Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Jézusom...
-
Sazsi
kezdő
Persze, hogy hatalmas siker. Minden alfa generációs (van egyáltalán alfa billentyű?) imádja a játékot és minden alfa generációs gyerek elrángatja a szüleit az új kedvenc filmje vetítésre, amiért is így minimum 2x szorzóval kell számolni. Én mondom, hatalmas piac a - főleg játékadaptációs - filmek gyártása és még minőségbeli elvárások sincsenek, csak robbanás, bárgyú poénok és színes karakterek kellenek. Anno a sonic is ezért ért el nagy sikereket: az első rész még nem is volt randa, viszont a második felvonástól kezdve egy értelmi amortizációt véltem felfedezni. Nyílván a Paramount se akar sokat dolgozni sok pénzért.
Egyébként osztálytársam megnézte, szerinte fos, úgyhogy ez egy intő jel a pénzem Temus ajándékokra való elherdálására
.
-
Hát nem tudom... Én még gyerek nélkül se mernék bemenni megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
gp Várható volt a nagy érdeklődés, de így is sokakat meglephetett a nyitó hétvége eredménye.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest