Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • TomMusic

  őstag

  Elég nehéz lesz úgy reagálni erre a témára, hogy kerülje az ember a politikát, de azért megpróbálom.
  Szóval szögezzük le, nem vagyok egyik párt irányába se elkötelezve, sőt, úgy ahogy van nem szeretem a politikát, próbálok tőle távol maradni.
  Szóval, megnéztem azt a bizonyos felvételt az Ákossal, és egyetértek vele. Az a baj, hogy sokan kisarkítják, és jönnek hogy húú lenézzük a nőket stb. Na a baj azokkal az emberekkel van, akik ezt gondolják. Egyébként érdemes megnézni Ákos többi interjúját, én teljesen egyetértek vele. Például.
  A kormány lépése meg valamilyen szinten biztos furcsa, de abban is egyetértek, hogy ne engedjünk már meg mindent a multiknak. Még ha valójában valami más mozgott a háttérben, és ez a helyzet csak kapóra jött.
  Szerk.: na de majd a jövő igazolja (vagy sem) az állításokat. Egyébként még megjegyezném, hogy én a nőket legalább egyenlő szinten látom a férfiakkal, de inkább magasabb szinten tekintek rájuk. Ugyanis ennek a "konzervatív" gondolkozásban benne van az is, hogy átadjuk a helyet nekik, kiemelten figyelünk rájuk, és egy kapcsolatban pedig lessük a kívánságaikat (persze ésszel). Persze a sok fene-nagy emberke, akik felháborodnak az Ákos megnyilvánulásán, nem biztos hogy követik ezt a szemléletet, és most finman fogalmaztam. Nem finoman fogalmazva meg s*ggh*lyék. :)

  [ Szerkesztve ]

  Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

 • TomMusic

  őstag

  válasz MichaelSD #467 üzenetére

  Értem én, meg minden, és a hozzászólásom végén elvetettem a sulykot, azért elnézést kérek. A többiből nem engedek. De ez az én, egyéni véleményem. Amit leírtam, igazából nem is tudom miért, talán azért, hogy megnyugtassam magam azzal, hogy talán valaki más is helyesli.
  Az a baj (és többek közt ezért se lesz világbéke), hogy általában az emberek nem tudnak közös nevezőre jutni. Én is állítom a saját magam véleményét, meg más is. A kettő nem egyezik, és mindketten szentül meg vagyunk győződve hogy a saját állításunk a helyes. Hiába jön elő a másik fél tényekkel, alátámasztásokkal, nem engedünk.
  Na az lesz a paradox, ha ez utóbbiban sem értünk egyet. :)

  Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

Hozzászólok Aktív témák