-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az érdekelne, hogy külszíni, vagy tárnás fejtés?
@Brake : Jó, ha általában aznap megkapja, mit görcsöljön.
És a legtöbbje még csak nem is szólNekem egy külföldi fazon írogatta hogy itt van meg ott van éppen. Csak nem akkor, amikor mondtam neki, hogy tudom vinni. Címet nem adott, pedig elvittem volna neki. Viszont mondtam neki, hogy hova jöhet (ahol lakom) és mikor, de oda egyszer sem jött. Nem is lakik messze
Meg alkövettem a héten azt a hibát is, hogy elvittem a cuccot találkozóra, de az a vevő is elkövette azt a hibát, hogy eljött. Ki is fizette. Tök furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest