- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Nem hatalmas, de szerintem valamennyi igény biztos lenne, részemről legalábbis. Persze nem az ilyen elektronikai hulladékokra, mint ami a cikkben is van.
Egy 8"-os 4/3-as tab még mindig fényévekkel életképesebb tartalomfogyasztásra, mint egy akár nagyobb telefon is (ha pedig esetleg egy minimális szöveget is be kell pötyögni akkor végképp). Nálam elég sok felhasználás van ahol a telefon nagyon nyögvenyelős, míg a 8-as tablet tökéletes élményt ad: böngészés, videók/filmek, térképek, pdf/ebook, egyszerűbb játékok, de úgy általában bármi.
A gond leginkább az, hogy már jó ideje nem létezik ilyen méretben semmi vállalható darab. Szerintem a még általam is használt Tab S2 volt az utolsó igazán jó ilyen kütyü (szép AMOLED kijelző, nagyon vékony/könnyű/hordozható, megjelenéskor is tűrhető ár), de még a frissített kiadása is több, mint 5 éve jelent meg. A manapság megszokott minimál-kávás módszerrel szerintem simán tudnának az S2 méretében és minőségében 8.5-9"-ot tabokat is kiadni ami súlyban alig több, mint egy mai telefon, használhatóságban viszont oda-vissza veri, én egyből rohannék megvenni ha jönne egy ilyen. Nem úgy néz ki, hogy valaha is lesz már, a gyártók nagyon elmentek a drága és hatalmas tabok irányába, aminek egy ultrabook mellett én már nem látom az értelmét (annak kiváltására pedig még annyira sem).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az alapkészüléket a Lenovo mutatta be június végén, erre kerülhet Motorola logó egyes piacokon.
- BOOX Page e-book olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél