Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
2009-B.Obama az első afro-amerikai elnök.
2012-Elindúl az első Föld-hold turistajárat.
2020-Elkezdődik a mars kolonizálása
2027-Rádiójeleket fog a nasa a delta centurió csillagködből.
2044-Kapcsolatfelvétel a Dekra Harron-ról érkezett földönkívűli értelmes életformákkal a Verzandokkal.
2070-Megjelenik a HL2 Ep3 igaz 93 éves lettem(pipilni már nem tudok egyedűl) de Gabe bátyó szerint jó ötlet volt az epizódikus tartalom mivel fél- háromnegyed évente érkezhetnek a folytatások így nem avúl el az engine és szinten van tartva a feszültség.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
HaaS
addikt
válasz #65675776 #54 üzenetére
Nem igazán arról van szó, hogy külön nem adható át, hanem hogy egyáltalán nem adható át valami... úgy értem valami olyan dolog, amit megveszek, és onnantól belém van vésve, mint a déenes... ilyen szinten egyelőre úgy néz ki újat alkotott a sztím...
Szolgáltatásra mi is találtunk sok példát, termékre még nem.
A szolgáltatásos dologgal persze egyetértek (sztímmel kapcsolatban is), írtam is ma már vhol... van akinek megéri a dolog, van akinek nem... csak általánosabb volt így a kérdés - hátha több ötlet jön - alapon.
Na meg persze a termék dolog sem száz százalékig igaz, mert nem terméket, hanem használati jogot vásárlunk... vagy mi a szösz. Erre még rájön a szolgáltatás, szóval aki védeni akarja ezt a sztímet az megteheti... persze attól még röhejes, de meg lehet védeni.Agyalni kiváló viszont, már lementünk a sörökért, senki nem nyerte meg a lehetőséget, hogy meghívja a többieket.
Nálunk a szoftver az termék, kópia, mint egy könyv. Megveszem, eladom, hajamra kenem... ami nem így működik, azt nem nekünk találták ki. Még jó, hogy - egyelőre - bőven van más, jobb lehetőség.
Szóval ha van egyedi termékre ötleted, aminek a megvásárlása örökre szól, akkor jöhet, felajánlunk egy virtuális korsó belga barnát!
Egy Ferrari esetleg?
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
törölt tag
Szolgáltatások között rengeteg ilyesmi van. ÁSZF szerint pl nem ruházható át még a netelőfizetésed sem, harmadik fél részére meg pláne nem adhatod tovább (ergo nem kérhetsz érte pénzt).
Ha termékre vagy kíváncsi: bundle sw-k, filmek és egyebek sem adhatóak tovább külön, csak és kizárólag a termékkel együtt (azzal viszont kötelezően tovább kell(ene) adnod).
És még van sok ilyen. A Steam meg önmagában nem csak egy bolt, hanem egy szolgáltatáscsomag is. Nyilván ezzel összefüggésben nem lehet továbbadni a Steam-en beszerzett dolgokat.
-
HaaS
addikt
Közben azon gondolkodunk a kollégákkal itt, hogy milyen termék/szolgáltatás van, amit semmilyen módon nem tudsz továbbadni, eladni... már a sztímes szoftveren kívül.
Eddig a fogtömés áll a legközelebb hozzá... de az is testreszabott, egyedi dolog, szóval nem az igazi. A kaja fogyóeszköz, az sem jó. Műtrágya? Beépül.
Pacemaker? Azt is cserélhetik...[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
RyanGiggs
őstag
És tudjátok miért hányok azoktól a játékoktól amik "csak"
internet alatt működik?
Mert én fél évet külföldön dolgozom ahova ugyan viszem a gépet,
de nincs net.
Tehát ezzel amit megvettem eredetibe HL2 Ep.pack, nem tudok játszani
mivel nem tudok csatlakozni a Steam-hez.
Ezért se tudom,tudnám megvenni a Settlers7-et sem,
mert nem tudnék vele játszani a kedves Ubisoft jóvoltából.
Ugyhogy itt nem csak a pénzről van szó,hogy drágák a játékok.
Hanem hogy megveszed,de akkor se tudsz vele játszani ha nincs neted.
Hát a k. anyátokat ha már megvettem és még játszani se tudok vele!!
Akkor meg minek vegyem meg?
Én ezért vagyok híve a w.nek! -
HaaS
addikt
válasz RyanGiggs #49 üzenetére
Érdemes szétnézni.
Ha tényleg a közös játék a lényeg, mint nálunk is, akkor felejtsd el a sztímet. Nagyon jó kis akciók vannak a gAmersgAte-en, ha valami játék nagyon érdekel, kérhetsz értesítést. Így mikor akcióba kerül, nem maradsz le róla. A drm free játékok természetesen bármilyen mennyiségben vásárolhatóak, de vannak kódosak is, ezek elég gyorsan fogynak, ha akció van, tehát lemaradhatsz, érdemes figyelni. Asszem most éppen Mount and Blade kódból fogytak ki, ilyenkor várni kell. (Kemény öt euró volt akcióban az is. A Warband meg multis lesz.)
A letöltés sebessége nálam 1.2 MB/sec, tehát jónak mondható.Ami az elvet illeti, tudom miről beszélsz, a sztím nálam is erős mínuszban van, alighanem a büdös életben nem veszek játékot tőlük, de ehhez jogom van, ők meg így jártak. Sztímen még eladni sem tudod amit megveszel, se elcserélni, se semmi. Legutolsó infóm szerint odaadni sem. Ez ilyen. "Félig kidobott pénz"-nek érzi az ember, nagyon jól mondod!
Kívánni bármit lehet, de amíg sok ember őket választja, addig van jövőjük. Ha mindenki elmosolyodna és vállat vonna, akkor meg bezárhatnánk a boltot. Ha küldesz privátot, hogy milyen típusú játékot akartok játszani otthon, esetleg adhatok tanácsot is... mondom még egyszer: ha az együtt játszás a lényeg, nem a játék maga.
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Köszönöm mester!
Megnézem azt az oldalt.
Amúgy kiengedném én azt a gőzt, csak nagyon nehéz!!
Az ilyet félig kidobott pénznek nézem,nem ehhez szoktam
igy lassan 30évesen hogy egy játékot 2szer kell megvenni
hogy tudj ketten játszani.
Én amiket szerzek, azokkal 100an is lehet egyszerre játszani.
Mondjuk ez azért jó,mert igy legalább a játékfejlesztők elrettentenek attól,
hogy az emberek eredetibe vegyék meg a játékot.
Ez olyan mint az az új DRM. Na olyan játékot se vennék soha!!
Menjen csődbe az Ubisoft az kívánom.
Meg ez az internetes Steam.
(sajnos tudom nincs karácsony hogy kívánjak is vmit) -
HaaS
addikt
válasz RyanGiggs #43 üzenetére
Vegyél déerem free játékokat, pölö a gAmersgAte-en, rahedli játékuk van ilyen. Oda installálod, ahova akarod. Serialos is sok van. Az install fájl is csak a tiéd. Nem minden játékuk drm free, de - hogy példát is mondjak - egy Titan Quest-et ne sztímen vegyél.
Anytime, anywhere.Engedd ki a gőzt!
-
RyanGiggs
őstag
válasz #65675776 #44 üzenetére
Csupán azért gond, mert igy nem tudok a gyerekkel együtt játszani.
Persze ha megvenném még1szer, akkor igen.
De sajnos a pénztárcám nem engedi hogy minden játékot
két példányban megvegyem.
Sőt!! Még 1et sem enged meg,csak most ezt az 1et mert
az Auch-ba 1990Ft-ért adták ezt az 1 lemezen két Episod Pack-ot.
Gondolom ha majd kijön az Episode 3, az majd lesz egyedül 6-8ezer Ft.
Na majd persze abból is 2 példányt kell"ene" venni. Aha,oké![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
RyanGiggs
őstag
válasz #65675776 #42 üzenetére
Kétszer megvenni ugyan azt a játékot??
Ki az a milliomos??
Na többet 1et sem fogok megvenni!
Mondjuk ezt sem én vettem a gyereknek hanem az asszony.
Én ilyen hülyeséget még nem hallottam hogy 1 játékot 2szer kell
megvenni ha ketten akartok játszani vele.
Akkor ha kijön a Crysis 2 vegyem meg 2szer 10ezerért hogy
tudjunk ketten játszani?
Itt most próbálgatom, és oké hogy nem megy interneten ketten,DE
még az egyjátékos mód sem működik nálam ha a másik gépen
játszik jelenleg a gyerek.
Akkor meg mi értelme van megvenni ha csak a gond van vele,
és még pénzbe is kerül??[ Módosította: #65675776 ]
-
RyanGiggs
őstag
válasz #65675776 #40 üzenetére
Azt a D-re telepítettem de a játékot nem engedi csak a C-re!
Na az most mind1 is,viszont
ha most feltelepítette, akkor az én accuntammal már tudok játszani?
Hiszen deathm.-et szeretnék játszani a gyerekkel.
Mert most az ő accuntjával telepítem a játékot,de ha ő is be van
jelentkezve akkor nyílván én nem tudok csak az enyémmel.
De akkor már működik a játék? Csak a telepítésnél volt a probléma? -
RyanGiggs
őstag
Üdv mindenkinek!
Talán itt vki tud nekem segíteni...
Megvettem az Auch..ba a HL2 Episode Pack-ot, feltelepítettem
a gyerek gépére.
Először kellett regisztrálni a Steam-en, ez sikerült, aztán kérte
a dobozban rejlő kódot azt is megadtam, aztán elkezdödött a telepítés!
Minden jó és oké volt...
Aztán gondoltam magamnak is felteszem az én gépemre...
Itt is először regisztrálni kellett a Steam-re, ez sikerült, aztán kérte
a dob.ban rejlő kódot, amit itt már nem fogad el!!!!
És ugyan miért nem???
Ha majd leformázom a gyerek gépét, és megint fel akarom majd oda
még1szer tenni a játékot akkor már oda se fogja engedni??
Na meg eleve csak az 1ik pack-ot tettem fel(helyhiány miatt),
tehát ha végigjátszotta,akkor letörölném,és tenném fel a 2. packot.
Ez mind 1 lemezen van.
Tehát akkor lehet már ott se fogja engedni a kódot??
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
szuper-t
őstag
Már mióta várjuk félek nm fog megjelenni
el is lett felejtve -
mtbsrac
csendes tag
Hát hogy mekkora dagadt disznó ez a Gabe Newell!
Állandóan kockul a köcsögje nemhogy csinálná az EP3-at. -
Fortissimus
őstag
ahh, jo kis gravity gun+fureszlap kombo...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
DeFranco
nagyúr
Jelenleg:
vid 4670 512 MB 19k
proc Athlon II X2 240 13k
mem 2x1 GB DDR3 12k
lap ezt nem tudom, de 16k körül vannak már elfogadhatókfőleg az AM3 és a fejleszthetőség miatt sokan ezt ajánlják, én abszolút nem vagyok képben, szóval meggyőzhető vagyok.
Ez a megfelelő topicból a jelenlegi konklúzió összesen 60k, de még várok valameddig. Február elejében gondolkodom, hátha esnek az árak, és beleférek. Vagy március?
A régi cuccok szerintem maradnak, többet ér, ha otthon vidéken is lesz egy gép. (a többi megvan hozzá)
az OFF-ért bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Elég lesz az 50k szerintem, a régi cuccaid talán elmennek 10k-ért.
vga 3850/4670
lap P35-ös chipsettel valami olcsó
proci E5200
mem 2x1GB DDR2Ez szerintem bőven ki fog jönni, még talán több memó és/vagy vga is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeFranco
nagyúr
Engem egy érdekel: most fejlesztek gépet mert az EP2-t már el sem tudom indítani ezen ami most van, de ha ezért megint fejleszteni kell majd, akkor dzsihad lesz.
(teszem hozzá, ennek elég nagy a valószínűsége, mert a lap+proc+mem+vid kombóra van 50k-m, ami sovány)
-
juliabrilke
veterán
Hiába jó játék lesz, egyre kevésbé várom.
Ennyit azért szerintem vétek tökölni egy játékkal. -
Armahun
addikt
Vagy együtt fog kijönni az ep3 a half-life mozifilmmel.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
gabor85
őstag
válasz FoxiestFox #21 üzenetére
Az
Amikor a nemtommik jöttek fel az ereszen, pff először meghűlt bennem a vér. -
Archer
őstag
Na jó de őket nem érdekli, hogy Téged hidegen hagy ha nagyon sok embert meg nem Nyilván azt fogják előtérbe helyezni ami többet hoz a konyhára. Amúgy én meg egyszer végigtoltam az EP1-2-t aztán annyi, a L4D-el meg viszonylag sokat játszok (2-nek meg horror ára van a boltban) de szerintem csak nehezebb fokozatokon élvezetes normális csapattársakkal, easyn meg normalon szinte semmi kihívás nincs.
De tény, hogy pl. Ravenholm nagyon hangulatos volt a HL2-ben.[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #21 üzenetére
Vannak azok mindenhol szinte.
Egyébként egy lehetőség kimaradt, amire van is esély: új motort kap.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
BiP
nagyúr
Ezt el is hiszem, engem viszont a L4D tök hidegen hagy. Így személy szerint jobban örültem volna neki, ha azokat az erőforrásokat a Half-Life-ra tudták volna fordítani.
HL-ben is van zombirész (+ ugye maguk a fejrágók) , de 100x jobban élveztem, mint a L4D demóját.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ezt mindjárt gondoltam. de ezek után meg főleg
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nem találom a LogOut bejegyzését
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Archer
őstag
-
mcdermott87
csendes tag
Egyszer megkérdezték a duke nukem forever stábját is h wtf, ők erre ezt mondták "poénosan" hogy nehéz volt level80ig eljutni a karaktereikkel...
-
$p@rr0w
őstag
Na majd én jól megmondom a tutit:
Semmi más oka nincs a "késésnek" mint hogy az érdeklődést növeljék, valószínű hogy az Episode 2 alulmúlta az Episoda 1 eladásait, és ezt abban látják hogy túl hamar adták ki. Ennyi.
Jól megmondás vége.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
luw2win
őstag
válasz darkarthur #10 üzenetére
Már nem is emlékszem hogy miről szólt az EP1 , és a 3.
Valszeg újra kellene játszani.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
darkarthur
senior tag
Jó volna lezárni a a történetet! Ott lebeg a levegőben.
Samsung S23 Ultra 5G
-
- = Zk = -
félisten
mekkora monitor?... jahogy a wow mindenekfelett?...pff.
-
BiP
nagyúr
- Az még oké, hogy egy (saccra) 40colos tévén tolja, de ilyen közelről?!
- Még mindig ugyanaz a labdája van Mondjuk inkább sportolni kéne, kevésbé kéne aggódnia a gerince miatt
- vicces, hogy az asztala az ablak előtt van, hogy több fény jöjjön be/kilásson. De ez a nagy monitor már kitakar mindent, így akár át is rendezhetné az irodáját.- Jöjjön már az EP3. Komolyan mondom, ha akkor nem fejlesztettek volna semmit, csak új pályákat csinálnak, befejezik a sztorit, és úgy adták volna ki 2007 végén/2008-ban, azóta is kajálná a nép. Most már rég a HL3-on dolgozhatnának, nem ilyen Left4Deaddel szaroznának.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Én akkor röhögnék ha idén megjelenne és kiderülne mikor végigtolja az ember hogy hú ennek még most sincs vége!
Nah akkor még 3 év várakozás az EP4-re! -
válasz BloodyEddie #2 üzenetére
Van konkrétum a cikkben: wowoznak a srácok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
akkora batár monitort
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vistaboy
veterán
válasz BloodyEddie #2 üzenetére
Ha konkrét infó lenne az EP3-ról, akkor kiemelt lenne a cikk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
BloodyEddie
őstag
Reméltem hogy valami konkrét infót találok a cikkben
-
gabor85
őstag
Ez a figura nem Gabe Newell? De az, csak ezen a képen kisebb moncsija volt
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest