- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jöjjön csak remélem jó ára lesz...
-
eXodus
őstag
Mesterhármas.
ph: Készül a Google táblagépe
ma: Saját táblagéppel készül a Google
ic: Fél éven belül jön a Google-tabletKár h nincs Veletech, ott is hír lenne.
-
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz...Majd egy félév múlva Google Tablet vs. iPad 3 teszteket olvasgatunk...
-
törölt tag
' ki lesz az a gyártó, aki olyan hardvert tud kínálni, hogy a Google komoly szereplőnek számíthasson ezzel a számítógéppel.'
pont hogy nem a hw-t kell gyúrni. ezerszer le lett lépve az ipad vasban. de ez senkit nem hat meg ha nem alacsonyabb áron és ugyanolyan gördülékenyen valósul meg a dolog. meg lehet kérdezni egy ipad tulajt hogy mi van a burkolat alatt. nem fogja tudni, csak hogy bőven elég mindenre, nem röccen meg a rendszer, és tökéletes a folyamatosság, minden kézél van, és nem kell főzni a romokat hogy elérje amit akar. szoftveres optimalizálás kéne még jobban, csahát megértem hogy az ezrével legördülő ezerféle hw-ra ez lehetetlen...de pl az nv új csipjét addig nem engedtem volna készülékbe amíg nem enged ki fullhd tartalmat natív felbontásban hdmi-n... ez magában is olyan malőr ami szerintem megbocsájthatatlan. ha rágyúrnak legalább a saját cuccuknál erre és olcsóbb lesz mint az alma, akkor viszont applenél izzadni fognak, én már egy komolyabb árversenynek igazán örülnék
-
buherton
őstag
Az hogy mekkora lesz a verseny az elsősorban a fogyasztókon múlik.
Ez a cikk nem volt kint tegnap? Vagy csak én képzelődöm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest