Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Talán ha reklámoznák a bankok az internetes szolgáltatásaikat és kiadnának néhány "Hogyan kell interneten bankolni?" prospektust könnyebben menne a dolog. Most bemész a bankba, kérdezel, érdeklődsz, néha még a banki alkalmazott sem tudja hogy kell (OTP!) -bár lehet hogy az idősebb banki hölgynek nem kell ismerni korára való tekintettel?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
7
addikt
Igazabol a gond valoszinuleg ott is van, hogy meg mindig rengetegen misztifikaljak tul az internetet, es igy nem nagyon mernek megbizni benne. Foleg, hogy az ilyen embereknek az jon le leginkabb, hogy milyen sok a virus, mennyi modon lehet artani a masiknak, milyen konnyen elvesznek az adatok, ilyesmik.
Ha en is csak ezt latnam, valoszinu, en is felnek az ilyen jellegu dolgaimat neten intezni.
-
adalbert1
veterán
-
Wolverine
félisten
Én is jártam már úgy, hogy elfelejtettem a netbankos jelszavam (olyat találtam ki, amit csak ott használtam... ), és amikor érdeklődtem a megváltoztatása felől, a néni csak nézett rám, mintha nem is értené, mit akarok... Elköszöntem, két kerülettel és egy fiókkal odébb 3 perc alatt megkaptam az új jelszavam.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest