Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai60
csendes tag
Sziasztok! Próbálta már valaki ezt a típust? A jelenlegi routert ilyenre cserélném. Elsődlegesen a kábeles gigabit portok és az USB csatlakoztatási lehetőség miatt érdekel. A vezeték nélküli részt jelenleg is csak az esetek kb 5%-ban használom, így az nem mérvadó. Köszönöm!
-
blueMerle
veterán
Ami az openwrt-t illeti csak egyet mondjatok meg nekem: minek naponta buzerálni azt a rohadt routert? Ez már valami betegség, sokan naponta piszkálják, tuningolják, valójában már abszolút szó sincs arról hogy a sebességet és a szolgáltatásokat optimalizálja a mókuskocka, hanem unatkozik/a wowban 90es level/nincs nője/barátok se ...stb... és akkor ezen éli ki magát mert más szórakozása nincs, a proci úgyis 6Ghz-en füstöl hát marad ez...a szerencsétlen router mert szerencsére a mosógépet még nem tudja rákötni a PC-re.
Wazzeg én hazahoztam a routert, beállítottam EGYSZER a wlant, áttolja mind az összes 40Mbit-et és csao ennyi, már talán fejből se tudom a router ip címét, mert MINEK???
Persze tudom, az openwrt-nek van ezer más hasznos oldala is
, én most a szélsőséges esetekről beszéltem, akikből ezen a fórumon van jónéhány
Egyébként ugyanez elmondható a telefon ROM cserélgetős-buherálós őrültekre is, aki már nem is használja azt a szerencsétlen telefont, csak naponta 40x romot cserél, megosztja ezt a fórumban és ettől boldog
Szó sincs arról hogy azért tenné mert stabillá, jobbá szeretné tenni. Persze ha összeomlik vagy téglát csinál belőle akkor szar szemét gyártó és szar szemét termék még veletlenül sem őkelme a hibás, aki a mindenhonnan kukázott szart ráerőltette a feltört/rootolt telefonra.
-
snemeth
aktív tag
Akkor az én TP-Linkem VIP Prémium kategóriás, mert nekem egy Asterisk is be van üzemelve rajta.
-
VS461
tag
válasz
Intruder2k5 #24 üzenetére
Hardveresen?
Mert én azt hiányolom róla.
Amúgy az akkori aktuális Oleg-féle cucc ment fel rá, azóta nincs gond vele.
-
Nekem nagyon tetszik és az ára is remek.Azt hiszen routert fogok cserélni
-
^Clown
addikt
Ez nem felső kategória. Ha az lenne, akkor tudná kezelni a 3G stickeket. Ez egy erős felső-középkategóriás cucc. 20K-ért nem is olyan rossz.
-
Zolaash
senior tag
válasz
Perillustris #26 üzenetére
Én kérek elnézést... Mög öt köcsög sört!
-
-
club1
veterán
Hát nem tom. 2 antennával egy csak 2.4 GHz-es N-es routert eléggé gáz felső kategóriásnak nevezni. A szülő router (NBG-460N) pedig nem a megbízhatóan működő WLAN-járól ismert.
-
-
dash17291
tag
Ha lesz rá OpenWrt megkukkolom jobban.
-
vince
őstag
Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már
[....] -
MongolZ
addikt
Régen nekem is kijavította az egyik tanár a főiskolán a "föl" szót "fel"-re. Azért drága magyar nyelvünkből ne írtsuk ki az "ö"-betűs szavakat, mert egyre kevesebb van... Ennyire azért nem kell városiasodni, hogy leszóljuk a másikat, mert "föl"-t mond, ugyanannyira értelmes...
-
arn
félisten
törölköző vagy törülköző
-
VS461
tag
Felső kategóriás... hát, bizonyos szempontból az. A felső kategóriás árú RT-N16-omon például értékelném a hardveres ki-bekapcsolót és szintén hardveres wi-fi ki-bekapcsolót. Meg, hogy ne kelljen két hét múlva a gyári fw-t lecserélni...
Jó kis cucc ez. Design... hát, legfeljebb nem a nappali közepére tenném.
-
doggie
aktív tag
fölső? Az milyen szó?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egysávos IEEE 802.11b/g/n útválasztó számos extrával és kényelmi funkcióval rendelkezik.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest