Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Ilyet nyúzok a mai napig! Csak már az oldallapját még megtoldottam egy 12-es ventivel, és szemből is kapott még egy 9-es ventit
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
RedGól
csendes tag
Jó kis ház ez
-
Flucky666
csendes tag
Hamár plexi ház...
Nekem volna egy Sharkoon PLEXI házam összeszerelve, 4db RGB ventilátorral 2db UV csővel (INVERTERT ADOK HOZZÁ) Használt, de karcmentes és garis
Ha érdekel valakit, küldjön emilt. Küldök fényképeket.You imageing, we create it....
-
zeros
tag
ventillátor szerintem is, de a k*cs*g world kijavítgatja...
Sajnos eléggé sérülékeny a ház, a macska 2x startolt róla, és meglátszik a nyoma....
de ha lanparty gépnek kéne, akkor teli gravíroznám, mivel UV aktív, ütősen nézne ki..
a műanyag sajnos tartja a hőt, de van olyan fórum társunk, aki extra ventik nélkül használjá a plexi házát, és szerinte nem meleg a helyzet. -
törölt tag
kíváncsi vagyok a haditechnikát mikor kezdik el alkalmazni majd az akrilházakban most ez elég off ... évekkel ezelőtt (balkánon állítólag(!!!) használt) elektromos fegyverek ellen mutattak házilag is barkácsolható védelmet. sima fémhálóval kivédték az amúgy eléggé káros hatású ...asszem elektromágneses(?) ''nyaláb'' által az elektromos berendezésekben okozott károkat, kisüléseket. nekem logikus lépésnek tűnik egy árnyékolás integrálása egy plexilapba. mint a lépcsőházak üvegébe feszített fémháló, tudom az nem arra való hogy elektromosan szigeteljen, de egy ilyen háló biztosan ''Faraday-kalitkásabb'' hatást kelt mint a sima műanyag , ugye? melyikőtök tudja hogyan készül a plexilap? még modellezésben is, mikor kompozit (szén vagy üvegszálas) lapokat (akár otthon is megoldható) készítenek, az epoxy folyik ... háló megszívja magát oszt kész .. plexit is folyatják? vagy az hogyan készül?
gondolt már erre valaki? ez még merevítést is adna a cuccnak .. nem kell annak puha rézhuzalnak lennie .. lehet az vmi ötvözet acélhuzal is, vékony persze,
a szerelhetőséget még javítaná is ha pl a hálóban rögzítenék a csaravok helyét ... persze ízlésesen .. de ez már a terméktervezők gondja lenne
pl akár felületre is lehetne ragasztani, mint szélvédőknél a fűtőszál ... akár formákat, alakzatokat is lehetne ''beleírni'' az átlátszó anyagba, nem kell annak olyan sűrűnek lennie hogy a plexi adta átlátszó hatást komolyan befolyásolja.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ez a ház zsiráf. (szép-szép, de otthonra nem kéne...)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gleatcher
aktív tag
-
kowk
tag
csak nekem tunt fel, hogy a ventillator szot ket L betuvel kene irni?
-
zax
tag
Ez a ház megszólalásig ugyanolyan, mint a Speeze:
Bővebben: link
[Szerkesztve]R.I.P. Pentium 4
-
BRinyo
aktív tag
Talán szép és talán jól is néz ki. Egy év múlva x lan-party után is ugyanolyan? Meghallgatnám azt a gépet, amelyiken 40 fok alatt van a VGA HP-pal...
-
Apophis
őstag
A ventik helye jól látom, hogy egy sima lyuk? Ezt a házat akkor naponta kell takarítani, és hülyén is nézne ki, nem mintha ezek a full-plexi házak valaha is tetszettek volna...
All was naught but to serve the void...
-
rudi
nagyúr
Azért egy óra FarCry után kíváncsi lennék a 9700-as és a CPU hőmérsékletére. Persze a Zalman passzívban nem nagyon lesz melegebb 40 foknál, de azért a jó légáramlás kell neki. Mindenesetre komoly terhelésre szánt gépet én nem raknlk teljes lelki nyugalomman egy olyan plexi házba aminek nem biztosított az alapos szellőzése. Egy-egy kifelé és befelé dolgozó 12-essel már nyugiban lennék.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
Dzsojnt
csendes tag
Szerintem ez a ház max egy számtek bolt kirakatába való, ahogy a cikkben meg is jegyezték inkább bemutató célokra való. Azzal a sok ventivel -amik nélkül meg ugye szétolvadna az egész- kábé egy rakéta porszívó hangorgánumához hasonlitható gondolom
-
twollah
nagyúr
Ritka ordenaren nez ki ezzel a sok vilagitos ventivel stbvel.
Kivancsi vagyok, hogy egy ilyen gep mellett bekapcsolt allapotban hogyan tud elaludni a buszke tulajdonos.
Jo pofa ez az akril haz, de egy csomo nyug lehet vele:
- ujjlenyomatok.
- porosodas hatvanyozodottan latszodik.
- karcolas.
- teherbirosag.
- mennyire birja a szallitasbol adodo igenybe vetelt
Konkluzio:
- nekem meg akkor sem kene ha utannam vagnak, vagy fizetnenek erte, hogy haza vigyem..
[Szerkesztve] -
zeros
tag
fotón nem sikerült kihozni valamiért.. az UV-t nem csípi az apparatom.. de sötétben nagyon ütős a séle, meg az oldala is sejtelmesen világít... mondjuk ez a hát árán asszem 3-4K-t dob, mert létezik ez a kuckó sima akryl változatban is.
Lehet valahol kapni egy pasztát, ami plexi javítására való, állítólag nagyon jóó, 1x megtaláltam a linket.. de hova is tettem.... hűha.... őőő... nem lelem... nem adom fel.... -
sharker
aktív tag
ja látom mi benne az uv-aktív
a plexi széle világít...
annyi... -
_Volkovy_
nagyúr
de hol lehet venni?
-
zeros
tag
Nos a plexi ára..
Ha sima plexiből vágod ki akkor pár xK forintból meg lehet úszni.
De ez UV aktív plexi ami ha jóltudom 150% -s árkategória plexiből...
no meg a kiegészítők is nagyon igényesek.. pl a csavarok, meg a menetek a plexiben... ezeket házilag problémás megcsinálni (tapasztalatból beszélek)
A karcolódás..
hát igen ez örök gond, egy ilyen háznál, de léteznek ilyen speckó szerek amik eltüntetik a karcokat..
A világítás, elég 1 db UV cső a házba, és már nagyon keményen néz ki, mert UV aktív...
Amúgy még anyósnak is tetszett a ház..;) -
_Volkovy_
nagyúr
Jól látom hogy a gépben a VGA-n CPU hűtőborda van?
Ez milyen megfontolásból?Ez volt? -
_Volkovy_
nagyúr
Kell egy ilyen!!!!!
Melyik pesti kiskerben lehet megvenni? -
Ryu
tag
Nekem is van egy Aerocool plexi házam. Egyáltalán nem giccses, ha nem teszel bele ilyen-olyan világító ventillátort, meg mit tudom én mit. Viszont pár leddel elég szépen világít. Azért pár gond van vele. Például cipelni elég problémás (karcolódás, stb.) De a kínézet kérpótol mindenért. Saját vélemény!
-
rudi
nagyúr
Azért egy ilyen plexi ház jó alap egy ultraburutál moddhoz! Lehet az összes táp és adatkábelt körösíteni és valami sci-fi burkolatba húzni, a fényezéshez az UV érzékeny coolerek pont jók, mert nem világítanak hanem izzanak. Az optikai meghajtókat (esetleg a tápot) valami spéci ablakos vagy átlátszó gúnyába lehetne húzni, hozzá egy kis átlátszó csöves vízhűtés lanami finoman fényérzéken anyaggal és egy jó kis fémháló a házra, meg valami kemény lakkréteg (ami tuti eszi a plexit) és készen is van a mű
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
sharker
aktív tag
ami szar benne hogy qrva nehéz összerakni
És művészet belerakni egy új meghajtót vagy egy wincsit -
sharker
aktív tag
nekem van egy aerocool-om ami ekte ugyanez
Szerintem qrva jó
Főleg hogy van benne 4db cső
hát hogy elektrosztatikus??
Tudja a f@szom..
De szerintem nem szed fel annyi port mint ahogy gondoljátok... -
kiskubai
tag
egyszóval röviden xar.
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
Daywalker
addikt
Teljes mértékben egyretértek veled. A karcolást ki is felejtettem. Jól néz ki, ha két portörlés után már tiszta karc. Én sem szeretem a villogó csicsa dolgokat, mert a gép nem karácsonyfa, és nem is bazár.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
D.Orion
veterán
Szerintem szép meg minden, de 27.000Ft-ért, nah ne... Ebbből tudjátok mekkora plexi táblát lehetne venni. Jól néz ki meg minden, de ezért az elektorsztatikus feltöltődés egy kicsit aggasztó dolog. Mondjuk szerelem a gépházat és a ruhám meg hozzádörzsölödik, nah máris feltöltöttem, azt amikor meg belerakom a lapkát csak a szikrát fogom észrevenni(jó tudom, ez elég szélsőséges volt, de megtörténhet). Bár ha fém lábakat csináltak volna neki akkor az levezeti a földbe kapásból.
[Szerkesztve] -
dark bit
tag
Nagyon sokszor használjátok a látványos szót, de szerintem ez ide nem illik.
Ahogy mondtad, egy szép alu ház (persze baromi drágán) látványos, de egy ilyen plexi ház inkább giccses.
Engem személy szerint zavarnak az ilyen világító izék, de úgylátom most ez a nagyon trendi, hogy minél inkább világítson a ház.d[-_-]b Cool Walley
-
arpi6k
addikt
El*aszott egy konstrukció!
Intel & ATI
-
Daywalker
addikt
Semmi újat nem nyújt. Aerocool-ból már ezer éve lehet ilyet venni. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire vonzza a port. Otthonra szvsz hülyeség ilyen ház. Látványos meg minden, de inkább acél vagy alu
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-SeveN-
aktív tag
pfuuuu. Nagyon csunya.
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
Digital
addikt
Akkor ez olyan vitrin szerűség? (nem ajánlott mindennapi használatra)
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Pentax
tag
Csinos,még az árára lennék kíváncsi,gondolom táp nélkül kapható
Kiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest