- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
válasz Jesus_Shaves #66 üzenetére
Semmi gond, tényleg. Sajnos eldurvult már - ha van egyáltalán érdemi - párbeszéd az emberek között. Mindkét oldal süketen (!) hajtogatja a saját “igazát” és másik oldalt közvetlen sátáni alattvalónak tekinti. Hírközlés helyett ma már hírgyártás van, ideológiailag becsomagolva. Ezt inkább a baloldalon látom, de a jobboldaltól se idegen a téma. A közép (=arany középút) teljesen eltűnt, vagy velünk vagy vagy ellenünk.
Egy ilyen alap téma, hogy kell-e tech. óriások megrendszabályozása is belpolitikai heccelésbe torkollik itt a fórumon (Lsd. Varga Judit) ill. ki-ki a saját politikai nézetei szerinti szabályozásokat lát értelmesnek és minden (és mindenki ) mást szarnak. Valahol azért mindenki érzi, hogy kéne ezzel kezdeni valamit.
Félreértések elkerülése végett én sem tudom a jó megoldást, nincs a zsebemben a bölcsek köve, sőt néha én is belecsúszok a fent vázolt “cicaharcba”. Azért szívesen olvasom itt a meglátásokat, annak meg még jobban örülnék, ha ezek a javaslatok nem a “pusztítsuk ki a másik oldalt teljesen“ média szabályozás irányba mutatnák. Nem szeretnék Orwell-i utópiát látni sem az én sem az unokáim életében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...