Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ezek szerint te nem ismered az örökérvényű viccet...
tech divatmajom: mindenféle okos kütyüje van, kb minden ami lehet IoT, felhőben csinálja a dolgait, etc
régivágású UNIX veterán: a legmodernebb berendezése egy 2007-es Xerox nyomtató és amellett is van egy fejsze arra az esetre ha egy váratlan hangot adna ki.
az eredeti angolt nem találtam meg -
Syl
nagyúr
Látom továbbra sem érted (vagy nem akarod?) mondandóm lényegét, ezért inkább hagyjuk.
(#15375) Neck
Soha ilyet nem tapasztaltam. Ha feljön valami reklám, az általában tök értelmetlen baromság, semmi köze az érdeklődési körömhöz. Igaz ugyan, hogy nincs fosbúk/insta/stb. accountom és ilyen appok sincsenek a telefonomon.
-
opr
nagyúr
-
Neck
veterán
Mod: Lemaradt: De próbáld ki! Beszéljetek fél órát egy olyan cuccról a telód közelében, ami amúgy eddig nem jött fel, és utána majd figyeld a hirdetéseket. Kiváncsi vagyok.
Pl: Volkswagen, Ibiza, Mercedes, esetleg, ha már magyar nyelven is figyelnek, akkor esküvő, gyűrű, torta.
-
Syl
nagyúr
Egyrészt nem vagyok IT-s, másrészt nem a nyitottságról van szó, hanem a biztonságról.
50 évig megfelelt hogy kézzel kapcsolom fel a villanyt, igen, akár babával a kezemben is. Igaz a lányom akkor volt baba, amikor nemhogy okostelefonok, még mobiltelefonok sem nagyon voltak. Amikor tele a kezem, akkor felkapcsolom a könyökömmel, az orrommal. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint elvartyogni, hogy 'hey siri.....bla bla bla'...
De ismétlem, nem a kényelmet kifogásolom. Tisztában vagyok, hogy az emberiség fejlődésének legnagyobb mozgatórugója a lustaság. (és tőlem nincs e földkerekségen lustább ember!) A security ami nekem aggályos. Éjjel-nappal fülel az okoseszköz és ki tudja mit továbbít a nagy tesó felé. Pegazus előtt is rengeteg olyan cikket lehetett olvasni, hogy pl. az Amazon is külső cégeknek továbbította analizálásra a hangokat.
Nem. Köszike, nem kérek belőle. Megtörlöm a kezem és rányomom a telefonon az időzítőt. Kávéfőzőt szintén egy gombnyomás indítani, pláne, hogy benne a szemes kávé meg a víz és azonnal darál, főz. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest