Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz #09819904 #16 üzenetére
Az én tudásom megállt a GIMP-nél. De úgy nagyjából sejtem a dolgot. Ami számomra nem tiszta, hogy ha például van egy fotó, amin látható egy parkettázott szoba, és rajta egy szőnyeg, akkor hogy mozgatom el úgy a szőnyeget, hogy "alatta" ott lesz egy olyan parketta textúra, ami nem ismétlődik, illeszkedik minden tekintetben az eredeti padlóhoz, tehát nem kiugró. Mindezt úgy, hogy én csak a szőnyeget teszem odébb, tehát nem én szerkesztem azt a részt a padlóba. Elkezdtem emberi aggyal végigmenni a dolgon, de ott meghalt a tudás, hogy a környező parkettából vennék több mintát, és ezen minták alapján próbálnám kitölteni a hiányzó részt. Csak ugye ez addig lehet jó, míg van elég mintavételi forrás, másképp elég ronda lesz az eredmény. Ilyenkor jöhet jól az online adatbázis, de ez meg csak addig megoldás, míg van megfelelő minta az adatbázisban. Ugyebár egyedi mintáknál ez nem túl gyakori.
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében Integra!
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz #09819904 #16 üzenetére
Aha, és még a szőnyeg mintáját is tökéletesen kiegészíti a szoftver, miután elveszed a széket. Vagy az útburkolati jeleket pont úgy festi fel az autó alá, ahogy azt a kresz megköveteli. Hahaha! Hiszem, ha látom.
Nem rossz cucc ez, csak a videón - mint írtam - feltehetően csupa-csupa utólagosan beapplikált modell szerepel, nem pedig a fotóról kiollózott darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest