-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Pikari #117631 üzenetére
Köszi. Annyira letakarítottad, hogy lejött a jobb alsó cimke is, amin a típus volt, így magamtól nem is tudtam volna megtalálni.
A procit meg elírta a hirdető, mert Core i3 380UM a neve. Akkor ezért nem találtam az acernél ilyet.Amúgy jó kis masina, meg fog felelni az igényeidnek.
(Bár én is amondó vagyok, hogy egy 12"-os üzleti is hozta volna ugyanezt ekkorában, kicsit nagyobb kijelzömérettel.) De utólag már nem variálunk, ez aranyszabály
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest