Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A magyar gamer terminológiában tévesen fordítják a Free-2-Play-t ingyenesnek. Ami részben igaz is, mert fizetés nélkül hozzájuthatsz a program egy jelentős tartalmához, tehát játszhatsz vele ingyen. Nem jelenti viszont a program összes lehetőségének az ingyenes elérhetőségét!
Amúgy készülj fel, hogy PC-n ez csak még jobban el fog terjedni, lásd a UbiSoft E3-s bejelentéseit (Ghost Recon Online, Trackmainia 2). Az oka: nagyon nem lehet/érdemes warezolni + mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki a játék + hosszú távú support.
De van totálisan ingyenes multi FPS is, pl. Americas Army 3 vagy az agyonmodolt Wolfenstein: Enemy Territory.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
addikt
Ma már bevettem. Te írtad, hogy ingyen élvezhetetlen a játék.
Mellesleg nálam az egész már ott elvérzett, hogy nem lehet - akár - éledésenként változtatni a kasztot, annak függvényében, hogy mire van szükség.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Necroman_Mk2
őstag
Ezzel a dilemmával én is így voltam, de mert sokat játszottam vele és elismertem a készítők termékét, ezért egy alkalommal (mikor plusz pontokat adtak érte) befizettem 20 €-t, abból a két hősömet felfegyvereztem meg egyedi kinézetet adtam nekik, és azóta el is vagyok velük.
Ez került nekem kb. 5-6k forintba, ami bőven messze van az új játékok 9-10k-s árától. Max a warezosknak sír a szájuk, hogy már nem tudják megkerülni a problémát, max tört szerverekkel - de annak sok értelmét itt nem látom.Tévedés, hogy egy ilyen játéknál vagyont költesz, mivel a jobb fegyvereket csak egyszer kell állandóra megvenni, és nem kötelező egy raktárnyi ruhatárat vásárolni + az összes ilyen akcióra anyagilag áldozni.
(#11) Blindmouse Igen, ez nekem is fura, hogy egy időben dobták ki a BF2 komplettet, mert ezzel a két játék konkurál egymással. Vagy csak hazánkban jött ki most?
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest