- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Diabolis #17711 üzenetére
így kell. én már civilben is helyeztem kilátásba feljelentést miután megtudtam hogy egy általam igencsak nem kívánt helyről kaptam telefonhívást, szerencsére ott is volt elég buta a hívó hogy elárulta honnan van meg a számom.
abban a beszélgetésben is elindult egy "de hát..."-tal kezdődő mondat de nem hagytam végigmondani. nem érdekel mit gondolsz vagy mit tartasz normálisnak, az én számomat ha még egyszer kiadod akkor a folytatást a bíróságon fogjuk tárgyalni, a magánjellegű adatkezelésre vonatkozó ügyvéd által jegyzett felszólítást pedig a héten megkapod csak gondoltam előtte felhívlak hogy ne érjen váratlanul.
érdekes módon nem terjedt tovább innen a számom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest