- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes gondolatmenet.Szerintem kevesen vannak,akik ezen rugóznak, inkább mindennap húzzák az igát éhbérért,és örülnek neki,ha eljutnak egyszer egy évben valahová.Nem azon görcsölnek,hogy milyen minőségű és mennyiségű szórakozás, kikapcsolódás jut, örülnek annak,amit a gép dob. Errefelé nálunk vannak érdekes emberek, pölö szülővárosában járt oviba,isibe,itt talált munkát, itt került össze a feleségével,megörökölte a szülei házát,ledolgozott egy helyen 40-45 évet és az egyetlen hely ahová eljutott,az 30 kilométerrel odébb volt egy másik településen,ahol az esküvőjüket tartották. Ez is egy életforma, még ha szokatlannak tűnik is.
Én úgy vagyok vele, hogy megpróbálom élvezni ami van,nem izgulok azon,ami lesz,és nem rágódom a múlton. Ha meg valamiért kizökkenek ebből a zónából,jöhet a sör...Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM