- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózatokról alaposan
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
nah nekem ez rázta meg a fejemet csináltam egy új mailt és nemtudtam belépni aztán kiderült hogy .hu-s nekem kb 1hete megvan az a mail cím
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
hemaka
nagyúr
elvagyok én az msn.com végződéssel is... most ez annyira tök mindegy szerintem...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
MODERÁTOR
Én csináltam gyorsan egyet, mert biza a kendek@hotmail.com már foglalva volt annak idején, mikor még a .com-oson regisztráltam.
Mondjuk nem tom amúgy minek, mert csak MSN-re használtam a hotmailes címemet. -
Gyula84
veterán
Tothék meg Kovácsék siethetnek
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
moonman
titán
szegeny drajko. biztos banatos a @microsoft.com cimevel.
-
Gonosz15
aktív tag
Köszönöm nem, gmailel élek Mondjuk van msn cím is, de az @msn.com -os..
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
paramedic
aktív tag
Miért nem lehet hotmail-es címről pl. gmail-es címre továbbítani a leveleim? Fordítva megoldható...
-
remington2
senior tag
Mert klasszikus májkrémszoft szolgáltatás. Későn, keveset, de azt úgy tálalva, hogy megvakuljon a közönség.
Pech, hogy a vakítás nem hat a közönségre, mert már régen könnyesre röhögték a szemüket.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
julius666
addikt
ez marha rendes dolog, ezért nagy respekt a microsoftnak
a reginél az a captcha, na az vmi borzalom -
pzstm
titán
én a blogomnak regisztráltam egyet, mivel hotmail.com már foglalt volt, így anno live.com-ot kellett csinálni. (no nem mintha saját domain-es email ne lenne )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmberXY
veterán
"Nem kell többé külön bejelentkezni a különböző e-mail szolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez."
Én évek óta egyetlen e-mail címet használok magánlevelezésre, nem is értem, hogy minek több...
Én örülök, hogy anno a gmail-t választottam.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Ezt most nem nagyon értem...
a gmail küldi félre a leveleket, vagy a hotmail-ből van annyiféle, hogy könnyen eltévesztik a "helyes címet"?
Ha az előbbire gondoltál, én még ilyennel nem találkoztam, ha az utóbbira, akkor meg üzenem azoknak, akik rossz helyre küldik, hogy olvasni és írni tudni kell.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Semmi gond.
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy egy e-mail címmel könnyebb az élet, nem kell 10 felé figyelni, egy fiókban is lehet olyan szűrőket, cimkéket, stb kialakitani, hogy átlátható és logikus legyen, és aki meg rossz címre küldi a mailt, az vessen magára. (a céges levelezéssel is így van, ha nem kapok meg egy levelet, és emiatt nem foglalkozom az adott dologgal, azt nem varrhatják a nyakamba )Up the Irons!
-
pzstm
titán
amúgy mindenki isteníti a gmail-t, de valahogy nekem lassan "kényelmetlen" kezd lenni a 7,5giga tárhely
Erre épp most olvasom, hogy már a freemail is 10gigát ad
Jelenleg 56% egy alapos törlés után gmail fiókom telítettségeiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmberXY
veterán
Nekem szerencsére ilyen gondom nincs, nekem eddig 2000 felett volt a legtöbb levél, amit tartottam, mivel nagy méretű csatolmányokkal nem nagyon van dolgom, még igy is csak 300 Mb körül volt az összméret, nemrég kitrágyáztam, most már csak 35 Mb, messze vagyok én még a 7,5 gigától, csak ezért nem fogok a freemailbe regelni..
Mivel az e-mail cím kvázi személyes, ezért sem váltanék szolgáltatót, a nevemet sem váltogatom csak azért, mert megunom a mostanit..Up the Irons!
-
pzstm
titán
freemail-em nekem sem amiatt vana, meg nyilván nem arra váltanék...jó ideje Gmail-es az elsődleges mailcímem (saját SMTP miatt elsősorban)...de már egy ideje mondogatom, hogy ideje lenne bővíteni...legalábbis gondolom elbírná google
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Archiválok arra is...illetve Skydrive-ot használok előszeretettel. Mert ugye fizikai adathordozót si ellophatják/elhagyhatom/megsérülhet. Meg ugye Outlookban is megvan, és Outlook adatfájlról is van backup
Szóval nem azt mondom, hogy tragédia, csak nagy excelfájlokat mindig lementegetni meg archiválni (Skydrive+külső vinyó mondjuk) picit lehet macerás, mintha nyugodt szívvel otthagyhatnám...nah de majd ha lesz időm, akkor kicsit még mélyebben szelektálok (mondjuk úgy nyár után lesz időm ilyennel foglalkozni, reméljük addig nem telik be )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zoli62
addikt
Kérdés, hogy a külföldi cégek levelezésre mennyire fogják elfogadni hu végződésű címeket. Múltkoriban a McAfee egy regisztrációnál még a hotmail.com-ot sem fogadta el elsőre, a supporttal való levelezés után viszont már tökéletesen működött a dolog.
-
Sweet Lou 6
addikt
Nekem nemrég telt be a GMail tárhelye. Lementettem a leveleket, majd töröltem az egész Google-accountomat+feltettem a Firefox Google Sharing addonját... Talán így nehezebben kémkedik utánam
sweetlou6.wordpress.com
-
válasz Sweet Lou 6 #43 üzenetére
Mégis, ki kémkedne utánad?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- OTP Bank topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs