Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozok új oldallap vásárlásán. 335 -ös házam van,a gyári oldallappal..de mindenképpen szeretnék egy plexisset rá. ez szerintetek jó lehet a házamra? [link]
iPhone 13 Midnight Black
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #164 üzenetére
az a lényeg akkor örülök hogy tudtam válaszolni
-
Bjørgersson
félisten
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #162 üzenetére
bocsi olyan hülyén megfogalmazottnak éreztem de akkor még elolvastad
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Igen, a váz és a műanyag közti részre gondoltam. Nekem viszont nem slim ventim van, úgyhogy akkor nem erőltetem. Köszönöm!
Erre átszerkeszti.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
talmam
tag
válasz Bjørgersson #160 üzenetére
Elöl és hátul van neki hely 120mmes és oldallapra lehet tenni egy 80 ast ha szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
pook20
aktív tag
köszi!és ha mögé rakok egy ventilátort ami világit az mennyire befolyásolja a fényt?/csak azért kérdezem mert igaz elméleti de egy kicsit át szeretném alakítani a házat!/
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
pook20
aktív tag
sziasztok!lenne egy két kérdésem/full hülye vagyok hozzá!/
-ha előre be szerelek egy ventilátort akkor a szivacs maradhat?vagy nem fogja le a levegőt?
-ha kiveszem a szivacsot akkor jobb lesz a levegő áramlás?válaszokat előre is köszönöm szépen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
eladohardver
őstag
válasz Erdei Mokus #154 üzenetére
Belefer sychte mugenII a vagy Alpenföhn Matterhorn
Am ha valakinek kellhet egy ilyen n házikó nálam porosodik egy.... Van rajta egy horpadas oldalán, neki toltam a széket xD
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Erdei Mokus
csendes tag
Nekem ugyan ilyen gépházam van és nem tudom milyen proci hűtőt vegyek bele mert ugye elég keskeny és nemférne bele egy nagyobb hűtő....
Alaplap: Gigabyte GA-880GM-D2H
Processzor: AMD Phenom II X4 965 BE
Házoooler Master Elite 335Ha van tippetek vagy ötletetek akkor légyszi osszátok meg velem.....
Előre is köszi....
Mokus
-
talmam
tag
ez kimkaradt
bár lehet hogy nem ide tartozik de ennek a rajznak lehet hinni ?
[link]AC freezer 13 pro-t gondoltam venni és ha igaz a rajz akkor befér..
Azt hallottam hogy amd procikra csak 90 fokkal elforgatva megy fel, van hozzá átalakító keret amivel a rendes irányba felszerelve a ház hátulja felé fújva lehet felrakni.
lehet hogy hülye kérdés de ez a keret nem változtat a magasságán ugye ? -
-
balintka
addikt
Ilyen cooler master elite 335 házam van. Azt vettem észre, ha az alaplapra rá van dugva az előlapi USB-k csatlakozója, és be van dugva a Front panel csatlakozója, és rádugok bármit (hangszóró, fülhallgató stb) az előlapi hangcsatlakozóra, az sistereg és zörejeket lehet hallani.
Mi lehet az oka ennek? Tervezési hibás a ház?
Egyébként az előlapi hang csak akkor szól,ha a sárga HD audio csatlakozó van az alaplapra dugva, az AC97-tel nem működik. Most kikötöttem az előlapi hangot.
[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz eladohardver #147 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig nekem is ilyen házam van. Persze viszonyításképp néztem, de csak azt, hogy a 136 mm magas TX3 fölé már egy 25 mm vastag ventilátor pont nem fér be. Talán 157-158 mm magas lehet maximum egy hűtő ebbe a házba...
Jó tudni, később tuning miatt, lehet majd kell egy jobb hűtő. -
Semm1
tag
válasz Funabashi #139 üzenetére
Nekem most egy TX3-am van, ami egy Phenom II X4-est hűt, persze tuning nélkül. 1900 fordulattol kezd hangos lenni, de alapon alig hallani, viszont ha sok ideig van terhelve akkor hangos, de ez egy Phenom-on, de még így sem olyan hangos mint a gyári, és nem is forog maximumon...
Ha én most vennék, és tuning mellé, gondolva esetleg a következő processzorom hűtésére, akkor nem sajnálnám rá a 8-10000-ret sem, az AC Xtreme Rev.2 jó és halk is, van még a Cooler Master Hyper 212+, ezek 4 magos processzorokon is jó kisebb tuning mellet, egyik sem lenne hangos nálad. Én az AC-t venném a kettő közül, ha a hang a fontos, de akármelyiket is veszed a 3 közül, mind halkabb lesz a gyárinál, persze ehhez az alaplapon is be kell állítani azt, hogyha nem meleg a processzor, akkor ne forogjon maxon a ventilátor, lehet most is csak ez a baj nálad, nézd meg ahogy eladohardver is írta.
Álló bordásat vegyél, hatékonyabbak, eleve, nem véletlen hogy a legjobb hűtők is állók.
Viszaont arra érdemes rákérdezned, hogy a számítógépházadba milyen hűtők férnek bele.[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Tappancs2001 #144 üzenetére
ATX Szabvány tápok mennek bele....
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Coolermaster Elite 335 házba beszerelhető-e gond nélkül egy Chieftec 450GPS-A tápegység? Köszi előre is.
-
eladohardver
őstag
válasz Funabashi #142 üzenetére
akkor nézz be a biosba és keresd meg a .....őőőő asszem hardvare monitor fület és azon belül a cpu fan control... vagy melyikre van neked rárakva a venti... Ott be tudod állítani milyen fordulaton pörögjön a légkeverő... így 1 hűtés cserét is megúszhatsz... tesco gazdaságos
Hacsak nem csapágyas az a venti...
[ Szerkesztve ]
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #141 üzenetére
Nekem is asrock lapom van M3A770DE.
-
eladohardver
őstag
válasz Funabashi #139 üzenetére
Ha alul borda felül ventit akarsz, akkor Cooler master geminii S... Milyen lapod van? Nekem ez a borda egy asrock lapban van szintén egy athlonII procin... asrocknak elég jó a ventivezérlése így nagyon halk ra tudom venni... kb 800 fordulat... táp hangosabb....
-
Funabashi
csendes tag
Egyébként van valami igazság vagy én is igy gondolom, mert nekem most nem arra kéne mert tunning vagy valami csak egy megbizható de halk és jó a gyári helyett, matterhörn persze tök jó lenne csak sose koltottem 16ezret csak egy cpu coolerért. De lehet tényleg elég lenne egy tx3, meg ugy mindenki vagy ezt mondja vagy hogy xtreme rev2, a rev2be mondjuk az hogy ilyen nagy kocka az nem tetszik, meg én még abba vagyok hogy a huto az olyan hogy alul a borda és visszintesen elfekszik a ventillátor, de ahogy nézem most már ez a divat hogy fuggoleges meg nagyon nagy? A tx3 nal meg mindenhol azt olvastam jó jó de hangosabb mint ez meg az, most az mennyire hangos vegul is? De ha te vennel akkor milyet vagy melyiket?
-
Semm1
tag
válasz eladohardver #137 üzenetére
Az sem mindegy ugye, hogy mennyit akar rákölteni, mert hiába halkabb 9000 forintért egy hűtő, ha ő nem szán rá ennyit. Nem olyan hangos egy TX3, mint egy gyári AMD hűtő, és őt elsőre még a gyári sem zavarta, ezért gondoltam a TX3-ra.
Nem is azt írtam, hogy csak ezt veheti, sőt, írtam mást is... -
Semm1
tag
válasz Funabashi #133 üzenetére
Ha veszel, akkor azon is érdemes elgondolkodni, hogy nem-e érdemes pár ezer forintot hozzárakni, és akkor még később(nem 3-4 évre gondoltam) is jó, és halk lesz. Maximum csak ventilátort kell rajt cserélni...
Ami most elég lenne neked az egy Cooler Master Hyper TX3, jól hűt, halk is lesz azon a processzoron, a gyárihoz képest meg főleg. Később esetleg 4 magos processzorokra is elég lesz, de terhelve megjön a hangja. Sőt ha veszel rá egy jobb ventilátort, akkor valamivel jobb, és sokkal halkabb lesz, de így már ugyanott vagy mintha vennél egy CM Hyper 212+ -ot.[ Szerkesztve ]
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #134 üzenetére
Kiprobáltam amit mondtál és mikor megállt egyböl csend lett
-
Funabashi
csendes tag
válasz eladohardver #132 üzenetére
Köszi ez biztos jó meg néztem róla képet elég durva, de nem kéne nekem ennyire extreme, meg drága. Ennel olcsobb de jó meg halk? Abszolut kinai vagyok proci hutokbe.
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
-
Funabashi
csendes tag
Én decemberbe vettem egy gépet ilyen elite 335-be van. Amugy nekem tetszik meg a szerelhetőség stb. Meg hát a régi 9 éves gépem házához képest ami azt se tudom milyen ahoz képest ez 10szer szebb. Rézben itt ajánlották ezt ilyet vegyek már mint az elitet. Ami mondjuk mostanra kezdett elojonni, 2010 decemberébe vettem karácsony elott, és 1-2 hétig tényleg halk volt meg néha olyan volt mint ha nem is hallanám hogy forog benne valami, lehet mondjuk én képzelem be de mint ha hangosabb lenne, nem azt mondom hogy elviselheretlen de azért apro szélsuvités szeru meg apro rezonálás szeru hang van. A tápom pedig nem tul rossz, FSP SAGA II 400W, viszont a proci hutom az gyári AMD ami a dobozba volt hozzá. Azok jónak számitanak vagy érdemes lecserélni? Csak nem tudom mi menne rá egy AMD Athlon X3 445 3.1GHZes procira.
-
Zohan
senior tag
válasz eladohardver #126 üzenetére
és vajon a ninja 3???
egyéb: nekem egyáltalán nem rezonál szerintem elég jo kis kuckó tény am tény hogy kicsi de ennyi pénzért mit várunk egy cm 690est? vagy cosmos s-t?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
eladohardver
őstag
még jó h gts250 van benne a rezonálás nálam is volt... de megoldható! mégpedig csavarozással rögzítettem a hdd-ket. 1db hdd nek van brutál hangja, sajna egy samsung F3-nak vmi eszméletlen hangokat ad ki... bnőmnek szintén... persze az első 1-2 hónapban tök halk volt. még1x samsung hdd-t soha!
-
jocek91
aktív tag
Hát ha megint vennék házikót biztos nem ilyet vennék, rezonál mint az állat. Akinek meg 6db vinyója van az nemtud beletenni vga-t sem.
-
winley
csendes tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban hogy befér e a házba egy CM Hyper 212-es hűtő? Ez valamennyivel keskenyebb mint a 331-es ház,és abba is elég neccesen fért be!
-
Zohan
senior tag
szerintetek ehhez lehet külön kapni plexis olallapot?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
bigga
aktív tag
válasz eladohardver #122 üzenetére
Kösz a segítséget, bocs már hogy beírtam a kérdést . Google meg nem a haverom, tőlem akár fel is fordulhat.. Inkább Wikit választanám.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
bigga
aktív tag
Nekem elite 331es van, és az lenne kérdésem van-e lehetőség egy Audigy kártyával összekötni a hangkari kivezetést - létezik valami átalakító ehhez a kábelcsodához vagy felejtsem inkább el? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy csak az alaplapihoz lenne jó.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
eladohardver
őstag
Jónagy dzsumbujlett CM 335 6db hdd-vel kép2 kép3 kép4
-
gooool
őstag
válasz picur220 #117 üzenetére
Érdekes,nekem ment mindkettővel,de az az igazság,hogy én mostanában be sem kötöm a kábelt,hanem egyből kihúzom a házból.
A boltosok elég gyökerek lehetnek ha ilyet nem tudnak.Am sztem akkora nagy kínlódás nem lehetett vele,mivel csak ki kell húzni az egyiket és helyére kell dugni a másikat.
Sztem vmilyen progival is lehet szabályozni,de az a biztos,ha egy potit veszel,az mindig kéznél van,és közvetlen.Üdv, Balázs
-
picur220
veterán
De tapasztaltam különbséget, mégpedig azt, hogy az AC97-es nem működött, a HD Audio pedig igen Ugyanis az AC97-et kötötték be a boltban, amikor összerakták, de nem ment. Nagy kínlódással átkötöttem a HD-re, és ezzel szépen megy.
Egyébként a ventiket lehet vmi progival szabályozni, vagy csak külön potival?[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Nekem Giga GZ-X2-m van, ami állítólag ugyanaz, mint az elite 330, ami meg ugyanaz, mint a 335. (mármint belülről...)
Szóval olyan problémám lenne,hogy 2 lapra köthető hangcsati van, az egyik AC97 felirattal, a másik sárga színnel. Melyiket kell bekötni ahhoz, hogy működjenek az első hangcsatik?
Előre is köszi! -
Rederik
tag
Sziasztok,
A benne lévő 12cm-es ventillátort lehet valahogy szabályozni? Elméletileg a 3 csatlakozó ezt jelenti nem?
Engem is az előlapra szerelt állapot során kialakult szélzaj idegesít, mert alapból tényleg csendes lenne a gép.
Rederik
-
pincehely
addikt
MIben tér el ez a típus a 331-es házikótól?
Kinézetben nem sok különbséget látni köztük.http://kefetemap.deviantart.com/
-
elfelejtette
veterán
Eddig 5 gépet raktam össze az Elite 331-es házzal, és egy pár kisebb kellemetlenséget leszámítva egyikkel sem tapasztaltam azokat a hibákat, amikre eddig panaszkodtatok. Igaz, hogy a tulajok nem ráncigálják hetente a gépüket.
Most a legújabb gépet ebbe a 335-ös házba szereltem be, és örülök, hogy megoldották a 331-esben tapasztalt hibát, az előlapi csatlakozók elhelyezési problémáját, vagyis hogy nincs előtte a ventinek. A 331-nél ha elölre akartam tenni ventit, akkor le kellett csavarozni az előlapi csatlakozók tartóját, hogy a csavarok furatához hozzáférjek.
Ráadásul végre nyugodtan le lehet szedni az előlapot anélkül, hogy el kellene kiráncigálni a vezetékeket a házból..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sp@rtan
senior tag
Nagyon szép kis doboz elvileg ma jön nekem meg egy ilyen vagy egy 331.első kocka építés
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nekem Elite 331-em van és semmi gondom vele. A rögzítők jók nekem, mivel 4 db van így átraktam a másik oldalra egyet az ASUS DVD írómnál, és nem rezonál. Két db HDD-m van a gépbe az egyiket legfelülre a másikat legalulra raktam a szellőzés miatt is meg amiatt is, hogy elférjen a HD4850-esem. A hátsó PCI- tartó bizgentyű nekem elbírta a Sapphire HD4850 dual slot-os nagy hűtős VGA-t csavart nem használtam. Egyedül nekem is az a gond vele, hogyha belenyúlok a házba és visszarakom a bal oldallapot akkor rezonál, ilyenkor rácsapok és abbamarad a rezgés.
Egyedül az oldallap (bal) nem tetszik azon segíteni fogok egy moddinggal, ki fogom vágni és rakok bele plexit vagy inkább vékonyabb üveget (nem karcolódik, mint a plexi), ezzel merevebb is lesz a bal oldallap nem fog rezonálni. A gépben előre egy kék LED-es 12-es venti van így szolid fény van napközben, de van benne egy kék neonpár is ami szépen kiszűrődik az előlap miatt. (persze le lehet kapcsolni). A hűtése jó a lyukacsossága miatt, hátránya a zaj jobban kiszűrődik. Ezért halk ventiket raktam bele, hátra egy AC Arctic Fan 9L került, a CPU-ra meg CM HyperTX2. Szóval én is csak ajánlani tudom elég sokat szereltem benne, sokat mozgattam és nem esett szét. Tápból meg egy FSP ATX-400PNF került be.Codegen-t meg röhely azt mondani, hogy jobb sok haverom igénytelen a gépét illetően és a kánikulában levett oldallappal is gondjuk van a hűtéssel. (túl zártak a Kode-genny házak sokba még ventit se lehet rakni előre.)
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
Nekem Elite 331-es van, de a ház oldalai úgy rezonálnak, hogy nem tudok velük mit kezdeni, mikor az a jó, hogy meghúzom a tartó csavarokat, mikor ha lezítok rajtuk.
Nekem is 690-esért fáj a kicsi szívem, de anyagi nehézségek közepette csak álom marad azt hiszem.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Mystic
tag
Sziasztok!
Nekem egy CM 690-es van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha most kéne választanom, akkor megint ezt venném.Az akasztott embert még az ág is húzza
-
Hunter2
addikt
Ne vedd támadásnak de:
"Szerintem sokan elfelejtik, hogy az Elite széria egy olcsó kategória. Ezért is 10k az ára,"
Voltak régebben bőven 10k alatti házaim de egyiknél sem tapasztaltam olyan rezonanciát mint ennél a CM331-nél, egyébként mikor ezeknek a házaknak az árát képzik a nyersanyag ára valahol a lista végén kulloghat.
-
Warpig
aktív tag
Szerintem sokan elfelejtik, hogy az Elite széria egy olcsó kategória. Ezért is 10k az ára, lehet, hogy vékonyabb, mint a drágák, de vhol spórolni kell. Nekem is 331em van és semmi bajom vele. Igaz, hogy nem mozgatom sűrűn és szerencsére bele is csak akkor nyúlok, ha tisztítani kell.
A vinyó ill dvd tartó műanyagok nálam beváltak, de könnyen kicserélehetők csavarra.
A kártyatartó "ajtó" az egy slotos 7600GT-t simán tartotta, de a 8800GTS-nél már nem kockáztattam és csavarral rögzítettem (az ajtót egy csavar tartja, tehát azt is egyszerű leszedni, ha már nem kell).
Az ház eleje ugye végig lyukacsos és szivacs van mögötte, ez mosható én porszívózni szoktam kívülről, de az elülső 12es venti fölötti részek mögé papírt raktam, így ott nincs légmozgás. Nekem szerencsére nem egy könnyen jön le az eleje, lehet hogy a fórumtársnak letört egy pöcök belőle.
Egy olcsó és jó alternatíva az Elite széria, érdemes megnézni, ha vki vásárláson töri a fejét. W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
nyunyu
félisten
Athuzod a kozepen az osszes led+kapcsolo madzagot, aztan korbehurkolod egyszer, es ugy dugod ra az alaplapra oket.
De szerintem tok folosleges, mert ha veletlenul aram indukalodna azokban a madzagokban, akkor mar ugyis mindegy az alaplapnak
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
balintka
addikt
Azt a ferrit gyűrűt hova kell tenni, vagy hova felszerelni? Nekem az Elite 331-hez van, de nem ismerem, hogy ez hogyan működik.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
hgmmm vhonan de esmeroz es a belso???:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nyunyu
félisten
Na ja, multkor probaltam odebbrakni faterom gepet, ami egy Chieftec DG-01-ben lakik 4.5 eve, aztan majdnem ugy oda volt betonozva az asztalhoz, mint az en gepem, pedig abban osszvissz egy alaplap+proci+ram+radeon 9550+1 vinyo+1 ODD volt, enyemben meg alaplap+proci+ram+Gef7900GTO (1.5x akkora, mint a 9550)+1 ODD+2 HDD+TV tuner+hangkartya+legalabb 10 kilonyi vizhutes...
Pedig az a haz ugyanakkora, mint az en Centurion 5-om.
Ennyit szamit, hogy az 1mm acelbol van, nem 0.6-osbol...
Nem is horpad be, ha belerugszIgaz, abban passziv PFC-s, baromi nagy vasmagos, nehez tap van, en Corsair HX520-am siman konnyebb 2 kiloval.
Egyebkent az elmult fel evben 1.5x annyi lett a dollar, viszont a nyersvas vilagpiaci ara nyolcadara esett, szoval ideje lenne lejjebb vinni a nehez Chieftecek arat.
-
Brundle
csendes tag
Én csak azt mondom hogy ez a ház 6 kg táp nélkül 10k forintért...Én vettem egy chieftec házat ami kb ekkora mint ez és 15 kg ..azért érzitek mennyivel több anyag van benne ja és csak 12k volt.Én szeretem a masszív házakat
-
No-kia
addikt
ha elöl ellenének takarva a csatlakozók akkor tetszene, de így annyira nem bejövős
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Hunter2
addikt
mi vettünk egy CM331-et de az egy kalap xar, rezonál, csörög,zörög, a vinyórögzítés használhatatlan. Szóval nagyon nemérte meg az árát, ennél még egy codegen ház is jobb lett vona. Remélem a 335-ön ezt kijavították.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
igen, az Elite331 nem a legstabilabb ház, de 8Kért ne is várjunk többet
Cooler Master CM 690-tól kezdődnek az "igazi" házak, ami ugye ~17K
Gigabyte 3D Aurora , na az már ház...de az ára is -
Gyuri27
félisten
válasz Dr. Akula #74 üzenetére
Egen? Sokat értesz hozzá.
Maradjunk annyiban hogy akinek 10k-ja van házra. Ezzel nem jár rosszul. Egy giga superb 460-t hozzá dob az ember és 20k-ból megvan. Mellesleg egy használható házat és tápot kap ennyiért.
Te meg akkor irkálj szakmaiba ha van is mit. Mert hogy neked milyen fasza házad van és ez sz.r nem épp szakmai. Ráadásul senkit sem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Napfénysüti #70 üzenetére
Nem. De ez nem is szakmai hsz volt, hanem kivagyiság, hogy neki mi van.
Az meg megint más kérdés, hogy ilyen házat nem is látott soha.
Nekem van 330 és 340 is. Azt kell mondjam ebben a kategóriában igen is jók ezek a házak.Amd - Radeon - Ryzen
-
Dr. Akula
félisten
Hiába CM, a képek alapján ez ugyanolyan kommersz cucc mint bármelyik noname 10k-s kunyhó. Nekem Stacker van, az fényévekkel jobb.
-
-
tytyty
tag
válasz Ricco_hun #37 üzenetére
A végén valóban megrugdustam egy picit. A hosszú vga-ra meg nem panaszkodtam. Müanyag vackokcbol sokat kaptam, szerintem összefolyt nálad pár hozzászolás,de végülis nagy jelentősége nincsen A csavarmentes dolog meg nekem itt nem vált be, mivel elhajlott a az egész rögzitő ha hozzányultam,meg lötyögött a vga.Caseteknél eddig remekül müködik, igaz ott nem egy alufolia vastagságu lemezzel fogatom meg az összes slotot ,hanem egyesével van a rögzités egész jónak tünő müanyagbol (Lego szerű anyag). A szállitással nem volt gond codegen házaknál, ezért fel se merült benem,hogy egy "jobb" háznál lehet. A rugdosást amugy az előlap miat kapta,mert baromira iritált,hogy egy nagyobb légy nekirepülése már leszakitotta. Ráadásul 1-1 cm-re ki is log,hogy mindenképpen beleakadjon mindenbe. Rezonálsrol meg anyit,hogy 2db 1 tálcás vinyom van raidbe, és rezonált. Lehet a tied nem mert jol deformálodott a ház a saját sulyátol és megszorult minden Több gép van itthon, egyik még mindig codegenbe és marad is ott, coolermaster meg jó éjjeliszekrény lett, mert az ásványvizet még pont elbirja. Amugy eladó egy picit megrugdosott ház 3k-ért. Összerakható meg minden,csak az előlapbol szakadtak ki a vezetékek miután 50x leesett és feladta a forasztás, ami amugy a ház legerösebb része. Nem ocsárolni akarom,de én megszivtam vele, és gondoltam,hogy tapasztalataimmal segithetek a választásban annak aki elitet szeretne. Nézze meg és döntse el maga,hogy rábizza-e a gépét.
-
tibz03
őstag
Ez sok mindenről elmondható:
- hányan vesznek pl. olyan alaplapot, aminek a szolgáltatásait ki se használják? -> fölösleges pénzkidobás
- volt már 1-2 komolyabb procim is (Q6600, E8400), jelenleg egy E5200-esem van, szerinted mennyi a különbség "tudásban"? Semmi. (Oké, most ne jöjjön azzal senki, hogy egy avi video kódolása az E8400-zal mondjuk 3 perc, az E5200-zal meg 4 perc... valakinek biztos megéri, átlag felhasználónak nem hinném) -> fölösleges pénzkidobásHa valaki új gépet vesz, pl. egy E7300-as procival és egy Elite házzal, akkor még drágábban jön ki, mint egy "ugyanannyit tudó" E5200-vel meg egy 690-es házzal. (Persze hangsúlyoznám, hogy ez szubjektív vélemény, kinek mi a fontosabb!) És legalább egy minőségi házat kap, amiben gyönyörűen elvezethetők a kábelek, remekül szellőzik, élmény a szerelése.
Volt már Elite házzal dolgom, szerintem nem ér meg 10k-t. Akinek nem fontos a "jó" ház, az vehet 5k-ért is pl Asus vagy más márkájú házat. Akinek meg fontos, az ne sajnálja a 16k-t mondjuk egy 690-re (de mondhatnám az ilyesmi árkategóriájú Gigabyte házakat is, amik szintén nagyon minőségi benyomást keltenek). Tehát szerintem ég és föld a különbség, és ez a különbség megér 6-7k-t, még ha emiatt valamelyik másik hardverből gyengébbet is kell venni.
-
Dyno
veterán
Haveromnak 331-es van, de engem nem igazán vagyok tőle elájúlva, ahogy nézem ezse sokkal nagyobb szám.....sajnos havernak még a vinyók is rezonálnak benne, de gumival megoldottuk a problémát.
-
Egzee
őstag
Nekem is 331-esem van, nekem is meglátszanak már rajta a modding nyomai (plexi, porszűrő eltávolítás, első venti rács eltávolítás, firewire vaklyukba ventipoti) és nagyon jó kis ház és tök ugyan ez a belselye! Egyetlen problémám nekem is az elülső kivezetések pont a venti útjában vannak illetve az elülső ventirácsot muszály voltam kivágni mert 1600RPM-en szörnyű szélzaja volt a Scythe ventimnek... Tökéletesen belefér egy Crossfire rendszer is, nem akadok a winyóba (aki igen az tegye másik lyukba) de egy 4870X2-be már lehet beletörne a foga... A hátsó venti tökéletes, halk a pci záram 2 éve stabilan tartja a kártyákat, ugyan a 2 slotos hűtéses cumókat nem szereti... Lehet, hogy még meggondolom, hogy lecserélem az enyémet egy ilyenre, az oldallapot meg átmentem.
"A képen láthatóhoz hasonló hűtés esetén érdemes lehet a házhoz kapott légkavarót elölre, a winchesterekhez rakni a jobb szellőzés érdekében."Nem! Nem elég a ventilátor légszállítása 1-2 komolyabb renszdszernél! Nekem 3D alatt ha felcsavarom az első ventimet és adok be a VGA-k pofájára rendesen friss levegőt, megháláljá egy kis tuningpotenciával és senkinek nem ajánlom egy 3850/4850 refhűtőjének zajongását!
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz zsúrficsúr #42 üzenetére
"Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond"
Ezzel a haver nagyon megszivta, neki ugyanigy volt, a lemez lehúzta a festéket a HDD oldaláról. Fél év után beszart neki, és nem akarták cserélni ez miatt
Egyébként nekem is szorul a HDD mint állat, mert én a műanyag sin meg a HDD közé beszoritottam egy darab bringabelsőt is azóta kussol a HDD (azelőtt átvitte a házra a búgást)Boldog lehetsz hogy a dvd-vel nincs gondod. Nekem mindkét meghajtó kotyog a helyén, és rázza a házat mint állat
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
Sajnos nekem is van már szerelési tapasztalatom ezzel a házzal. Szerintem nem éri meg a pénzét. Az eleje valóban leválik, a csavarmentes lefogatók nem igazán jók. Rezonál az egész. És borzasztó vékopny anyagból van. De a CM név miatt el lehet kérni érte 10 000 FT -t. Pedig hát nem sokkal van a legolcsóbb NONAME házak előtt.
-
Vitus
őstag
Nekem is 331 van egyetlen dolog nem tetszik az E betű a nevében. Annyira tré....
Ja vékony mint a papír, aki tervezte egy ilyen lemezen vezetném át a Grand Canyon felett. De olcsó viszonylag és azon kívül, hogy vigyázni kell amikor leveszed az oldalát, hogy ne hajoljon félbe a saját súlyától én elégedett vagyok vele. A gyors lefogatót én is kivágtam egyből, de eddig mindegyik házból amibe volt.[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
-
Olvastam többen is a csavarmentesség ellen vagytok.
Na nekem a mostani házam az első ilyen és nem bántam meg, de valamiért elég nehéz a HDD-ket rendesen rögzíteni. Nem vagyok egy izomkocka, mégis sikerült eltörnöm egy műanyag tartót, mert nem akart elfordulni a mocsok. Ezt leszámítva nekem nincs gondom ezzel a megoldással. Ezek a CM házak nem tetszenek, olyan túl egyszerűek, legalább plexi lenne rajta.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nyunyu
félisten
válasz zsúrficsúr #42 üzenetére
Amúgy nekem tetszik, és valóban nagyon hosszúnak kell lennie annak a VGA-nak, ami nem fér be a merevlemez miatt.
Kozepkategoriatol felfele mar semmi nem fer be...
Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond
Nalam szabalyosan ugral az ODD a helyen, amikor felporgeti a lemezt.
Asszem kihajitom ezt a reteszelos megoldast, ha mar egyszer ugyis darabokban van a Centurion5-om, aztan mindenhova megy a jo oreg csavar...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Napfénysüti #39 üzenetére
Na egy ilyenre szívesen lecserélném a Centurion házamat
Ez meg kisebb, szoval meg nagyobb szopas elferni benne
-
zsúrficsúr
tag
Igazából a userek 95%-ának semmit nem szokás 5 percenként kikapodni a gépből belülről, legalábbis szerintem. Egyszerűen csak gondoltam, kipróbálom, hátha nem csak viccből rakták oda, de ez még sajna így annak is rossz lenne
De ennyiért szerintem nincs jobb ház.
Amúgy kíváncsi lennék most már egy zajszűrős, komoly ház tesztjére, mondjuk egy ilyennel összehasonlításban (méréssel, nem csak szóban/írásban), mit ér pl. a Sileo-n a zajszigetelés, vagy egy komolyabb Lian Lin.
-
vince
őstag
Majd' két éve vagyok CM331 tulaj, és ennek a cikknek az elolvasása után tűnt fel, hogy az enyémen is változtatható a procihűtőhöz vezető oldalsó cső hossza
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ja szal, a 335 is kézzel hajtogatható anyagból van mint a 331? Mert az kritikán aluli minőségű valami...
@Zsúrficsúr : A kártyákat nem szokás 5 percenként kikapkodni a gépből... Én kidobtam belőle a lefogatót, és csavarral rögzül a 4 kártya a gépben.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
félisten
Miért nem lehet alulra rakni a táp helyét?
Pont házat keresek...."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
PIG[ii]
csendes tag
Szép diszkrét letisztult forma nekem tetszik..
"Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban."
-
zsúrficsúr
tag
Az öcsémnek is 331-esbe építettem a gépét három hónapja, és azzal a hátsó panellel én is szívtam. Egy slotos, könnyű VGA-t sem tart meg a tool less cucc, erre gondoltam, akkor marad a csavar - na ja, de így nem lehet rendesen rázárni a kis kaput, mert két-három mm-el el van csúszva a csavarnak a hely. Nem okos.
Amúgy nekem tetszik, és valóban nagyon hosszúnak kell lennie annak a VGA-nak, ami nem fér be a merevlemez miatt. Nagyon halk a hátsó venti, és jól is teszi a dolgát, kár, hogy előre nem került még egy, plusz 2e-t rá kellett még költeni.
Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond. Amúgy tényleg túl egyszerű volt a megoldás, át kell rakni a másik oldalra az egyik rögzítőt (pontosabban kettőt - hdd és dvd)
-
DroneZ
aktív tag
na ha ez hamarabb jön akkor havernak enyhén jobb háza lett volna most már mindegy
amúgy király kis kégli, szerintem is jah és korrekt áron, ami sokszor nem utolsó szempont.
-
tibz03
őstag
válasz zsirfecske #21 üzenetére
Van, és még csak nem is 20k. Ezek az Elite házak elég gagyik. Amikor gépet vettem, igen szűkös keretek között kellett összeállítanom, és Elite házakat néztem, de aztán mégiscsak rászántam azt a plusz 6-7k-t egy 690-re, és marhára nem bántam meg.
(#38) dudika10: Ezt a csavarmentességet nem értem, miért olyan fontos. Nem hinném, hogy bárki is belegebed, ha pár csavart ki majd be kell csavarnia.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Na egy ilyenre szívesen lecserélném a Centurion házamat(bár elégedett vagyok vele ). Baráti ára van és egész jó. Még kinézetre is bejön.
Més que un club!
-
dudika10
veterán
válasz forgonati #35 üzenetére
Nekem eszembe se jutott akkor amikor a házat vettem, hogy azon kívül hogy nem fér el benne valami lehet még más bajom is egy házzal, nem olvastam utána ezeknek.
Az a baj, hogy mostanában alig lehet olyan házat kapni ami nem csavarmentes. Adjanak hozzá ugyan olyan kézzel oldható csavart mint amivel az oldallapokat szokták rögzíteni és meg van oldva a "probléma".
Aztán sok szerencsét a lyukakhoz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ricco_hun
senior tag
Miért te mégis mit művelsz egy számítógépházzal? Rugdosod csakúgy random vagy mi?
Ha tudod, hogy sokat szállítod a házat eleve nem Elite 331-est kellett volna venned. Érdekes nekem tökéletesen működik a csavarmentesség (szintén 331-es elite). A másik oldalon nekem sem volt ilyen műanyag vacok, de mivel csak egy mobilrack meg egy író van a házban ezért a maradék két rögzítőt átraktam a másik oldalra. Nem rezonál a ház, stabilan tartja.
Az meg hogy nem fér el a vinyótól a hosszú vga, háát. Ha tudod, hogy az összes 3,5"-os helyet ki fogod használni, akkor megint csak nem 10k HUF alatti házban kell gondolkodni. Egyébként a mai 1-2 terás vinyók korában nem tudom minek több hdd. Nekem egy darab 320 gigás van bent. Úgyhogy ha netalántán jönne egy überhosszú vga a házba, akkor csak elpakolom az útjából a vinyót, mondjuk leteszem a legalsó helyre és kész.
Egy dologgal viszont egyetértek, hogy nagyon vékony lemezből van. De ha csak nem ülsz rá ( ), akkor nem fog összedőlni mint egy kártyavár.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
GegeWarrior
senior tag
Kár, hogy nem jött ki 3 hónapja akkor ezt vettem volna
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
forgonati
őstag
Én nem dőltem be neki, mert mielőtt kiadtam volna érte 24 rugót, utánaolvastam hogy mik a vélemények ezekről a csavarmentes házakról. A probléma csak az, hogy az a 2-3 ház ami tetszett, meg használhatónak tűnt, na meg árban is belefért még, mind ilyen csavarmentes volt Sajnos ma már nehezen találni olyat ami nem csavarmentes. Nekem sajna csavarok nem mennek bele, de az legyen a legkevesebb, majd fúrok neki lyukat Csak előbb likvidálnom kell ezeket a műanyag szarokat. Sajnálom széjjel barmolni, de igy meg rettentően idegesit
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
14adam
addikt
Ennyi pénzért lehet beruházok egybe
-
Nagyon jó kis házikó, szép, tetszetős, könnyen szerelhető.
-
ambrus14
tag
Nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a csavarmentesség, de kétségtelenül szerintem a csavaros-müanyag rőgzítős lehet a legmegfelelőbb! A dvd írókat, vincsiket csavaral rőgzíteni egy keretbe és keret műanyag felfőgatóval becsúszik a helyére! Sokkal egyszerübb az asztalon belerakni egy keretbe és csak becsúsztatni mint a csavarokkal jáccani egy aprónyi kis helyen, ahova semmi nem fér és nehezebben kap is bele a menetbe!
Meg kell találni a leghasználhatóbb rendszert erre és azt kell alkalmazni, de sok esetben már túlzásba mennek vele! Az viszont főleg nem pálya, hogy ha már műanyag nagyobb terhelést kell elbírjon papír vékony anyagból legyártják és eladják, hogy ez majd jó lesz neked! Akkor ha már súlyos pénzeket otthagyok érte, akkor legyen az a műanyag olyan, hogy tényleg használni lehesen rendesen és ne hulljon szét, fáradjon ki az anyaga hamar!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
forgonati
őstag
Nekem mondod? Ettöl b@sz az ideg az én házamnál is. Rátolom ezeket a müanyag szarokat, elvileg rögzitve van, és annyit ér mint halottnak a pofon. A meghajtóim rezonálnak mint állat. Már azon gondolkodok hogy nekiesek és átalakitom csavarosra. Nem is értem mire jó ez. Ki az aki mondjuk hetente ki-be rakosgatja a dvd iróját? De most ez a divat, a "Tool Less" ház, nincs mit tenni.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
tytyty
tag
331es tulaj voltam pár honapig amig szét nem esett. Codegen házrol váltottam és megbántam. Elsőre jónak tünt,de hihetetlenül silány anyagbol van. Aki szállitaja a gépet annak használhatatlan. A pórszűrő vicc benne, max fél évet bir. Csavarmentesség csak hiba forrás, és semmire nem jó. Az eleje a legkisebb behatásra leszakad,ami azért jó ,mert ha asztalon van akor viszi a kábeleket is.A sok lyuk mindenhol csak arra jó,hogy még instabilabb legyen és még hangosabb(minden zaj kijön és még rezonál). A legrémesebb a ház anyaga.Ezekböl kisporoltak mindent amit lehetet. Végül lecserléltem egy casetek házra ami 16ba volt és szinetekkel jobb minőség. Nem a gagyi szivacs porszürő van hanem fémháló, a ház 1mm-es acél és nem ugy mozog mint egy kártyavár. Igaz,hogy üresen 17kb kb a ház,de valami valamiért. Arra jó,hogy az asztalon álljon,ha az embert nem zavarja a zaj ,meg a 2 hetente eltömödő porszürő amit ha 5x kiszedsz akor tönkremegy......
-
dudika10
veterán
De bizony, az ott egy Hyper TX2-es szerintem is.
Vagy elírták vagy időközben kicserélték.forgonati: nem kell feltétlen szerszám, elég csak az egyik oldalról rögzíteni a műanyag vackokkal. Bár tapasztalatból mondom, hogy nem túl jó megoldás. A csavar sokkal masszívabb.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
forgonati
őstag
Ennyi pénzért nem rossz.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért ilyen felemás a rögzités. Ha csavarmentes, akkor legyen csavarmentes teljesen. De itt egyik oldalról vannak ezek a müanyag cuccok, a másikról meg csavarozni kell. Tehát igyis-ugyis kell hozzá szerszám, nem?
A HDD-nél meg, ha pl. 2 hellyel feljebb rakom, akkor már nem valószinű hogy elférne a grafikától. Bár, ez csak kötözködés.Keelah Se'lai!
-
fereg
tag
Egy az egyben Gigabyte GZ-X2, mintha a saját házamat látnám..
;)
-
Solten
őstag
CM megmutatja hogyan kell "olcson" jot...
Saor Alba
-
luw2win
őstag
válasz zsirfecske #21 üzenetére
Kb fél éve vettem 15k-ért
És szerintem van benne pórszűrő előről.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
FRENK1988
veterán
Miért nem kapott különösen ajánlott plecsit?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
zsirfecske
addikt
bezzeg 20k-ért a cm-690-emen nincs porszűrő..
vagy van? hehe -
spln
tag
Haver egy Elite 331-est vett és 4870et, azzal már nem fért el egy vonalban a vinyo a kát plusz tápcsati miatt.
A tesztben egy Coolink U8-92 hűtő szerepel, de a képen nem egy CM Hyper TX2 van?
"Danger! Avoid death!"
-
Jól néz ki, jobban bejön mint a 331-sem, mert ennek legalább nem szélesedik szét az eleje. Mondjuk remélem az illesztési hézagokon is csökkentettek, mert a 331 ilyen szempontból gagyi.
Amúgy a csavarmentességet meg hagyjuk már... Mindent csavaroztam a 331-ben, mert a csavarmentes rögzítésekkel azt hittem szétesik.
De a porszűrőért megéri!!!!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Mappa
addikt
jól néz ki....nekem a letisztult formavilágú házak jönnek be nem bírom az ilyen csicsa házakat
nem kötelező megadni
-
ddekany
veterán
Olcsó hátul-12cm-es házaknál azzal szoktak szórakozni, hogy bénán lyuggatják ki a házat a ventilátor mögött. No, hát ez is elég távol van még az optimálistól, de 10e-ért cserébe elég nagyok azok a lyukak, szóval hurrá. Meg persze az ügyesebbek felx-vel kivágják és felcsavaroznak egy rácsot...
-
JanR
addikt
Csúnya az az első "izé".
-
P00By
nagyúr
10k-ért teljesen korrekt!
-
Male
nagyúr
Ezt a hosszú VGA is simán elfér a vinyótól dolgot a képen valahogy nem így látom... azért nincs gond, mert nem egy vonalban van most. Ha több vinyó kerül a gépbe, akkor már lesz a VGA síkjában is ami a kábeltől pont nem fér el.
A porszűrő viszont az elejében dícséretes dolog.
-
Kevinmaster
tag
válasz DeltaPower #1 üzenetére
Nekem is, nekem is Én is nagyon szeretem, ez az első normális, márkás házam. Korábban nem nagyon érdekelt maga a PC-s világ sem, pont lesz@rtam, hogy milyen a ház. Aztán lett a CM 331-es, és beláttam, hogy a ház sem mindegy
-
adorjant
őstag
válasz DeltaPower #10 üzenetére
engem a 331en két dolog zavar igazán:
az egyik,hogy a front audió és usb csatik valamennyire kitakarják az első 12es venti rácsát,de hogy ez miért jó??? így a szerelés is bonyolultabb...
a másik,ami sajnos általános dolog,hogy a bővítőkártyák takarólemezeit miért kell mindig kitördelni? annyira drága a kivehető takarólemez? -
DeltaPower
addikt
valószínűleg én sem cserélem le, hiszen az enyémen már megtörténtek az apróbb moddingok (porszűrők stb.). viszont a követező géphez, ami összerakok magamnak vagy szívességből másnak, valszeg 335-ös házat fogok venni.
most ahogy így eszembe jutott, egyetlen egy problémám van ezzel a házzal: a hátsó venti helyénél nem elég mély a ház, így olyan alaplapnál, aminek a hátlapi panelnél van magasra lógó alkatrésze (pl. ilyen a dfi nf4 ultra-d hangkártya csatlakozó modulja), nem lehet 12-es ventit használni hátra, mert nem fér el a lap alkatrészeitől. kb 1 centivel kellene megnyújtani a házat és ez a probléma is el lenne felejtve.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
efegyke
tag
Jók ezek a házak,nekem is CM van de az iTower 930
Tudom hogy annak idején drágának tartották a tesztelők,de ma már 15ezer forintért megkapható és szerintem jobb az ár/teljesítmény aránya mint az Elite-nek. A gyorsan cserélhető HDD-k nek nagyon nagy hasznát veszem amikor ismerősökhöz viszem a rengeteg filmet. Nehéz VGA-kat nagyon jól támasztja a hozá adott műanyag rúd. És a 4 USB is nagyon hasznos, mert ha mondjuk az iPodomat töltöm meg rá van dugva az USB winyó akkor nem kell lehúzni egyiket sem hogy rádughassak még cuccokat. És szerintem szép is...
-
Foxconn
csendes tag
Pont tegnap raktam össze egy konfigot, ilyen házzal. Hozza a szokásos CM színvonalat, bár személy szerint attól a hátsó rögzítőkallantyútól mindig égnek áll a hajam az ilyen házaknál. Jó, hogy van lehetőség a hagyományos csavaros megoldásra is.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
válasz DeltaPower #1 üzenetére
331 tulajként én is a 335öst tartom a legjobbnak,az elite szériából,de csak az ilyen apró (de mindenképpen hasznos) fejlesztések miatt nem fogok házat cserélni.
dícséretes,hogy az ár nem emelkedett ezek miatt. -
yorka
tag
Cooler Master, Cooler Master, Cooler Master, Cooler Master, Chieftec, Cooler Master, Cooler Master, Cooler Master, Cooler Master.
Ezek visszafelé sorrendben a legutóbbi ház tesztek. Jók ezek a tesztek, de többet segítene, ha a konkurens termékekről is lehetne olvasni.
És ez nem csak a házaknál van így... -
audi100td
nagyúr
10k-ért egész jó házikó.
-
total90
veterán
Tetszik a házikó, az Elite-k közül szerintem ez a legszebb.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Hulk24
aktív tag
nagyon király, grat. apám gépének tuti egy ilyet veszek...meg havernak is építek és neki is az Elite sorozaton gondolkodok...
tetszenek ezek a kicsi házak!![ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
letisztult, vannak elöl kivezetések, oldalra berakható egy 80as és behaxolható egy második venti, elfér az összes létező procihűtő (a TR óriásai 163-164örül mozognak), van sok hely és aktiv szellőzés vinyóknak, elöl porszűrés... mondjulk a hátsó kártyarögzítés szabálytalan magasságú kártyáknál probléma lehet (hasonló rögzítésű Chiefteceknél voltak bajok), mindemellet relatíve kompakt. egyedül a felülre rakott táp nem tetszik, de amíg nem a tápba megy egyedül a forró levegő a prociból, addig ez annyira nem baj. 5.25ös helyre meg mégegy 12es behaxolható, szóval általában szinte mindenkinek elégnek kell lennie egy ilyen háznak, akinek nincsenek speciális igényei (brutális szellőzés, HTPC méret, erőteljes zajszigetelés)
ára sem vészes, főleg a forint/euro váltási arányt figyelembe véve. lehet le is cserélem hugom codegenjét egy ilyenre, lehet hőfokoknak meg a belső légáramlásnak jót tenne (mert jelenleg kb úgy néz ki, mintha színes tésztából csinált volna spagettit valaki, azt beleömlesztette volna egy gépházba).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DeltaPower
addikt
nekem 331-es elite van, az új is hozza a szokásos formát. a kártyák rögzítése az enyémen még elég gyenge konstrukció, örömmel látom, hogy módosítottak rajta azóta.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest