Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hazai egészségügyben masszívan jelen van még az XP relatíve új gépek esetében is. A DEOEC klinikai rendelőjében is elég régi célszoftver fut, a kompatibilitás is ott van az okok között...
-
gtasystem
őstag
hát szó se róla én is épp most küzdök egy linux mint-el de nem vagyok elájulva..
semmivel sem gyorsabb vagy könnyebben használható mint a 6 éve telepített xp-m..
sőt..
lehet hogy kezdhetek kuporgatni valami 7-esre..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
Penge_4
veterán
"Tényleg, adnának valami fasza kedvezményt XP-ről váltóknak annak sokkal több értelme lenne."
Vagy egy olyan rendszert, ami elfut 128, 256, 512 és 1GB RAM-mal felszerelt gépeken is. Sokan azért nem cserélik le, mert nem is tudják. Az ilyeneknek az egyetlen alternatíva a Linux marad.
Az erősebb gépekkel rendelkezők átállnak majd minimum Win7-re. A Windows 8-tól pedig amíg nem fejezik be ezt a csempés őrületet, addig ne csodálkozzanak, ha pár divatmániáson és MS fanboyon kívül senki nem fogja használni. Esetleg még pár hozzá nem értő, akik kizárólag tartalomfogyasztásra használják. De előbb-utóbb ők is kinövik majd.
-
sztanozs
veterán
Nálunk is XP van még egy csomó ATM-en, a gyártók aranyáron mérik a W7-re való átállást (pedig csak típusonként - amiből nincs túl sok - egy coreload-ot kell csinálni és azt disztributálni, meg néhol némi ramot berakni a gépekbe)...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
n00n
őstag
válasz Dr.FantastiK #17 üzenetére
Látom a 95% az USA-ra vonatkozik. Nálunk szerintem még csak nem is XP van az ATM-eken.
-
Dr.FantastiK
őstag
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Namelesske
addikt
Panda Cloud és jó napot, nem kell a szánalom +1 év egy amúgy is silány program miatt egy másik silány programra. MSE-vel próbáljon megnyitni egy mappát valaki tele exe fájlokkal. Rémálom.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
n00n
őstag
-
sztanozs
veterán
Szarnak egy pofon. Nem mintha a 3rd party vírusírtók támogatása is megszűnne áprilisban...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
II.Démonlord
tag
Az XP volt, van és még egy darabig lesz
-
vittorio7
őstag
Ez egy nesze semmi, fogd meg jól támogatás. Hajár XP, élj soká!
-
spirit007
senior tag
Egyre kínosabb milyen nehezen akar kimúlni az XP...
Az "agyonhájpolt" 8 és 8.1 a közelében sincs.
A másik kellemetlenség, hogy a MS által is ajánlott "más biztonságosabb operációs rendszer" egyre inkább nem a windows verziókat jelenti. -
zoli62
addikt
Megnéztem az átállási segédletet.Azok a jó ajánlatok a vállalatoknak, ahol Windows 8 mellett van downgrade jog Windows 7-re. Másrészt az Xp is tud olyan stabil lenni, hogy addig működik, amíg a vas tönkre nem megy alatta. Egyébként meg nem kell, hogy telepítve legyen az MSE, mert a havi frissítéskor a rosszindulatú programokat eltávolító eszköz a támogatás után is működik.
-
this is life
Ármester
válasz Dr.FantastiK #5 üzenetére
Ha azt megeli akkor az xp nevbol csak a p-t kell elhagyni es maris windows X es mar van is win 10 ... lassan ki kene mar vegezni az xp-t ...jo hogy volt de az ido mar reg eljart felette...még a vegen jovore kap egy service pack 4-et ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Dr.FantastiK
őstag
Addig nyujtogatjak a hataridot, hogy a vegen szegeny XP eleri a Windows 10-et is.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Madara-san
aktív tag
A helyzet az, hogy még elég sok olyan gép van használatban (vállalati környezetekben is!), amelyre nincs normális driverezés Win7-re. Persze ez általában a gyártó hibája, mert a hardver egyébként simán képes lenne a futtatására. Szóval abban az esetben, a megoldás vagy XP, vagy egy Linux. És gondololom, a Microsoft épp azt szeretné elkerülni, hogy azok akik ilyen gépet használnak, áttérjenek Linuxra.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
gtasystem
őstag
amúgy is épp most néztem a napokban a panda pl sokkal jobb xp-n mint az mse..
inkább valami jó kis akciós upgrade-et találnának ki, annak több értelme lenne..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
AtHoS
nagyúr
Ez a lényegi része szerintem a hírnek:
"This does not affect the end-of-support date of Windows XP, or the supportability of Windows XP for other Microsoft products, which deliver and apply those signatures."
Otthoni felhasználás szempontjából tehát kap a sz.r egy pofont ezzel az MSE frissítés 1 éves kiterjesztéssel.
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest