Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

válasz tomatos #10 üzenetére

Na az nem mostanában lesz. Nem tudom, hogy van-e kartell Ausztriában, de nálunk nagyon kilóg a lóláb sokszor. Állandóan a magas állandó költségekre hivatkoznak a szolgáltatók (adók, koncessziós díjak, most a különadók) de soha nem említik meg, hogy pl 1/3 fizetést adnak, mint az osztráknak, miközben az előfizetői díjak magasabbak, tehát a profit hasonló lehet, legalább egy előfizetőre nézve.

Nekem is olyan szépen odavágta a voda a különadót, hogy ihaj, pedig flottacsomagom van és sokszor alig beszélek le róla. Aztán némi nyomásra tudtak olyan csomagot ajánlani, ahol nem kapásból a teljes különadót kifizetnem, csak drágább a percdíj, de nagyon nem érdekel, mert így is alig beszélem le. Feltöltőkártyás nem jó nekem, mert egy konferenciaszámot viszont gyakran kell hívnom és az csak ebben a csomagban ingyenes.

Az persze más kérdés, hogy mennyien engedhetnek meg maguknak akárcsak egy havi 5e forintos előfizetést, mert Ausztriában nyilván sokkal többen, de ezzel már messzire megyünk.

Új hozzászólás Aktív témák