Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• paljani

aktív tag

válasz Jesus_Shaves #66 üzenetére

Semmi gond, tényleg. Sajnos eldurvult már - ha van egyáltalán érdemi - párbeszéd az emberek között. Mindkét oldal süketen (!) hajtogatja a saját “igazát” és másik oldalt közvetlen sátáni alattvalónak tekinti. Hírközlés helyett ma már hírgyártás van, ideológiailag becsomagolva. Ezt inkább a baloldalon látom, de a jobboldaltól se idegen a téma. A közép (=arany középút) teljesen eltűnt, vagy velünk vagy vagy ellenünk.

Egy ilyen alap téma, hogy kell-e tech. óriások megrendszabályozása is belpolitikai heccelésbe torkollik itt a fórumon (Lsd. Varga Judit) ill. ki-ki a saját politikai nézetei szerinti szabályozásokat lát értelmesnek és minden (és mindenki :O ) mást szarnak. Valahol azért mindenki érzi, hogy kéne ezzel kezdeni valamit.

Félreértések elkerülése végett én sem tudom a jó megoldást, nincs a zsebemben a bölcsek köve, sőt néha én is belecsúszok a fent vázolt “cicaharcba”. Azért szívesen olvasom itt a meglátásokat, annak meg még jobban örülnék, ha ezek a javaslatok nem a “pusztítsuk ki a másik oldalt teljesen“ média szabályozás irányba mutatnák. Nem szeretnék Orwell-i utópiát látni sem az én sem az unokáim életében.

Új hozzászólás Aktív témák