Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsúrficsúr
tag
Az öcsémnek is 331-esbe építettem a gépét három hónapja, és azzal a hátsó panellel én is szívtam. Egy slotos, könnyű VGA-t sem tart meg a tool less cucc, erre gondoltam, akkor marad a csavar - na ja, de így nem lehet rendesen rázárni a kis kaput, mert két-három mm-el el van csúszva a csavarnak a hely. Nem okos.
Amúgy nekem tetszik, és valóban nagyon hosszúnak kell lennie annak a VGA-nak, ami nem fér be a merevlemez miatt. Nagyon halk a hátsó venti, és jól is teszi a dolgát, kár, hogy előre nem került még egy, plusz 2e-t rá kellett még költeni.
Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond. Amúgy tényleg túl egyszerű volt a megoldás, át kell rakni a másik oldalra az egyik rögzítőt (pontosabban kettőt - hdd és dvd)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest