- Beadja a derekát az EU, tényleg túl sok a szabályozás?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Videó stream letöltése
- Adatokat kért a brit kormány, visszavesz a kiberbiztonságból az Apple
- Mozilla Firefox
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nekem elindult végül...hmmm, hát az ötlet az nagyon nagy, de valahogy többet vártam. Tudom, nem a grafikát kéne nézni, de nem tehetek róla: az adja (adná) a hangulat legjavát...ez pedig úgy néz ki mintha egy Ti4200-eshez csinálták volna...szerintem azon kb el is futna. A bejelentkezés kb 2 percig tart (ennyi ideig tart amíg a mindenféle bizbaszokat letölti magának, minden egyes alkalommal: voltam guestként is meg regisztrálva is, hátha különbözik...nem különbözik). Élsimítás nyema, felbontást nem sikerült állítanom, most kb 1024*600-ban mehet...marha jól néz ki a 22-es monitor közepén egy p*csányi ablakban
Az irányítást nem tudom miért nem lehetett szokásos FPS-re tenni, vagy legalább programozhatóra, a zene néha elhallgat, és akkor tök kuss van: állsz a nagy semmi közepén...és...és...és semmi sem történik. Még a szél sem fúj. Hangulat, nekem, semmi.
Az egész leginkább egy nem túl friss oktatóprogramra, vagy egy 3d-s lakásbemutató szoftverre emlékeztet...remélem lesz ez még jobb is, mert az első benyomás elég szegényes, és nagyon kár lenne egy ekkora ötletért.... -
v.tom
őstag
Már töltöm is le. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem az ötlet nagyon jó, mindenesetre én kipróbálom.
-
próbakocka
senior tag
a grafika ótvar. amikor a film kezdődik, és kinyílik a kapu, azt gondoltam még fogy fain lesz, de aztán lesett, hogy ez csak film ... húha, felmérték az épületet, csináltak egy rekonstrukciót ... naés ... volt talán bme-s quake pálya is ...
-
negyedes
addikt
Szep grafika, de egy kicsit olyan Seconf Life izu az egesz, jo lenne azert kiprobalni lehet letoltom
. De jo, hogy gondoltak a nem MS os hasznalokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az online virtuális világok olyan mintát adtak, hogy egy világcég és az érdekelt ország, Kína, közös projektet indított el.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Háztartási gépek
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Középpontban a T-1000-es Terminator
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- További aktív témák...