- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az otthoni PC-k eddig sem gazdagították a Microsoft-ot, mivel valószínűleg a home userek nagy része kalóz Windowst használ. A tablet, okostelefon viszont soha nem váltja le a munkaállomásokat és szervereket, amikből a Microsoft él.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Nem tudom, lehet már öreg vagyok, de tableten írni egy mailt, vagy a híreket lapozgatni nekem nyűg...
Van pár jó játék, jó app, az tény. Nyomkodtam pár ócó tabletet is, az igazán büntetésMajd kiderül mi lesz a sorsa, ha lecseng a nagy tablet őrület. Netbookok is eltűntek, tablet sztem marad, de nem a PC helyett, inkább pl. autóban, úton kiváltja a sok kütyüt. Szerintem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Polllen
nagyúr
Sok a merész kijelentés a cikkben, de van benne igazság. Az m$ elkésett, ezt mutatja a piaci részesedése a mobil szegmensben. Ráadásul az RT verziójuk is úgy tudom befulladt, ki is vezetik.
Ettől persze még a win9-l lehet villantanak, de majd elválik. Ami tény, igyekezniük kell. Aminek, mint vásárló örülök.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360
- Earfun Wave Pro - mint az új