- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Aktív témák
-
válasz Gabesz84 #115 üzenetére
"
mingdao@silas:~/kernel/linux-2.6.26$ less drivers/ata/ata_piix.c | grep -i ICH10
/* SATA Controller IDE (ICH10) */
/* SATA Controller IDE (ICH10) */"
Tehát a 2.6.26-os kernel már támogatja az ICH10-et. Windows támogatja natívan? Ez kb. 15 perc Barátod volt...
https://www.coreinfinity.tech
-
Polesz
addikt
válasz Gabesz84 #115 üzenetére
Ha Debiant szeretnél felrakni akkor annyira kezdő már nem lehetsz. Ajánlom a netinstall cuccost. Abban mindig a legfrissebb kernel van. Vagy csinálsz magadnak egy alternatív telepítőt gyorsba és feldobod. Nem nehéz
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
nervus.v
tag
Persze ez is igaz, hogy az infóórákon résztvevők nagy részének érdeklődése kb. kimerül a myvip-iwiw és hasonlók használatában, de azért a XXI. században el kéne már rugaszkodni az ilyen alapdolgoktól, mint Paint
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
jerry311
nagyúr
-
Polesz
addikt
Én mostanában csak Office 2007 alatt dolgozom, de hogy átláthatóbb lenne azt erősen vitatom. A menüszerkezet csapnivalóan rossz. Egyes dolgok még véletlenül sem ott vannak ahol várná az ember őket.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
dabadab
titán
"erre reagaltam valamelyest"
Nezz meg egy MS Office 2003-at, utana meg egy OpenOffice-t meg egy MS Office 2007-et, es mondd meg oszinten: melyikre fog egyszerubben atallni az egyszeru user?
"win alatt minden altalanos beallitast el lehet intezni klikkelgetessel"
Ez persze erosen fugg az "altalanos beallitas" definiciojatol. Mindenesetre azt, amire egy mezei usernek szuksege van, Linux alatt is.
"A lényeg, hogy szerintem egy 1 bites felhasználónak jobb a windoz, mert szerintem az felhasznalobaratabb."
Munkahelyi kornyezetben, ahol a usernek eleteszik a gepet, gyak. tokmindegy, otthoni felhasznalasnal meg messze nem ilyen egyertelmu a dolog - az a baj, hogy a legtobben ugy kozelitik meg a kerdest, hogy "en, az egyszeru user, aki tiz eve Windowst hasznalok es eleg jol ismerem minden hulyeseget, Linuxot meg leginkabb csak kepen lattam, jobban boldogulok Windowson, ergo a Windows felhasznalobaratabb". Hidd el, az en szemszogembol pl. ez egeszen maskepp latszik , a tenyleg naiv felhasznalo szemszogebol meg megint maskepp.
DRM is theft
Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,