Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én meg az ellenpélda. Egyértelműen a phablet a favorit. Telefonálni tudok headsettel, sisakban amúgy sem tudnám használni a telót. Bőrmellény, nagy belső zsebbel. Símán elfér, nem zavar. Az autó is elbírja. A netezés, multimédia alap, ahhoz meg jó a nagyobb kijelző. Egyébként is többet használom fekvőben, mint állóban. Még az autóban is az a "normál" elhelyezése nálam. Egy Tabon elgondolkodnék, hogy vigyem -e, vagy sem és ezáltal persze pont akkor nem lenne nálam, amikor kéne. Nem érdekel a divat, én az igényeim szerint választok. De teljesen megértem, hogy másnál, más szempontok dominálnak. Ez így természetes, nem éljük egyformán az életünket.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az IDC előrejelzése szerint már idén több nagy képernyős okostelefont adnak el, mint laptopot, és az alig kétéves típus a következő években meghatározó lesz. A hagyományos piacok telítődnek, a fejlődők növekedést mutatnak, és az utóbbiakon az okostelefon az uralkodó.
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest