Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A műhód ott is marad, lehet irányítani az antennát...
Hja, geostacionarius muhoddal konnyu.
Ha jartal mar Taliandorogdon, akkor tudnad, hogy ott eredetileg elliptikus palyan mozgo muhodakra lottek, tehat folyamatosan celozniuk is kellett az epulet tetejen levo 12 meteres izevel.
Kotellel kikotom temahoz: Par szaz evig szorakoztak ilyesmivel a kulonbozo hadseregek.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dchard
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül úgy néz ki a földi antenna ahogy Szerintem megoldották, hogy az ég felé néző 160-180 fokos térszög bármely pontjáról viszonylag jó a nyeresége. Az is lehet, hogy valamilyen egyszerű szervós holdkövető mechanika van alatta, de inkább statikus megoldásra tippelnék. Handover szerintem nem lesz benne, mert ahhoz bele kéne nyúlni a MAC rétegbe (ötltetem lenne rá egyébként ami egyszerűen központi oldal nélkül képes ezt megcsinálni), sokkal inkább valami olyasmit tartok elképzelhetőnek, ahol a következő ballon megjelenésekor 1-2 sec alatt áthangola következőre, vagy speciális WDS módban vannak a gömbök. A MU-MIMO-nak itt nagy a jelentőssége, mivel jobban tudja koncentrálni az adásteljesítményt azokra a területekre ahol van földi állomás, mondjuk ilyen léptékben életképesen működő MU-MIMO-t még nem láttam, de egyáltalán nem lehetetlen.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest