Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hugo85

aktív tag

válasz Major Major #175 üzenetére

Hogyaza, ez nem jutott eszembe. Sajnos nem bírom a hülyéket kezelni, és ráadásul még fel is idegesített, mert a szeretett gépemet fikázta éppen. Amúgy is, még ha azt is gondolta, hogy ez egy régi szar, és csak ilyet engedhetek meg magamnak (nem bakker, ilyenre van szükségem) akkor is bunkó, mert akkor a feltételezett anyagi helyzetemen röhögött.

A Nokia E51-et is kiröhögik rendszeresen.
    Addig azt hiszik, hogy egy régi szar semmit sem tudó mobil, amíg nem kezdek Mp3-at bömböltetni (broáf) rajta. Az, hogy BT-n keresztül épp szinkronizáltam a naptárral a laptopon, vagy felléptem Skype-ra Nimbuzz-on, megírtam egy e-mail az összecsukható BT-s billel, és az előtte megírt Excel táblát Zip-be tömörítve csatoltam és hitelesített SMTP szerveren kiküldte HSDPA-n a nagyvilágba, miközben már épp szinkronizált is akkor a postafiókommal, mert letelt a 15 perc. Vagy majdnem bárhol felmászok wifin a netre és akár YouTube-ot is nézhetek, és hogy 100 gramm az egész, 10 mili vastag és fém és még a laptopomra is csinál akár 3,6 megabites netet. Na ez pont senkit nem érdekel, mert "nemtaccsos", "miez a kicsi szar kijelző", "hánymegás a kamera? kettő? csak? és vakujasincs?", "hányjáték van rajta? egyse? deszar!".
    Az emberek nem fogják fel, hogy nekem erre van igényem, és azt se tudják, hogy nekik mire van, csak azt, hogy az enyém tuti szar, mert nem ez van a reklámokban...

Amúgy én már csak mosolygok az ilyen embereken. :P

#178 - Csak a tisztánlátás végett: [link], [link], [link]. Azért ezek még mindig a legolcsóbban megkapható hordozható gépek. És ezek újak.
    Mondom amúgy, ne a saját igényeidből indulj ki, nem te vagy az omega és az alfa, ismerek olyan embereket (lányokat főleg), akiknek tökéletesen megfelel a netbook. A számológépes hasonlatod erősen sántít. Inkább valami PDA lenne a helytálló, de az ilyen tudásúak rendre drágábbak.

#181 - "Nem divatos" - oké, akkor ebben állapodjunk meg :K. A szépség relatív, ezen teljesen felesleges vitázni, de szerintem, az én nem reprezentatív felmérésem alapján a többségnek nem tetszenek az IBM gépek, és az a lényeg, nem az, hogy neked, vagy akár nekem igen :). Az X200-X300 pedig már inkább újvonalas gép (és már Lenovo), ott már a kinézet sem teljesen a régi, kezdenek elmozdulni, nem mellesleg szuper masina, és kicsi, könnyű, vékony, arról el is hiszem, hogy bejön egy nőnek (meg bárkinek).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák