Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
A koncepció az, hogy a kamion, talicska, vödör, ikeás zsák és nokiás doboz, számra kitolt pénzt amit x év alatt szétloptak ebből tetves országból (nyom nélköl) pótolják iszonyat iramban, ahogy csak bírják, mindegy milyen módon, illetve olyan módon csinálják amit kénytelenek az emberek megfizetni. Autózás telefon internet stb... Legközelebb már kenyéradó is lesz...akarsz kenyeret zabálni akkor fizess..Lesznek itt még cifraságok csak várni kell..... Ebbe az lesz a pláne, hogy ez a rohadt nagy pénzhiány a kasszából nőni fog és hiába szedik be raklap szám az emberek pénzét ide sosem lesz elég, mert ez a luk egyre nagyobb és betömhetetlen lesz. Jönnek majd az újabb adók meg a megszorítások, meg a duma ezerrel hogy magyarország megújul, de basszus magyaroszág 20 éve már folyamat megújul.....
Persze megint nem azoktól szedik el akiknek szarásig van érthetetlen módon szerezett millói, milliárdjai, stb.. Persze ez nem is volt cél meg nem is lesz cél sosem...mert a milyen lenne már...Egy két csontváz kiesik a szekrényből de az nokedli... Így hát azoktól szedik el azt amit összegereblyéztek nagynehezen, akiket meg lehet fingatni és ki lehet facsarni mégjobban./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Sn[4k3]
senior tag
Mivel 2/3-os többség van, az alkotmányt már így is átírták, Viktor simán megteheti, hogy nem tart választásokat. Viszont van egy olyan sejtésem, hogy sem a Fidesz, sem az MSZP nem fog trónra kerülni, szerintem a Jobbik viszi majd a pálmát.
Remélem nem sértek ezzel a viccel alapelvet, de annyi igazság van benne:
Titkár (súgva): - Ő a magyar köztársasági elnök.
Obama: - A Magyar Köztársaság elnöke?
Titkár: - Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság.
Obama: - Akkor mi van?
Titkár: - Magyarország.
Obama: - Tehát ő Magyarország elnöke?
Titkár: - Nem, ő a köztársasági elnök.
Obama: - Egy nem létező köztársaság elnöke?
Titkár: - Sajnálom, ezt én sem értem pontosan.
Obama: - Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi
van az alkotmányukban!
Titkár: - Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van.
Obama: - Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök?
Titkár: - Nem, az az alkotmányukban van leírva.
Obama: - Jó, hagyjuk. Hogy hívják?
Titkár: - Dr. Schmitt Pál.
Obama: - Mivel nem tudom, hogy jó-e ha elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál, rendben?
Titkár: - Nos, az a hír járja, hogy az alma materében éppen ma ült össze egy bizottság, hogy visszavonja a doktori címét, mert állítólag plagizált a disszertációjában.
Obama: - Akkor lehet, hogy már nem is doktor?
Titkár: - Hát, könnyen lehet. Inkább kerüljük ki!Azt hiszem ilyesmi vicc volt Horthy Miklós ellentengernagyról is, de legalább aktuálissá tettèk
Az alaptörvény helyére az alkotmányt, Magyarország helyére a Magyar Köztársaságot kérjük vissza.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
fordfairlane
veterán
Nem is értem mi az egész mögött a koncepció
A költségvetési mérleg egyensúlyba hozása, ismertebb nevén a hiánycél. Ezt kell elérni, méghozzá idén, hogy 2013-tól ne vonjanak meg támogatásokat. A mobilcégek meg bírni fogják. Nagyon sok jel mutat arra, hogy Magyarországon a 3 nagy mobiltársaság kartellezik.
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion laptop, 15,6", i5-7200U CPU, 8 GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA 4 GB dedikált DDR3
- Asus tuf gaming VG249Q monitor
- Új Mikrotik RB260GSP Gigabit Managed POE Switch
- Horizon Forbidden West Complete Edition (PC, Steam Kulcs)
- Szép állapotú, hibátlan Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest