Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Kiváncsi leszek ki fogja ezt megcsinálni azoknak akik hozzá voltak szokva hogy sok éve jött az m1 meg a tv2 rtl és nem kellett állitgatni semmit. Mert ezeken a helyeken aki kivitte nekik meg beszerelte azok meg csinálták ...
-
nicu71
addikt
válasz Silentfrog #2 üzenetére
teljesen elképesztő,hogy tényleg már a vízcsapból is ez folyt,orrba szájba magyarázták,a drága népnek,a legtöbbnek abszolut lövése se volt/van,mi ez az egész mindig tv,meg digitális platform....drága szomszédasszony /panelba lakunk/ még juliusban azzal riogatta anyámat,hogy jajj mi lesz,mit fog csinálni merthogy nemsoká megszűnik az adás,mert lekapcsolják az analógot! /KÁBELTV van!!!
a másik meg ,céges takaritónő,azt hitte ha juliusig nem veszi meg a boxot,akkor VÉGÉRVÉNYESEN lemarad,soha többé nem tud tévézni mert juliusba lekapcsolják ,és addig nem tudja megvenni a setupboxot...[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Vicoo
senior tag
imserős a dolog! nagyanyám iptv előfizető, és minden alkalommal feljött hogy jaj most akkor mit csináljon... mondtam h semmit. pedig van mobilja, lcd tévéje, kártyával fizet, smst is tud írni... pedig már 81 éves. és mégis neki ez megoldhatatlan feladat volt. neki el lehet nézni, de hogy mennyien funkcionális analfabéták ,az hihetetlen.
-
nicu71
addikt
Pedig már Rózsa Gyurit is elővették valamelyik elfekvőből,hátha az felcsigázza a régmúltba révedezőket,de SEMMI hatás
azon is jót röhögtem,hogy tescóból az átállás napján villámgyorsan elkapkodták az összes mindigtévés kütyüt,még az ablakhoz való laposkábelt is egymás kezéből vették ki szinte!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Jester01
veterán
Az nem baj hogy alacsonyabbra kerülnek mert sok antennának a magas csatornákon már nem jó a nyeresége. Teljesítménynövelés lesz?
Jester
-
Darth_Revan
veterán
Ne is mondjátok...szüleimnek beállítottam Tescos set-top boxot, minden remekül klappolt, amíg pár nappal ezelőtt egy nagy vihar után az a nyavalyás az RTL Klub és TV2-t nem akarja befogni...mindent lát amit eddig is, csak a 2 "lényeget" nem
Lesz itt meló nem kevés a TV szerelőknek
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Nálam UTP kábelen jön be a lakásba minden Csak nézem, mint a mozit a nagy felhajtást erre a digitális dolgora, amit már 10 éve meg kellett volna tenni
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
ledgeri
nagyúr
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Nekünk sem jön be a Mux-c... Van topikja ennek, elkezdeék egy jobb antenna után érdeklődni...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dany007
veterán
Uh hát ez durva. De ha tényleg léteznek ilyen emberek, akkor egyáltalán mi a f...nak reklámozzák ezt orrba - szájba. Az értelmesebbje (vagy épp fiatalabbja) már tizedennyiből is megértené a többinek meg ezek szerint úgyis mindegy! Tényleg éjjel nappal ezt látni a tévében és ha már meglátom azt a nőt rám jön a hányinger! Pedig csak forma 1-et meg néha híradót nézünk a tévében.
De a csapból is ez folyik... már hónapok óta.Komolyan mondom, azért várom az október 31.-ét hogy végre érjen már véget ez a kib...ott reklámhullám... tv-rádió-összes csatorna kb minden reklámblokkban- plakátok-szórólapok stb... áh... remélem ezt is az eu fizeti...
-
Panthera
őstag
-
Cobra.
őstag
De ezt miért nem lehetett meglépni még az analóg lekapcsolása előtt, vagy legalább azzal egyidőben?
-
DS39
nagyúr
egyébként az említett para abból jön szerintem, hogy az első ilyen reklámokban (kb egy éve) még szó nem volt arról a kábeltv-sek nem érintettek, csak az ideikben mondják ezt el. így tavaly még azt gondoltam magam is, hogy majd a kábeltv-n is megszüntetik az analóg csomagokat.
-
nicu71
addikt
jaja,anyám is mindig azt hiszi hogy a Digi tv meg a digitális tv egy és ugyanaz/persze ,amugy fogalma sincs / pedig már évek óta havonta egyszer tuti hogy elmagyarázom,akkor úgy tűnik megérti,de két hét után megint digitévézik
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
ledgeri
nagyúr
Kiegészítem az előbbit: úgy volt, hogy megvételkor minden bejött, picit döcögősen, de a mux A-t és C-t külön irányból fogtuk jobban ( ) pártíz fok volt csak, de pár műsorért megérte, aztán pár nagy vihar és elvesztettük a mux c-t...
Két antennánk van az egyik egy nagyobb felöletű, míg a másik egy "kis karika"-féle..., na de mindegy, ha úgy is jön egy váltás, akkor azt megvárom így is, úgy is!Neked is köszi!
(#12) djculture köszi! Nálatok kültéren, vagy beltéren van (pl padlás..)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
djculture
félisten
Kültérten van póznán ..családi ház, azért írtam hogy bírja a vihart is direkt úgy van megcsinálva.
A dipól rész is uv és idő álló műanyag gumiszigeteléssel.
Betyár szél meg eső volt tegnap is de megse kottyant neki, fater nézte a tv-t gond nélkül.
Előző antennával ilyenkor eltünt egyik másik mux teljesen, kiirta hogy nincs jel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest