- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Armagedown #121233 üzenetére
"Amúgy sem hurcolja az átlagember a laptopját, maximum az egyik szobából a másikba." - pontosan ezért nem értem, hogy a laptop tulajdonosok 90%-a miért nem asztali gépet vesz, hanem drágábban a sokkal rosszabb, kompromisszumosabb megoldást?
De ezt és ennek hátulütőit már ezerszer kifejtettem a fórumban, nem is kívánok most ebbe belebonyolódni, de én is így tapasztalatam, ahogy te.És persze van a az kb 10-15% akinek tényleg indokolt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
veterán
"Amúgy sem hurcolja az átlagember a laptopját, maximum az egyik szobából a másikba"
Ez így nem igaz.
Max úgy, hogy "vannak akik..." -
A legtöbben hurcolják valamennyit. Még az tetszik, hogy melóban a diákjaink is elkezdik a telepítést akkuról, csodálkoznak hogy lemerül, meg elalszik.
Nekem most végigkérdezte a cé a hirdetést. Meg kért még képet. Direkt volt plusz kép előre fotózva a törött telóról.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
- ZTE Nubia 60 Ultra 512GB/16GB Gmer telefon
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- Samsung F22T350FHR /22 FHD 75Hz 5ms/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest