer valamit
-- képnézegetésre ideális
-- a könyvolvasója nagyon "aranyos", és feldobja rá azt a könyvet, ami a polcon heverÚristen...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest