Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nekem elindult végül...hmmm, hát az ötlet az nagyon nagy, de valahogy többet vártam. Tudom, nem a grafikát kéne nézni, de nem tehetek róla: az adja (adná) a hangulat legjavát...ez pedig úgy néz ki mintha egy Ti4200-eshez csinálták volna...szerintem azon kb el is futna. A bejelentkezés kb 2 percig tart (ennyi ideig tart amíg a mindenféle bizbaszokat letölti magának, minden egyes alkalommal: voltam guestként is meg regisztrálva is, hátha különbözik...nem különbözik). Élsimítás nyema, felbontást nem sikerült állítanom, most kb 1024*600-ban mehet...marha jól néz ki a 22-es monitor közepén egy p*csányi ablakban
Az irányítást nem tudom miért nem lehetett szokásos FPS-re tenni, vagy legalább programozhatóra, a zene néha elhallgat, és akkor tök kuss van: állsz a nagy semmi közepén...és...és...és semmi sem történik. Még a szél sem fúj. Hangulat, nekem, semmi.
Az egész leginkább egy nem túl friss oktatóprogramra, vagy egy 3d-s lakásbemutató szoftverre emlékeztet...remélem lesz ez még jobb is, mert az első benyomás elég szegényes, és nagyon kár lenne egy ekkora ötletért...."No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
v.tom
őstag
Már töltöm is le. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem az ötlet nagyon jó, mindenesetre én kipróbálom.
-
próbakocka
senior tag
a grafika ótvar. amikor a film kezdődik, és kinyílik a kapu, azt gondoltam még fogy fain lesz, de aztán lesett, hogy ez csak film ... húha, felmérték az épületet, csináltak egy rekonstrukciót ... naés ... volt talán bme-s quake pálya is ...
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
negyedes
addikt
Szep grafika, de egy kicsit olyan Seconf Life izu az egesz, jo lenne azert kiprobalni lehet letoltom . De jo, hogy gondoltak a nem MS os hasznalokra is.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Mobil flották
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Windows 10
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Corsair Void Elite Carbon USB RGB
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest