- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavid
tag
Egész jó, tisztára, mintha vmi hologram lenne.
-
Gyufaaa
veterán
Mekkora cucc. Ez zsiir. Bár értelme? Nemsok
Hacsak nem az ablakba vagy a szobaajtóba beleépítjük. Uff. Egy újabb ötlet.
Hőszigetelésnek műanyag nyílászáróba kapható az új típusú ThermoplanTFT. -
WonderCSabo
félisten
Ez vmi rohadt jól néz ki!
-
dezz
nagyúr
Én is köszi, de hozzászólásomat leginkább arra hegyeztem ki, hogy az anód és a katód mellett itt már vélhetően a TFT rétegnek is átlátszónak kell lennie (egyébként itt már -- anyagösszeférhetőségi okokból -- ez is organikus, így OTFT-ként is emlegetik [link], de mindegy). A TFT-LCD-k többségénél ez nem átlátszó, így sötét területként jelent meg (apróbb pixelek esetén relatíve nagyobb terület: [link]; nagyobb pixelek esetén [tévé] persze kisebb területet foglal le: [link], [link]). (Úgy tudom, LCD-ből eddig csak kísérleti jelleggel született átlátszó TFT-s.)
-
dezz
nagyúr
"A bemutatott prototípus egy 4,3 col képátmérőjű, 320x240 pixel felbontású aktív mátrixos (AMOLED) panel"
"ami átlátszó komponensek (anód és katód) alkalmazásával többé-kevésbé transzparens panelek építését is lehetővé teszi."
Nos, ha aktív mátrixos, akkor TFT (Thin Film Transistor) réteg is van (ami nevével ellentétben nem csak tranzisztorokat tartalmaz, hanem hasonlóan a felületen kiképzett ellenállásokat és kondenzátorokat is), tehát nem csak az anódnak és katódnak kell átlátszónak lennie, hanem annak is. Sőt, az átlátszó anód és katód eddig sem volt akadály (lásd TN és VA LCD-panelok).
-
hemaka
nagyúr
Ez tényleg kemény, nem is láttam még ilyet.
-
RexpecT
addikt
Hát ez nagyon brutál,de amennyire tudom egyenlőre a képátmérő még elég gyerekcipőben jár(a sima OLEDeké is).
Rosszul tudtam: Bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
it Szédületes tempóban fejlődik a még gyerekcipőben járó OLED-technológia. OLED által homályosan.
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest