Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Van az a 2 nap 4 is, már azóta le van forgatva
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Penge_4
veterán
válasz Csakénvagyok #2 üzenetére
Neked nem az, de aki csak azért váltott, "mer' az biztonságosabb, mint az IE6" és a böngészési szokásait a címsor és a 3-4 megnyitott tab bőven kielégíti azoknak a Safari is lehet alternatíva. Nem egy olyan ember hsz-ét olvastam itt-ott, aki elmondása szerint már próbálta az IE-t, Firefoxot, Operát, Chrome-ot, Safarit és neki a Safari jött be a legjobban.
-
kymco
veterán
-
-
Narxis
nagyúr
Ötletes Firefox reklám: Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
VladimirR
nagyúr
válasz Csakénvagyok #6 üzenetére
lattal te mostanaban ip2location adatbazist?
magyarorszagon (ami az axelerot illeti) ami nem budapest, az erd, mas varos nem igazan letezik (legalabbis a maxmind adatbazisaban, ami az egyik legpontosabb) -
VladimirR
nagyúr
"Firefox 3.5 includes support for locating you based on your WiFi information using Google Location Services. In the transaction between Firefox 3.5 and Google, data is exchanged including WiFi Access Point data, an access token (similar to a 2 week cookie), and the user's IP address."
ha jol ertem, a hasznalt wifi adatai alapjan, a google adatbazisabol turja elo, hogy hol is vagy (ehhez persze feltetel, hogy az adott wifi szerepeljen a google adatbazisaban)
-
Csakénvagyok
őstag
Nem értem miért időzítenék a Safari 4es kiadására. Szerintem nem versenytársa a firefoxnak.
-
Integra
titán
helymeghatározó technológiák alatt mit kell érteni?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest